User
Pass
2FA
 
 

Pui cu migdale

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message77
Zozohun

[C20H25N3O]



Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506, Topics: 552
Location: Romania

Reputation: 75.5
Votes: 393

Post Posted: 15-01-2016, 16:20:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Ingrediente – Pui cu migdale
•500 g piept de pui fara os
•100 g migdale
•1 salota/1 ceapa mica
•3 linguri ulei de arahide
•3 linguri sos soia light
•2 cm ghimbir ras
•125-150 ml apa calda

Mod de preparare
•Prajim migdalele pentru 2-3 minute intr-o tigaie antiaderenta. Avem grija sa le amestecam foarte des ca sa nu se arda. Daca doriti, puteti coace migdalele in cuptorul preincalzit la 180°C, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, pana cand devin crocante si usor aurii. Le scoatem din tigaie si le lasam sa se raceasca pe un fund de lemn.

Pui cu migdale - preparare migdale pentru mancare chinezeasca•Taiem pieptul de pui in patratele de cca 2-3 cm, le stergem bine cu hartie absorbanta de bucatarie si le tavalim prin amidon.

Pui cu migdale - pui dat prin faina•Curatam salota (o putem inlocui cu o ceapa mica) si o tocam foarte marunt.
•Punem 2-3 linguri de ulei de arahide intr-un wok, iar cand uleiul s-a incins, adaugam salota tocata si pieptul de pui.
•Le calim 1-2 minute iar cand patratelele de piept de pui au prins o culoare uniforma, usor aurie, adaugam 125-150 ml apa calda, sosul de soia, ghimbirul ras si amestecam bine.

Pui cu migdale - mod de preparare•Lasam sa se reduca sosul, pe foc mic spre mediu, pentru 10-15 minute.

Pui cu migdale - preparare carne de pui•Adaugam migdalele, amestecam bine si dupa 5-6 minute stingem focul.

Pui cu migdale preparare•Servim puiul cu migdale imediat.

Pui cu migdale - detaliu final•Pofta buna si nu uitati sa jucati la Food Roulette!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 14-08-2025, 21:13:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password