User
Pass
2FA

exces de competenta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message814
cosm1n23

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-06-2014 11:34)

Votes: 3

Post Posted: 15-04-2013, 23:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E simplu,eram pe assault eram ct ,iar Karma m-a mutat pe mine si inca un player T. Pana aici nici o problema .Insa, am fost surpins sa`l vad pe Karma CT.Nu intelegeam muti doi jucatori la T,iar apoi te pui pe tine CT?Aparent banal nu?,dar in conditiile in care plansa presupune pur si simplu inconjurarea si macelarirea celor de la tero, iar tu folosesti adminu sa muti 2 oameni pentru ati face loc nu prea mai e normal(lucru clar care proeminteaza tendinta de promovarea a rankului, bun nici o problema , dar esti admin tata).Oarecum curios nu fac decat sa spun "nu mi se pare drept sa ma muti la T iar tu sa te pui CT" consecinta fiind kick direct...repet nu am fost deranjat de faptul ca am fost mutat T nici o problema doar jucam de placere nu?nu e serv de profesionisti sau eu stiu, e de amatori,oameni ca mine.Binenteles nimanui nu ii pica bine un kick pentru o asemenea chestie ,am dat reconnect si am spus "serios?Ba frate esti nebun cum sa imi dai kick,pentru ce?"rezultatul e evident.
Ce se poate intelege de aici?simplu oameni ingusti cu functie .Le dai o putere iar apoi abuzeza in mod grotesc de acces ca de altfel ca si in politica.Foarte posibil ca principalul vinovat sa fie varsta dar aici intervine indrumarea nu e problema.Am si eu ceva ani de stat pe net forumuri de cs si dispute cretine ,dar pot spune ca nici unde nu am m-ai intalnit un colectiv atat de fudul,si de rod atat de pur incat nu poate duce o conversatie.In regimul asta nu poti altceva decat sa indepartezi playeri nimic mai mult.
Un lucru daca se poate a nu se lasa replici pe baza COLECTIVA frumos ar fi.cel putin acum.
Binenteles si probele.
Poza1
Poza2
Poza3

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
JusT-Kill

[JusTiNyK]

(since 12-10-2014 16:46)

Votes: 4

Post Posted: 15-04-2013, 23:52:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ion , presupun ca e nick-ul tau de pe server . Fi atent , ai dreptate in privinta transferului de la o echipa la alta , nu trebuia sa se procedeze astfel . In schimb nu ai precizat daca ai cicalit adminii pe aceeasi chestie minute intregi , bineinteles ca ai facut-o , banul nu se da degeaba + ca 30 de minute nu se intampla nimic daca iei o pauza si mai respiri - bafta ...!

Si io p'aici

0 0

Back to top
doru_alex_23

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 16-04-2013, 00:12:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut...avem cativa admini disperati dupa top10 ! de aici apar niste probleme....daca joaca tero si sunt mutati la ct pe dust2 folosesc comanda amx_team sa se mute inapoi , ceea ce nu mi se pare in regula pt ca ai fost mutat ca sa echilibreze echipele ! in cazul acesta karma a procedat gresit , si pt ca va mutat pe voi si pt ca a dat kick , mai bine ii dai gag si il linistesti !

ps : acum cateva luni a fost o perioada cu foarte multe reclamatii ....apoi sa mai linistit ....dar de vreo 2 saptmani au aparut iar , hai sa incercam sa atragem persoane pe server , nu sa ii gonim....

ps2 : karma sa nu crezi ca am ceva cu tine...de fapt stii ca nu am....doar mi-am spus punctul de vedere !

0 0

Back to top
cosm1n23

[Mentally Stable]

(since 17-06-2014 11:34)

Votes: 3

Post Posted: 16-04-2013, 01:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JusT-Kill wrote:
Ion , presupun ca e nick-ul tau de pe server . Fi atent , ai dreptate in privinta transferului de la o echipa la alta , nu trebuia sa se procedeze astfel . In schimb nu ai precizat daca ai cicalit adminii pe aceeasi chestie minute intregi , bineinteles ca ai facut-o , banul nu se da degeaba + ca 30 de minute nu se intampla nimic daca iei o pauza si mai respiri - bafta ...!

nu pot sa cred ce prostii spui ,e incredibil ma faci mincinos pe fata cu dovada atarnata in cui.tare asta chiar tare auzi am cicalit adminii,chiar ma asteptam la asemenea aberatii din partea voastra dar dale`n mama lor auzi la copilu asta am cicalit adminii,prietene eu vin aici cu poze cu tot arat clar ce sa intamplat ,iar tu vi si arunci minciuna cu japca dute la dezintoxicare .

0 0

Back to top
[Mentally Stable]

(since 25-12-2016 12:50)

Votes: 6

Post Posted: 16-04-2013, 07:09:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu puteam sa joc t si am muat 2 playeri t si mam pus ct si dorule stai linistit ca nu sunt disperat dar nu pot sa joc t pe harta aia si nu cred ca sunt singurul admin care face asta atat am avut de zis si pt tn reclamantule nu cred ca ai murit caa team muatat
aaaa si banu nu ti la-m dat eu nu stiu cine ti la dat

Dalai Lama, c-arma mea le arata ce e KARMA
0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 16-04-2013, 07:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai model de cerere eu nu citesc romane.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by kalwin, 16 April 2013 05:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-08-2025, 14:41:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password