User
Pass
2FA
 
 

[Reteta]Varza calita cu carne

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message101
Activ.

[MasterChef.]



Status: Offline
(since 10-12-2019 13:33)
Joined: 11 Aug 2009
Posts: 25249, Topics: 541
Location: London

Reputation: 2603.4
Votes: 1007

     
Post Posted: 15-01-2016, 11:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Ingrediente

1 kg carne de porc (am folosit 4 felii rasol cu os, dar se pot folosi coaste proaspete, ceafa cuburi, bucati gulas; daca folositi carne fara os folositi doar aprox. 700 gr)
1.5 kg varza proaspata
1 ceapa mare
300 ml bulion
100 ml supa de pui (sau apa)
2 foi dafin
1 fir cimbru
1 rosie
1 lingura untura
2 linguri ulei
sare, piper negru

Mod de preparare

Intr-o cratita larga se incinge untura si uleiul. Se prajeste carnea condimentata cu sare si piper pe ambele parti pana se rumeneste. Se scoate pe o farfurie
Se adauga ceapa data pe razatoare si se caleste pana se inmoaie.
Se adauga in cratita varza taiata fideluta subtire (am folosit aceasta razatoare pentru varza). Varza se adauga in 3-4 transe si dupa fiecare transa se amesteca pana varza scade un pic. Transa urmatoare se adauga abia dupa aceea. Fiecare transa se presara cu sare si piper si se amesteca bine. Se caleste, amestecand des, pana toata varza scade bine de tot. Operatiunea va dura in jur de 15 minute. La final gustati varza, trebuie sa fie condimentata cu sare dupa gustul vostru si bine piperata.
Adaugati bulionul si supa si fierbeti 5 minute.
Adaugati foile de dafin rupte in 2-3 bucati, frunzulitele de cimbru tocate si amestecati bine. Asezati carnea printre varza. Asezati felii de rosii deasupra si presarati cateva boabe de piper.
Aduceti continutul oalei la fierbere.
Introduceti cratita la cuptor, la 180C timp de 1 ora si un sfert. Verificati sa fie facuta carnea. Cand carnea e facuta, puteti scoate vasul din cuptor.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 11-08-2025, 23:20:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password