User
Pass
2FA

Windows Installer urgenta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message667
SamDude

[★★★]

Status: Offline
(since 09-07-2020 08:13)

Votes: 122

Post Posted: 24-01-2015, 16:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut.

Zilele trecute luasem de pe net un counter-strike 1.6 si i-am dat cancel la instalare...am sters instalarea si tot ce tinea de el, acum cand deschid de fiecare data calculatorul imi apare WIndows Installer cu acel counter-strike si ma pune sa-l instalez. In task manager -> Startup nu apare nicidecum ceva legat de asta. Ma puteti ajuta? Dupa ce am vazut ca de mai multe ori ma freaca sa-l instalez cand il deschid pana la urma i-am dat instalare si dupa l-am sters dar tot degeaba, tot apare..ma gandesc ca poate s-o fi salvat undeva installer-ul desi eu l-am sters si din recycle bin si de pe desktop...va rog frumos, ma seaca pe creier.

Multumesc!!

EDIT: Am gasit installerul, dar inca nu am rezolvat. Am scris in start %appdata%, m-am dus in username/Roaming si acolo era un folder cu numele nVIDIA ( CS-ul era unu nvidia e6 mama lui... ) acolo am vazut ca a aparut Nvidia E6 Installler Copy (2) deci cred ca mai este 1 installer sau mai sunt 2, am sters installerul acela cu tot cu folder dar la startup tot imi apare...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Heck-.

[Mental Update ^_^]

(since 15-09-2019 21:33)

Votes: 11

Post Posted: 25-01-2015, 11:38:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai incercat sa il dezibstalezi din Control Panel ?

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 25-01-2015, 12:23:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea cu referire la subiectul in cauza:

Concluzia mea despre ce ai scris mai sus este ca : programul respectiv ruleaza la STARTUP.

Se scoate asa pe Windows 7/8 .

Start=>Search=>msconfig

Asta va lansa Microsoft's System Configuration Utility.

Se apasa butonul Startup:

Spoiler:

Debifezi programul respectiv :

Spoiler:

Aplly,dupa care restart.

Asa se poate scoate orice program care ruleaza la inceput si care mananca din memorie.

O zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SamDude

[★★★]

(since 09-07-2020 08:13)

Votes: 122

Post Posted: 25-01-2015, 12:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twister, programul rula la startup, desi NU aparea in lista de startup. L-am tot cautat, l-am gasit pana la urma in folderul AppData/Local/Temp si l-am sters. Dar acum e o problema, nu asa mare pentru ca sunt nevoit sa dau reinstall la windows din cauza la counter-strike u ala. Cand deschideam pc, statea vreo 1-2 minute pana sa apara instalarea calumea, pana atunci se incarca, acum ca l-am sters din Temp tot 1-2 minute astept, dar nu pt instalare, pt ca stau sa se incarce iconitele de pe desktop...

Oricum, reinstalez windows-ul.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 04-08-2025, 03:34:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password