User
Pass
2FA

i-am dat ban lui Baiatu, contestati aici!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1594
romica

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-01-2009 18:35)

Votes: 4

Post Posted: 25-04-2007, 23:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* Baiatu changed name to fetita
*DEAD*(Terrorist) Ro3 : gg romik

*** dsadsaa killed fetita with a headshot from awp ***
*DEAD*(Terrorist) romik : -

*DEAD* FoXy : e naspa plansha ma At Wits' End

*DEAD*(Terrorist) Ro3 : hai ca imi iau si eu awp

*DEAD* |sec|ADIDAS : a come one foxy...ceo fost cu asta???

*DEAD* FoXy : nici n`o stiu -

*** s3r killed Lau with a headshot from mp5navy ***
*DEAD* |sec|ADIDAS : e faina..

s3r killed dsadsaa with mp5navy
*DEAD*(Terrorist) Ro3 : doamne s3r

*DEAD* Andr33a : adidas fara engleza -)

*DEAD* |sec|ADIDAS : pai?

*DEAD* fetita : na ma bili ca am activato eru

-=Nils=- dropped
"public_slots_free" changed to "6"
-=Nils=- has left the game
] admin_Who
Admini Online :::
-=-=- High Warlords -=-=-
-=-=- Warlords -=-=-
-=-=- Generals -=-=-
BillyBoy
-=-=- Champions -=-=-
Andr33a
fetita
romik
-=-=- Blood Guards -=-=-
-=-=- Grunts -=-=-

*DEAD* fetita : eu

s3r killed BillyBoy with mp5navy
*DEAD* Ro3 : ahhahah

*DEAD* Andr33a : come on nu come one -

*DEAD* Ro3 : -)

*DEAD* Spray : lol ce rupe s3r

(Admin) romik: asa o postez pe fetita
*DEAD* CHeita : lolllll

(Admin) romik: numa sa mai deie adminu
*** fetita killed dsadsaa with a headshot from ak47 ***
fetita : bili de la tara

|sec|ADIDAS : so?

Ro3 killed th3_MaN!AcK with awp
romik killed BillyBoy with awp
fetita : am activato eu pe fetita

Spray killed Lau with ak47
ShOTeR-X killed self with worldspawn
(Admin) romik: schimba nicku
*** romik killed |sec|ADIDAS with a headshot from awp ***
ShOTeR-X dropped
"public_slots_free" changed to "7"
ShOTeR-X has left the game
Ro3 killed CHeita with deagle
ShOTeR-X connected
(Admin) Andr33a:
ShOTeR-X is joining the Terrorist force
*** Spray killed FoXy with a headshot from ak47 ***
romik (RADIO): Fire in the hole!
"public_slots_free" changed to "5"
romik killed Andr33a with awp
] admin_unllama fetita
* You've killed 3 in a row so far
Bogd@n connected
Bogd@n is joining the Terrorist force
(Terrorist) Ro3 : gg fa romik

Command: romik used command admin_unllama fetita
* fetita changed name to NotALlama
Bogd@n killed BillyBoy with deagle
] admin_ban fetita
|sec|ADIDAS : stai mah...

fetita has left the game
romik : mai bagi nicku

"public_slots_free" changed to "5"
romik : iei ban

*** Bogd@n killed CHeita with a headshot from deagle ***
WEB@MZq connected
romik killed dsadsaa with glock18
WEB@MZq is joining the Counter-Terrorist
* NotALlama changed name to fetita
FoXy : so? -...

Command: romik used command admin_ban fetita

ceva de genu, so copiat prost

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 25-04-2007, 23:38:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ge ge romik fi rau !

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

(since 18-06-2007 21:36)

Post Posted: 26-04-2007, 00:03:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am spus si la celalalt topic ca adrianu intra pe contul fetitei - .. in fine nu ma mai bag ca mi se sare in cap ca fac multe reclamatii ... faceti ce vreti eu unu nu ma mai bag ..
0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 26-04-2007, 07:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fetita ce sa zic........Sun Pro Pentru scaderea la slot!
Prea multe reclamatii.... -

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
riNT0

[Mentally Stable]

(since 16-05-2008 22:33)

Post Posted: 26-04-2007, 13:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scadere PLS 1111 gege romikete

Ana are mere,
Maria are sida
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 26-04-2007, 14:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt multe reclamatii pt k s-a inteles mereu gresit tot ce a facut ea!!Cu topicul tau liquid fetita mi-a jurat k nu i-a dat pass de la admin lui "adrian"!!!Acuma eu nu ma bag.....las la aprecierea ownerilor da nu cred k ar merita scadere pt k si in topicul ala nu reise nimik k si in asta!!!Nu vad nimik neregula cu faptu k a bagat numele de admin!!Sincer si eu dak joc la varamiu cu numele lui sau joaca chiar el si sunt acolo si i se face ss eu imi bag numele si va dau si ss nu e problema pt k stiu k nu joaca cu coade!!k doar sunt eu acolo!!Da nu inteleg,i-ati facut ss lui "adrian" sau ce?Eu m-am uitat de prea multe ori pe el si joaca bine pustiu kit k e figurant!!Sincer romik u joci bine nu stiu cum poti sa afirma de unii k sunt codati knd u dai mai bine k ei - ....sunt curios - !!Deci nu va m-ai certati aiurea,sa hotarasca shock si alpha si ceilalti!!Eu unu sunt contra pt k nu a avut nici o vina si nu e vinovata de nici una din acuzatiile aduse - !!(parca as fi avocat - )BAfta!!see you...

