User
Pass
2FA

[RESPINS] King Lord abuzeaza

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message211
LemoN3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2019 08:31)

Post Posted: 29-05-2019, 19:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+) Nick: LemoN III
(+) Nick-ul Adminului: KING LORD
(+) SteamID-ul Adminului: -
(+) Motivul reclamatiei: i-am spus sa se uite pe un anumit player pentru ca mi se parea ca are wall, iar el imi da mute 10 minute pe motivul "ai u@" dar eu deja primisem gag cu 5 minute in urma ca am folosit u@. deci sa inteleg ca nici u@ nu am voie ca primesc gag, dar nici sa zic pe voice de cineva ca are cod ca "am u@", care e logica? Nu e prima data cand da mute aiurea, abuzeaza de admin grav.
(+) Dovezi(obligatoriu): ce dovezi sa am?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wadness

[Mentally Stable]

(since 29-09-2019 01:01)

Votes: 2

Post Posted: 29-05-2019, 23:39:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi gen ss-uri, f12 ,demo .. orice.. pana nu vedem dovezi sau pana nu verifica trap .. e CONTRA
0 0

Back to top
PopicaAdv

[Mentally Stable]

(since 11-12-2019 12:19)

Votes: 1

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  - 
Post Posted: 30-05-2019, 01:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra.

E prima data cand jucati cs sau ce mama dracu ? Voi nu stiti ca pe u@ se anunta codatii ? Ai si un anunt in joc care zice “Codatii se anunta pe u@, cine se abate de la aceasta regula primeste mute 15 minute” sau ceva in genu’.

Daca tu pe voice zici ca ala din arena 2 are cod, pana ce intram noi la spectatori, pana ce ii facem demo el il scoate. Ca nu e surd, aude ce ziceti pe voice. Si daca e strain tot intelege “Arena 1” sau “Hacker”. Primesti 15 minute silence pentru ca nu sti sa folosesti u@ si tot va treziti cate unii sa comentati ma.

Gag poti primii si pentru faptul ca scrii unele chestii pe u@ care nu au legatura cu un codat. De exemplu: “cate minute mai am mute ?” sau “ce faceti ?” Primesti mute si pentru asta, u@ nu e free chat.

King Lord este probabil unul dintre cei mai buni admini pe care i-am vazut. Pe langa Cretzu si Wadness care stiu sa isi faca treaba. Ei nu fac abuz, te asigur eu de asta. Ganditi si voi inainte sa faceti reclamatii aiurea.

Daca o luam altfel, poti sa ii scrii si pe discord daca esti in grupul de discord al serverului, sau direct mesaj pe steam sa se uite pe cineva, nu doar In-Game.

In opinia mea, King a procedat corect, deci Contra.

Toti suntem la fel, dar nu la acelasi nivel.

Last edited by PopicaAdv on 30-05-2019, 01:01:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
replayTM

[Owner GOARENA-FREAKZ]

(since 14-12-2019 06:34)

Votes: 2

Post Posted: 30-05-2019, 14:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RESPINS, nu ai nici o dovada. Eram eu pe server cand treaba asta s-a intamplat si am auzit clar cum ai spus pe chat ca un anume jucator
are coduri chiar daca stii clar ca nu este permis sa raportezi codatii decat prin ''U@''. In concluzie admin-ul doar si-a facut treaba.

Last edited by replayTM on 30-05-2019, 14:40:09; edited 1 time in total
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by replayTM, 30 May 2019 12:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 05-08-2025, 13:32:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password