User
Pass
2FA
 
 

Vinete umplute cu sardine

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message85
Zozohun

[C20H25N3O]



Status: Offline
(since 08-09-2019 17:04)
Joined: 04 Dec 2015
Posts: 2506, Topics: 552
Location: Romania

Reputation: 75.5
Votes: 393

Post Posted: 15-01-2016, 16:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Ingrediente – Vinete umplute cu sardine
•2 vinete medii
•1 conserva sardine in sos de rosii Sunfood
•2 catei de usturoi
•2 ardei mici iuti uscati
•cca 100 ml apa calda
•4 linguri parmezan ras
•5-6 mozzarella mici
•1 lingura ulei de masline
•sare
•piper

Mod de preparare
•Spalam vinetele, le stergem, eliminam cotorul si le taiem in doua pe lungime.
•Scobim pulpa vinetelor, lasand 1 cm de pulpa pe margini, astfel incat umplutura sa fie sustinuta in timpul coacerii. Taiem pulpa in cubulete mici.
•Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta, adaugam usturoiul necuratat, dar zdrobit cu un cutit si cei doi ardei uscati. Cand usturoiul si ardeii incep sa sfaraie, ii scoatem din tigaie si ii aruncam.
•Adaugam cubuletele de vanata si cca 50-100 ml de apa. In momentul in care s-au inmuiat, adaugam conserva de peste in tigaie si amestecam bine.
•Lasam amestecul pe foc mic inca 2-3 minute, apoi stingem focul si il lasam sa se raceasca cateva minute. Adaugam parmezanul ras si amestecam bine.
•Punem vinetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt trecuta printr-un jet de apa si stoarsa ulterior.
•Umplem fiecare jumatate de vanata cu amestecul caldut si pe deasupra adaugam mozzarella taiata in doua.

Vinete umplute cu sardine - inainte de coacere
•Pudram vinetele cu putin parmezan si apoi le stropim cu putin ulei de masline.

Vinete umplute cu sardine - preparare
•Acoperim forma cu o foaie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru 30-35 de minute.
•Dupa ce vinetele s-au patruns complet (pulpa de pe margini), eliminam folia de aluminiu si le lasam inca 10 minute sa se rumeneasca uniform.

Vinete umplute cu sardine - conserva SunFood
•Le servim calde. Sunt delicioase!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 15-08-2025, 14:33:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password