User
Pass
2FA

gf.freakz.ro

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests
Author Message637
ReSeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2014 15:06)

Votes: 1

Post Posted: 01-07-2014, 12:12:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Subdomeniu: gf.freakz.ro
IP: 188.212.100.237:7777
Numar de sloturi: 50
Mod: GodFather
Hostat la: GazduireJocuri
Subforumuri alese: "Cereri admine", "Anunturi", "Cereri unban", Factiuni,Leader
Moderatori subforum: ReSeR

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 01-07-2014, 13:13:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, la orice cerere facuta se pune [REQ] inainte de DNS, in titlul topicului. Ce ti-am zis si pe server, voi zice si aici: GM-ul e cunoscut, am jucat 2 ani de zile pe el, nu mai are rost sa il verific. La partea de scripting ai recunoscut si tu ca esti incepator, chiar primele tutoriale, alea alea. Probabil ca as fi sarit peste solicitarea cu numarul de playeri daca stiai PAWN la un nivel de mediu spre avansat, bineinteles, iti dadeam cateva task-uri ca sa le realizezi pentru accederea in comunitate. Raspuns final: nu. Pana cand vei mai invata scripting am sa te rog sa nu mai faci si alte cereri aici, eventual, daca crezi, ca ai invatat destul si esti capabil sa te inhamezi la asa ceva, imi lasi PM, intru, verific GM si apoi vei putea da curs solicitarii aici, pe forum.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 01 July 2014 11:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Archive - subdomain requests  

The time now is 15-05-2025, 18:10:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x