User
Pass
2FA

[REZOLVAT] Franta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message74
Freakzor
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 07-07-2018 17:52)

Post Posted: 07-07-2018, 19:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa analizam putin pm-ul de la tine care arata asa :
"Chiar nu ai o viata personala?
Jur ca ma amuza maxim prostia ta 😂😂😂
Tu realizezi ca orice faci , imi da satisfactie maxima, cand vad ce disperat esti?
Am auzit ca tot olar singur si trist ai ramas.
Cum dracu sa stea cineva langa un obsedat virtual?
Si normal ca ti-a sarit femeia in alta ****, daca o trimiti singura in club?"
Bun. Daca m.ai debloca ai vedea ca.... locuiesc in frankfurt... nu sunt olar 😂😂 2... m.am despartit de aia... acuma 3 ani. Acuma sunt logodit. In schimb tu nu ai cum sa te desparti de cineva... pentru ca ... esti prea urat sa ai vreo relatie. Ai 33 de ani sau cati saracia ta ai avea. Si esti singur cuc. ... 3. Obsedat virtual. Sunt in concediu pana iau C+E . Si joc cand am timp si ma plictisesc
Timpul meu in fata pc-ului este de max 2 ore. Nu zilnic. Deci. Tragand o concluzie. Din banii ce i faci acolo ca te laudai ca ai buzunar gros.... fa.ti o operatie estetica de infrumusetare.... cautaa o femeie... si fa.ti viata. Nu mai lucra sa mergi la puff.. si sa iti iei gel de par sa iti faci macaroanele alea. Fa ceva cu ochii aia si cu urechile si cu restu din tine. Esti hidos amice

Reactia ta dupa ce vezi topicul...

- report
-topic locked
-move to arhiva
Ti rusine sa vada oamenii ce si cum. Si cam asta e adevaru.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
001

[krazy]

Status: Offline
(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 07-07-2018, 19:19:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Special te-am provocat prin pm, sa am am cum dovedi ca nu ai viata sociala si sa te pot raporta iar.
Trist .
Frankfurt e vreun nou cartier prin Medias?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by 001, 07 July 2018 17:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 13-08-2025, 18:07:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password