User
Pass
2FA

halloween

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message542
gigimuschi
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-01-2011 11:45)

Votes: 2

Post Posted: 02-11-2010, 15:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu inteleg frate voi dati bann 666 zile pt injurii si 1 luna pt hack - ? unii de aici nici macar nu au injurat adic eu eram off si am primit bann pt 666 zile. voi dati bann duar ca sa va faceti cu donatee? adic imi dai bann fara motiv si cand cer unban imi zici ''donate daca vrei unban''. cei Asta frate???? aveti cel mai tare sv crec singuru la ora acutuala care ii de la lvl 1 la 80 fara instant nustiu ce si pe care chear se juaca si voi dati bann asa. adi voi vreti sa aveti playeri da tot odata dati bann pe 2 ani si fara motiv ....
scuz dac vam deranjat da cam asa e. nu zic ca mai is si care merita si care chear injura da mai is si nevinovatii .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 02-11-2010, 15:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E cel mai tare pentru ca am muncit foarte mult la el si tocmai asta e motivul pentru care nu accept sa vina mucosi ca tine sa imi jigneasca munca, pa

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 02 November 2010 13:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-08-2025, 03:15:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password