User
Pass
2FA

[RESPINS] crere unban Ciprian

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message152
predaciprian

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-01-2019 20:14)

Post Posted: 29-01-2019, 21:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[U:1:883095052]
(+) Nick: ☁ Ciprian ☁
(+) IP: 89.137.165.207
(+) SteamID: [U:1:883095052]
(+) Data si Ora: 29.01.2019 20:00-21:50
(+) Nick-ulAdmin-ului: Un bot din spusele lui Trap
(+) Motiv: ceva legat de aim
(+) Dovezi(obligatoriu): Am multe de spus dar dovezi nu am ce sa dau. In primul rand Preda joaca de mult timp pe acest server, acum cateva zile mi-a spus sa intru sa ma joc cu el pe acest server iar eu am acceptat, placandu-mi foarte mult acest server am decis sa raman si sa incerc sa am grija de el cum pot, am dat mesaj la TrapKill cand cineva injura sau se juca cu hack crezand ca pot sa scap 20 de jucatori de un hacker care urlau pe "K" ca sa ii dea ban cineva, curand am cumparat PaintBall si am facut 30,000 credite iar PREDA a spus ca daca nu ii dau CREDITE -ZBOR-, i-am spus ca nu o sa zbor ca nu am de ce si el mi-a spus ca lasa ca vezi tu. Pe langa asta ma ameninta ca daca nu joc barbut cu NEAGU sa pierd creditele sa le imparte ei, presupun ma bate cand ajunge pe la mine ( fiind varul meu ). I-am spus sa vina ca eu nu-i dau ce am muncit eu.
Dupa ceva timp am iesit pentru a imi face niste teme la Matematica iar el m-a sunat pe WhatsApp sa ne jucam, eu i-am spus ca scriu si ca intru. NU MA GANDEAM CA AM PRIMIT BAN SI D-ASTA MA CHEAMA, PROBABIL EL, CINE STIE CE A VORBIT CU TINE(TRAP) SI TE-A PUS SA IMI DAI BAN PENTRU ----SILENT AIM---- PENTRU CA JOC MULT MAI BINE DECAT EL SI DEFIECARE DATA SPUNE CA JOC LA KILLURI SI CA NU STIU SA JOC DAR MEREU SUNT MAI BUN LA SCOR DECAT EL SI MEREU IL CAR. Dovezi nu am pentru ca in timp ce jucam pe server nu filmam si nu a spus ca zbor in mesaj ci doar pe server, dandu-se mare. Decizia voastra daca primesc unban sau nu, eu stiu ca NU am HACK si nimeni nu imi poate spune ca am. Multi jucatori de pe server ma cunosc pentru ca m-am imprietenit cu ei si i-am ajutat acolo din putinul meu. Multi jucatori noi au spus ca am hack dar cei care ma cunosteau au inceput sa rada, razand si eu impreuna cu ei.

Cam atat am de spus, astept decizia ta, TrapKill cu unban daca esti corect.
STIU CA EL TE-A PUS SA-MI DAI BAN, SUNT SIGUR DE ASTA DEOARECE MEREU MA AMENINTA
Te pup Preda(Marinel) daca citesti topicul asta si mereu vei ramane mai slab decat mine la acest joc. (kiss u)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TrapKill

[Owner GOARENA-FREAKZ]

Status: Offline
(since 05-02-2020 22:52)

Votes: 3

Post Posted: 29-01-2019, 22:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi insuficiente, nu ma ajuta cu nimic romanul asta. Vreau dovezi !!

Ban-ul ramane.

When you feel like quitting think about why you started!

Orice demon, e un înger decãzut!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TrapKill, 29 January 2019 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 09-08-2025, 10:10:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password