User
Pass
2FA

Problema tastatura

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message1184
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 24-09-2015, 05:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recent am cumparat tastatura asta, problema urmatoare ii cu butonul de iluminare in care schimbi lumina tastaturii. Rosu vad ca ii culoarea default, dar daca apas butonul de iluminare sa schimb pe alta culoare, pai incepe sa se prosteasca, de exemplu, apas odata, apoi apas butonul "S" de exemlu, imi tasteaza asta "asd1fJ|K:L", sau apas "W" si imi tasteaza "uipo+98qw" plus ca imi deschide Microsoft Outlook sau daca apas de 2 ori acel buton, iar apoi apas tasta 2, mi se opreste PC-ul. Cam care este problema si cum pot rezolva daca stie cineva? Sa mearga fara problema si sa schimb lumina fara probleme. Trebuie modificat ceva prin nush ce setari oare?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
christyanho

[Mentally Stable]

(since 24-02-2017 23:43)

Votes: 5

Post Posted: 24-09-2015, 09:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incearca sa cauti un Driver pe site-ul producatorului (daca au asa ceva). Nu prea e recomandat sa cumperi astfel de periferice de la firme no-name tocmai din cauza ca nu prea ai suport din partea producatorului.
0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 24-09-2015, 12:06:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probleme cu membrana sau cipurile de control din ea. Curios totusi ca iti face doar pe tastata de iluminare. Ca sa nu risti sa se strice altele poti sa o returnezi oricand desi culoarea rosie e cea mai putin obositoare pentru ochi si oricum pe aia o sa ajungi sa o folosesti predominant. Poti sa scoti si tasta de iluminare sa vezi daca nu e rupta membrana acolo si se face scurt sau ceva.

Quote:
1.Malware (unlikely): Test via going to an Ubuntu or similar boot disk and open notepad/command line and see if the same thing happens
2.Loose Connection: Try taking the keyboard and reseating it. A bit of dust may have got on the connector, or it could just be loose. Putting a bit of pressure on te keyboard may be making a short circuit.
3. Bad Keyboard: It’s just faulty, need to replace it.
4. Bad Motherboard: Worst of the worst. A friend had an Acer laptop with a very similar diagnosis, it turned out that the same thing happened even with a new keyboard, but not USB keyboard. So the only thing I could say was the motherboard was faulty.
5. Ghost: Like your title says, there could actually be a ghost in there!

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-09-2015, 13:43:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ii ciudat, cand ii rosu, ii ok, cand ii albastru, problema, cand ii mov, ok, cand iluminarea ii off, problema....restul butoanelor par ok. Virus nu, conexiune nu, placa de baza nu, fantoma....errr, maybe Satan, nush, iar tastatura stricata...discutabil. Vreau sa epuizez toate variantele inainte sa le bag pe gat ceva alora de la pc garage.

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

Post Posted: 24-09-2015, 15:05:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pur si simplu unul din led-urile rosii face o conexiune ce odata dezactivata produce un scurt or something. Mov-ul merge ca e combo dintre ledurile rosii si albastre la fel ca la mine.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-09-2015, 17:08:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amuzant ca si num lock se opreste din cand in cand....Vad ca nici W + Q nu prea merg combinate, nici W + I. As duce la un service la mine in oras sa vad daca poate repara ceva, dar cred ca pierd garantia asa. Oricum, nu am mai procedat asa pana acum, deci la ce service de la pc garage sa sun? Garantii oare? Si daca e sa primesc o alta tastatura, sa speram 100% buna, trimit asta inapoi, apoi imi vine alta sau imi vine alta si o pot da pe asta direct la curier? Nu de alta, dar a doua varianta ar parea mai rapida, o zi in loc de 2, cel putin.

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

Post Posted: 24-09-2015, 18:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am returnat nimic desi ar fi trebuit, fixed it myself, deci nu stiu exact procedura, suna la ei la dep. de garantii si o sa te indrume, nu stiu cine plateste curierul dar cred ca iar o sa fi nevoit sa dai 12 lei daca nu platesti cu cardul. Si da, o desfaci -> pierzi garantia, de asta zic sa nu iti bati capul mai ales ca e posibil sa fie unfixable si sa iti trimita ei alta in cateva zile.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-09-2015, 21:31:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astia au ceva sistem de a verifica daca produsul ii ok sau doar impachetarea si valea? Eu unul le-am trimis mesaj, astept raspunsul, dar tot mai caut ceva solutii sa vad daca se poate rezolva cumva. Ceva aproape asemanator am gasit, iar ca solutie ba sa apesi Fn+ F11, ba Fn + tasta care face figuri, ba modificari in keyboard settings, etc, no change, cred ca alea erau probleme minore care se rezolvau una doua.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 29-07-2025, 07:08:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password