Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Tochitura de Porc si Vita
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
153
Zozohun
[C20H25N3O]
Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506
,
Topics: 552
Location:
Romania
Reputation:
75.5
Votes
: 393
Posted: 15-01-2016, 16:16:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente – Tochitura de porc si vita
•500 g carne de porc slaba
•500 g carne de vita
•1 ceapa mare
•5-6 catei usturoi
•3 linguri ulei de masline
•1/2 cana suc de rosii
•1-2 cani apa
•1 pahar vin alb demisec de buna calitate
•3 linguri faina
•sare
•piper boabe
•piper macinat
Ingrediente garnitura
•300 g ciuperci champignon
•5-6 rosii cherry
•2 catei usturoi necuratati
•1 ardei iute uscat
•2 linguri ulei de masline
•1/2 pahar vin alb demisec
•2 lingurite sos soia light
•piper proaspat macinat
Mod de preparare
•Taiem carnea in bucatele potrivite si apoi le tavalim prin faina.
•Adaugam uleiul intr-o cratita incapatoare si cand este incins, adaugam bucatile de carne scuturate bine de faina in exces.
Tochitura de porc si vita - preparare
•Le calim pana cand isi schimba culoarea, cca 2-3 minute, apoi le scoatem din cratita, le punem intr-o farfurie adanca pe care o acoperim cu un capac.
•Punem in cratita ceapa taiata julienne si usturoiul tocat marunt. Le calim 1 minut, apoi adaugam carnea si amestecam bine.
•Adaugam vinul alb si dupa ce alcoolul s-a evaporat, adaugam sucul de rosii amestecat cu 1 cana cu apa, boabele de piper, piperul macinat, patrunjel tocat si putina sare (nu adaugati prea multa sare de la inceput pentru ca sosul scade si mancarea poate deveni prea sarata).
Tochitura de porc si vita - in oala la fiert
•Acoperim cratita cu capac si lasam tochitura sa fiarba la foc mic pentru cca 2 ore.
•In cazul in care sosul scade prea mult si carnea nu este complet patrunsa, mai adaugam apa calduta.
•Dupa ce carnea a fiert complet, potrivim tochitura de sare.
Mod de preparare garnitura
•Incingem uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si adaugam usturoiul necuratat si ardeiul iute tocat marunt. Le calim 1 minut, apoi adaugam ciupercile si rosiile intregi. Amestecam bine, adaugam sosul de soia si le calim cca 2-3 minute.
•Adaugam vinul alb si piperul. Amestecam ciupercile pe foc mediu pana cand alcoolul este complet evaporat.
•Ciupercile si rosiile nu trebuie sa fie moi, ci usor crocante.
•Servim tochitura de porc si vita alaturi de mamaliguta calda si garnitura de ciuperci si rosii cherry.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 15-08-2025, 00:49:22
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details