User
Pass
2FA

[RESPINS] Cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message240
alko3183

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-01-2019 20:52)

Post Posted: 28-01-2019, 21:48:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

(+) Nick: abi talent
(+) IP: 192.168.0.105
(+) SteamID: http://steamcommunity.com/id/alkotalent
(+) Data si Ora: 28.01.2019 - 16:00
(+) Nick-ul Admin-ului: -
(+) Motiv: Hack
(+) Dovezi(obligatoriu): Nu am pentru ca nu am folost. Vreau eu sa vad ce dovada are adminul. Ca sa stiu pe ce mi-am luat ban.

Pentru cele spuse la postul anterior. Unde a-ti invatat sa jucati cs sau macar a-ti vazut ce inseamna sa ai cod? Pe bune acuma asa hai sa dam ban la toti care dau prin cuti ca au cod ce naiba. Ca sa mor daca nu am vzt la voi pe server o gramada si tot eu iau ban. Daca macar a-ti fi jucat cu cod a-ti fi inteles dc joc asa. Nu poti sa imi zici ca am avut acolo cod pentru ca stiam unde ala. Am *** 4 ani de cs cu aproape 10000 de ore in total si tu imi zici ca acolo se vedea ca am cod? Mai e naiba si tick 128 si glontul intra mai bine eu cred ca ar trebui sa beliti putin ochi la mine si dupa la un codat sa vedeti diferentele. Cred ca pana si cel mai prost jucator de cs ar fi putut sa faca ce am facut acolo. Uitati-va si pe alte demo-uri din zilele precedente sa vedeti ca joc lafel si tot nu a zis nimeni ca am cod ca au gandit inainte.

P.S. : DC ***** M-AS MAI FI CHINUIT SA FAC CERERE DE UNBAN DACA STIAM CA AM FOLOSIT COD????

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TrapKill

[Owner GOARENA-FREAKZ]

Status: Offline
(since 05-02-2020 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 28-01-2019, 23:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Ai 10000 ore ai spus? da tu nici macar prime-ul activat pe cont nu il ai, si mai zici ca nu ai cod? am vazut demo-ul e clar ca ai wall. "Unde a-ti invatat sa jucati cs sau macar a-ti vazut ce inseamna sa ai cod?" ca sa joci cu cod nu inseamna sa bagi rage-ul, uni joaca si "Legit Cheating" !!
N-are rost sa te mai obosesti sa faci cerere de unban, esti free to go pe alt server "unde te lasa sa joci cu coduri", "Mai e naiba si tick 128 si glontul intra mai bine" mai nou cu 128 tick poti trage prin cuti fix in cap? misto asa.

Banul ramane.

When you feel like quitting think about why you started!

Orice demon, e un înger decãzut!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TrapKill, 28 January 2019 21:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 08-08-2025, 17:24:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password