User
Pass
2FA

:)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message543
Copilfaraminte

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-03-2012 17:48)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2011, 19:13:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum te numesti? Catalin
Ce varsta ai? 19
Munca: DA/NU (Daca DA intre ce ore?) Da De joi pana duminica de la 4 dimineata pana la 8 seara.. dar nu pentru mult ca trebuie sa termin ultimul an de lic si cand incepe scoala pot intra oricand de la ora 16 pana la orce ora seara
Ora de culcare fixa: DA/NU ( Daca DA- Ce ora?) Nu..

Nume In-game:Cave
Clasa/Rasa:Human / Warrior
Main Spec gs: Dps 5500gs..
Offspec gs:Tank 5100 gs..
Link-Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cave
Ai achiev LK? Daca da, pe ce dificultate:Nu nu am pe acest char am la H..
Dispui de microfon+ts3?: Da
De ce doriti sa intrati in Deathwish?:Pentru ca e o guilda serioasa / stiu toate scripturile am la h druid balance de 6.5k gs cu achiv de la lk 25hc. S-a desfiintat guilda si m'am mutat la allyance.. Am multi ani de wow joc de pe tbc.. As fi foarte fericit sa ma alatur guildei voastre -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 31-08-2011, 17:50:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana-nu aici se posteaza,2 la mana-daca ai fi citit prima pagina de la recrutari minimul de gs acceptat este 6k+,3 la mana-nu mai recrutam warriori delok si 4 la mana nu ai nici bechmark pus!...deci RESPINS clar...rog un administrator cva sa stearga topicul asta,ms anticipat!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-11-2024, 22:11:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x