User
Pass
2FA

Schimbare look arme (sper k am postat bine)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources
Author Message1703
szaby_n

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-03-2011 20:57)

Votes: 2

Post Posted: 13-03-2011, 21:34:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut nu am mai jucat cs de vreo 6 ani de zile asa ca sunt cam ruginit din toate puncetele de vedere.Asa ca tratati-ma ca un novice.
DAca poate cineva va rog frumos sa imi explice cum pot sa schimb look-ul armelor din cs Ak sa il fac din aur de ex MA41 cu luneta mai special forces like decat vietnam war.
Si cum pot sa imi instalez wall hack si aim hack eu joc numa asa pentru distractie cs fara campionate rankuri facut servere si alte lucrui.LEIS.exe nu imi merge mi se inchide cs imi apare HL.exe error.

Va multumesc mult

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fantomasxp

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-06-2011 20:09)

Votes: 2

Post Posted: 19-03-2011, 21:43:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

szaby_n wrote:
Salut nu am mai jucat cs de vreo 6 ani de zile asa ca sunt cam ruginit din toate puncetele de vedere.Asa ca tratati-ma ca un novice.
DAca poate cineva va rog frumos sa imi explice cum pot sa schimb look-ul armelor din cs Ak sa il fac din aur de ex MA41 cu luneta mai special forces like decat vietnam war.
Si cum pot sa imi instalez wall hack si aim hack eu joc numa asa pentru distractie cs fara campionate rankuri facut servere si alte lucrui.LEIS.exe nu imi merge mi se inchide cs imi apare HL.exe error.

Va multumesc mult

Din cate stiu eu nu ai voie sa folosesti wall si aim pe serverele de counter-strike,in primul rand iti vei lua ban sau destroy pe acele servere unde intrii iar pentru schimbarea aspectului armelor cauta pe google skinuri arme cs 1.6 si gasesti destule plus explicatii ca sa stii cum sa le schimbi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Resources  

The time now is 05-08-2025, 12:00:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password