User
Pass
2FA

hunter Markmanship help

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1377
Jiraya99

[Enki's Son]

Status: Offline
(since 22-04-2016 09:15)

Votes: 3

Post Posted: 13-12-2014, 14:20:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut freakz

recent m-am apucat de hunter pe markmanship si vreau sa-l orientez in pve dar nu stiu ce gear am nevoie pt inceput...actual am gear vicious si am 8k dps... sunt dat afara din aproape toate rdf-urile,niste sfaturi utile m-ar ajuta mult,multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
13bilutz

[Mentally Stable]

(since 10-03-2017 10:32)

Votes: 2

Post Posted: 09-01-2015, 16:31:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!

Iti recomand cu caldura in pve sa nu joci Markman(de ce? este foarte plicticos si nu are niciun dps este degeaba).Poti incerca sa joci Beast Mastery pentru inceput iar dupa o perioada sa dai reroll pe Survival ca este mult mai interesant si nu e joci doar cu 3 taste cum este in cazul hunterului Beast Mastery.

Pe freakz mastery nu prea functioneaza cum ar trebui. pe ambele s-a juca la mastery dar bug-uit mastery, pe toate 3 spec-urile te poti duce pe acelasi build.
crit > haste > mastery. pentru astea 2 specuri(beast mastery sau survival poti sa pui si in mastery un pic dar parerea mea este ca nu merita deoarece este buguit).

In pvp joaca Marksman este mult mai bun din multe motive, iti spun doar 2: Readinsess reset all the hunter cooldowns, iar silencing shot da silence ceea ce nu au celelalte 2 spec-uri.

Iti las 2 ghiduri daca nu te-au ajutat prea mult ghidurile de pe freakz, http://disinuwebe019.blogspot.ro/2013/10/4.3.4-pve-marksmanship-hunter-guide.html (pve guide).
http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=153189 (pvp guide).

Pentru pvp poti cauta pe canalul de youtube a lui zumio, dupa parerea mea sunt cele mai complete ghiduri, te va ajuta foarte mult in pvp.

Spor la treaba!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Melone

[god i love dragons]

(since 23-11-2018 21:44)

Votes: 4

Post Posted: 17-02-2015, 23:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jiraya99 wrote:
salut freakz

recent m-am apucat de hunter pe markmanship si vreau sa-l orientez in pve dar nu stiu ce gear am nevoie pt inceput...actual am gear vicious si am 8k dps... sunt dat afara din aproape toate rdf-urile,niste sfaturi utile m-ar ajuta mult,multumesc

Iti recomand pentru inceput sa joci BM in pve pana faci rost de gear.
MM merge bine cand ai undeva la 390+ ilvl.
Iar Survival...well e survival.

Dar tot iti recomand BM all the way.

0 0

Back to top
Morphyk

[Pãsãroiu']

(since 30-09-2019 19:59)

Votes: 7

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-02-2015, 12:00:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu iLVL 391, scot 28k dps in rdf... pe MM, nu inteleg de ce ziceti toti ca nu e bun MM... daca iti mentii rotatia corecta si nu faci greseli nu vad de ce nu ar fi bun MM

Oricum, cum scoti asa putin cu set vicious? alea parca au 377 ilvl nu?

vezi ca nu faci bine rotatia, ar trebui sa scoti macar 15k, daca nu fa rep...

pfff... nici nu am vazut de cand e postul asta... i-ai dat ressurect din ianuarie prietenas: )))

Omenii construiesc prea multe ziduri si prea putine poduri...

Isaac Newton
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bizo

[Stalker]

(since 16-11-2022 21:48)

Votes: 16

Post Posted: 28-02-2015, 03:13:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca toate cele 3 specuri ar da DPS similar MM ar fi ultima optiune pentru mine.
MM e o mizerie de spec pentru PVE pentru ca e inflexibil. A avut momentul lui de glorie pe vremea WOTLKului cand toata lumea spama ARP si grosul dmgului era dat din instante. Acum te trage mult in jos armura fata de Survival unde totul in afara de auto shot da magic damage. (Survival e si fun to play - )
Pentru low gear e de preferat sa joci BM, iar dupa ce faci rost de setul de 2 din DS sa treci pe SV.

Ma rog...oricum nu conteaza ca o sa treceti la MOP

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 12 February 2016 09:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-08-2025, 17:30:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password