User
Pass
2FA
 
 

Tarta cu piept de pui si rosii

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message153
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 20-01-2016, 23:02:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)






Pentru aluat:

150 ml apa
250 g faina neagra
1 lingurita drojdie uscata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 lingura ulei

Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta. Lasam 10 minute la dospit. In vasul masinii de paine (sau intr-un castron daca framantam manual) punem faina, sarea si uleiul. Adaugam maiaua si restul de apa si framantam un aluat potrivit de tare, care se lasa la dospit jumatate de ora.

Pentru umplutura:

1/2 piept de pui
100 g bacon
1 cutie rosii in suc
1/2 capatana usturoi
sare si piper
oregano

Pieptul de pui taiat cuburi il punem la prajit intr-o tigaie impreuna cu baconul taiat feliute.


Cand grasimea de pe bacon s-a topit si carnea s-a rumenit usor adaugam rosiile cu tot cu suc si usturoiul pisat. Omogenizam si condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.


Fierbem pana scade zeama si carnea este bine fiarta.

2 oua
150 g cascaval
3 linguri smantana
sare si piper
marar dezhidratat

Intr-un castron sau farfurie adanca amestecam cascavalul, cu smantana si cele 2 oua. Condimentam dupa gust cu sare, piper si marar.


Pentru decor:

1 rosie
50 g cascaval

Intindem aluatul si-l punem ca baza in forma de tarta. Umplem tarta cu amestecul de carne cu rosii, apoi turnam deasupra amestecul de cascaval si smantana. Presaram cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari, ornam cu felii de rosii


Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 40-45 de minute.

Se serveste calda, dar este la fel de buna si rece.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 09-08-2025, 20:34:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password