User
Pass
2FA

Problema nVidia

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message1066
pms

[Power overwhelming]

Status: Offline
(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-11-2012, 15:43:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am un GT440 de la nVidia si i-am facut overclock cu nvidia control panel (luat de la nvidia ca sa am toate facilitatile deschise pt placa mea video) si i-am dat mai mult sa vad vreo schimbare pt ca am un procesor foarte slab acum pt ca a crapat cel care il aveam de curand si am vrut sa vad pana la ce nivel se simte placa video daca ma intelegeti , si cam cat si cand ma trage in jos procesorul.Totul bine si frumos doar ca am observat ca in call of duty 4 se misca destul de greu si cred ca este din cauza ca am fortat-o prea mult. Faza e ca daca deschid nvidia control panel da cu "...has stopepd working" ... alte versiuni nu ma lasa sa instalez si as vrea sa stiu cum sa o readuc la setarile din fabrica si daca o scot se reseteaza ca bateroa de bios de exemplu?

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
frid@y

[shamaniancutotemqtro]

(since 13-06-2020 22:18)

Votes: 125

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-11-2012, 16:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dac tot ai postat aici ,
am NVIDIA GeForce GT 220 , 512MB Memorie , 128Biti
si AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.8GHz
Winxpsp3 x32 , 3,5Gb ram

Cum pot sa mai "tai" din memoria placii video si sa adaug la procesor .

Nu-mi raspuneti prin OC nu stiu sa fac oc (am un bios complicat rau).

Music

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tzytzy

[Mentally Stable]

(since 09-12-2019 18:08)

Votes: 8

Post Posted: 05-11-2012, 17:03:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Am un GT440 de la nVidia si i-am facut overclock cu nvidia control panel (luat de la nvidia ca sa am toate facilitatile deschise pt placa mea video) si i-am dat mai mult sa vad vreo schimbare pt ca am un procesor foarte slab acum pt ca a crapat cel care il aveam de curand si am vrut sa vad pana la ce nivel se simte placa video daca ma intelegeti , si cam cat si cand ma trage in jos procesorul.Totul bine si frumos doar ca am observat ca in call of duty 4 se misca destul de greu si cred ca este din cauza ca am fortat-o prea mult. Faza e ca daca deschid nvidia control panel da cu "...has stopepd working" ... alte versiuni nu ma lasa sa instalez si as vrea sa stiu cum sa o readuc la setarile din fabrica si daca o scot se reseteaza ca bateroa de bios de exemplu?

Ia MSi Afterburner pt overclock,e un program usor de folosit si merge pt orice placa video.
Daca tot se "opreste" driver-ul incearca sa il reinstalezi,si tot odata se reseteaza si overclock-ul facut de tine

Posturi unite automat, 05-11-2012, 17:03:55

frid@y wrote:
Dac tot ai postat aici ,
am NVIDIA GeForce GT 220 , 512MB Memorie , 128Biti
si AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.8GHz
Winxpsp3 x32 , 3,5Gb ram

Cum pot sa mai "tai" din memoria placii video si sa adaug la procesor .

Nu-mi raspuneti prin OC nu stiu sa fac oc (am un bios complicat rau).

La ce te referi prin "Cum pot sa mai "tai" din memoria placii video si sa adaug la procesor ."?

Nu poti imparti memoria ram a placii video cu procesorul...
Cred ca te referi la faptul ca tie iti vede Windows-ul doar 3.5 gb de ram cand tu defapt ai 4 gb ram,asta se rezolva instaland un Windows pe 64bit

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-11-2012, 22:25:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reusit cu reset bios si scos placa video - am sa incerc mai tarziu msi afterburner ...

frid@y nici eu nu inteleg ce vrei tu sa faci acolo -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 06-08-2025, 18:09:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password