User
Pass
2FA
 
 

TORT CUTREMUR

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message87
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 16-01-2016, 13:26:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)



INGREDIENTE:

1 cutie amestec-praf pentru tort de ciocolatã (nu îl pregãtești ca pe cutie, ci cum scrie mai jos)
80 ml ulei
3 ouã
345 ml apã
180 g fulgi de cocos
185 g chips-uri de ciocolatã/bucãțele de ciocolatã
125 g nuci pecan tocate
115 g unt
240 g mascarpone
450 g zahãr

PREPARARE:

Preîncãlzește cuptorul la treaptã mare.

Unge o tavã cu ulei. Presarã fulgii de cocos, bucãțelele de ciocolatã și alunele tocate în ea.

Combinã amestecul pentru tort de ciocolatã cu uleiul, ouãle și apa cu ajutorul unei spatule sau a unui mixer de mânã. Toarnã amestecul uniform peste primul strat din tavã.

Într-o crãticioarã medie topește untul cu mascarpone. Cu ajutorul unei spatule sau a unui mixer, încorporeazã zahãrul, pânã obții un rezultat cremos și omogen.

Pune compoziția peste stratul de ciocolatã din tavã și încorporeazã-l spiralat, cu ajutorul unui cuțit.

Dã la cuptor pentru 35-45 minute. Este gata când nu se va mai clãtina în tavã dacã o zgâlțâi. Nu merge sã probezi cu scobitoarea, deoarece este un tort mai puțin uscat, mai lipicios, care se va prinde mereu de scobitoare.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 22-08-2025, 00:57:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password