User
Pass
2FA

Red Led Fans

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message621
MindBreaker

[Metamorphosed]

Status: Offline
(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 06-07-2013, 22:47:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare tuturor!
Am nevoie de 4 vent-uri de 120 mm care sa aiba leduri rosii. Venturile sunt pentru carcasa dar as vrea sa aiba un CFM cat mai mare(50+).
Pe PCGarage nu prea am gasit ce vroiam si dupa niste cautari pe alte site-uri de componente pc din romanica tot nu am gasit ceva calumea asa ca am venit aici sa vad parerile voastre.

Cerinte:
  • CFM mare(50+)
  • Led-uri rosii, puternice pentru a ilumina carcasa.
  • Rama transparenta, deci nu propuneti acele Cooler Master SickleFlow.
  • Pretul sa nu treaca de 50lei(nu vreau sa dau nici o caruta de bani pe un singur vent).

Unul care l-am gasit sa imi placa este Thermaltake Thunderblade 120mm Red Led.
Ar mai fi Deepcool Xfan 120U R/R.
Interesant ar mai fi Enermax Apollish Vegas Red 120mm dar nu stiu unde sa il gasesc la magazinele din tara.
Astept propuneri sau daca nu macar alte site-uri de la magazine din tara care stiti ca pot avea ce caut eu si sa fie serioase.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
In2ition

[Globul de cristal]

Status: Offline
(since 30-04-2018 18:33)

Votes: 199

Post Posted: 06-07-2013, 23:46:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm eu am un Enermax Apollish de 14cm, nu are peste 50CFM dar se vede ok. Mai este combinat cu 3 Fractal Design de 14cm, albe.
https://www.pcgarage.ro/ventilatoare-radiatoare/enermax/tb-apollish-14-blue/
Tema carcasei mele e dead-silent. Sper ca esti constient ca la fluxul acela de aer zgomotul va fi pe masura.

E al 3-lea ventilator de la Enermax. Fac lucruri foarte ok. Daca ai gasit Apollish de 12cm poti sa le cumperi, nu vei avea probleme.

We stop looking for monsters under the bed when we realize they're inside of us.

nr913 wrote:
no really, dacã nu era așa țãrancã, și dacã era în bucurești, o luam de nevastã

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 03-08-2025, 08:04:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password