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

Post Posted: 26-04-2007, 15:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eT | Bobby wrote:
Sunt multe reclamatii pt k s-a inteles mereu gresit tot ce a facut ea!!Cu topicul tau liquid fetita mi-a jurat k nu i-a dat pass de la admin lui "adrian"!!!Acuma eu nu ma bag.....las la aprecierea ownerilor da nu cred k ar merita scadere pt k si in topicul ala nu reise nimik k si in asta!!!Nu vad nimik neregula cu faptu k a bagat numele de admin!!Sincer si eu dak joc la varamiu cu numele lui sau joaca chiar el si sunt acolo si i se face ss eu imi bag numele si va dau si ss nu e problema pt k stiu k nu joaca cu coade!!k doar sunt eu acolo!!Da nu inteleg,i-ati facut ss lui "adrian" sau ce?Eu m-am uitat de prea multe ori pe el si joaca bine pustiu kit k e figurant!!Sincer romik u joci bine nu stiu cum poti sa afirma de unii k sunt codati knd u dai mai bine k ei - ....sunt curios - !!Deci nu va m-ai certati aiurea,sa hotarasca shock si alpha si ceilalti!!Eu unu sunt contra pt k nu a avut nici o vina si nu e vinovata de nici una din acuzatiile aduse - !!(parca as fi avocat - )BAfta!!see you...

mane acuma fara suparare sper sa nu et aud pe serv ca ce tiam zis pe forum sau alt. si imi cer si scz de la moderatori etc ...

esti cam pupicurist sincer , asa ziceai si la karmen care sa dovedit ca nu era asa cum ziceai tu despre ea ... acuma iar te bagi - ..numai fi asa de afemeiat (si nu fac atac la persoana) , dar asa este -

veziti de treaba ta .... NU SE DA PASS la nimeni de la admin , sa iti intre bine in cap -

0 0

Back to top
riNT0

[Mentally Stable]

(since 16-05-2008 22:33)

Post Posted: 26-04-2007, 15:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol liqui - ce direct esti

Ana are mere,
Maria are sida
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 26-04-2007, 16:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda.....imi place k sunte-ti de aceeasi parere - !! Liq sincer tie nu iti mai zic nimik k ma faci "afemeiat" si alte chestii!!Iar u suferi o groaza,nu vreau sa ma mai cert cu tine la fiecare topic facut de cineva!!Frate ne-ai amenintat cu ban pe server,ai scos imunitatea?Cat timp suferi cu dastea vb pentru tine!!Afemeiat sa faci pe cine vrei u nu pe mine!!!Treaba e k si cu carmen ma intelegeam bine si cu fetita !!! Concluzia la care ajung e k u esti un pic *** dak eu sunt afemeiat k te iei de fiecare fata care vine pe server!!!Si normal e fata si o i-a mai usor , o sa vezi si u mai tarziu deocamdata esti mic si plin de arfe!!Dak ai vb cu lumea mai mult si sa te acomodezi mai mult ai vedea k le-ai lua si u apararea!!!Asta e tot ce am vrut sa zic,stiu k nu esti *** da faptul k te iei de fiecare fata te cam face!!Nu el suferi,vrei sa le dai deoparte? Sincer u cam scoti pe toata lumea de pe server!!Si dak ii iau aparare unei fete nu inseamna k sunt afemeiat....dar u nu ai de unde sa stii,te vezi prea smeker pt secolul asta!!!In fine nu am cunosti,nu te cunosc(prea bine)dar sincer stiu si eu sa sufar mai mult k tine da nu imi sta in fire!!!Si nu mai aduce u jigniri la adresa mea k te-am respectat prea mult pana acum si m-am abtinut de la multe in privintza ta!!!Eu zis sa incepi si u sa mai respecti pe altii!!Gata!!!Nu ma mai bag de acum in colo!!Dar knd vad k va aliati totzi si nu aveti dreptate niciunu ma streseaza!!Sincer in mare parte am dreptate in tot ce am spus(nu la treaba cu "***" asta a fost asa k sa te jignesc si eu pe tn - ,doar legat de fetita)!!!Imi e indiferent dak ma luati in serios sau nu!!

:Iar u rint0 lasa-ma k nu am nici o gara cu tine!!Sincer...vad k te rogi sa ii scada!!!Marfa comportament de admin!!" Scadere PLS" auzi si u - !! Mda..n'am ce zice!!Va las in ale voastre!

LorD*Bobby
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

Post Posted: 26-04-2007, 16:09:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu numi schimb parerea oricum , asa dai dovada ma , eu nu cred ca am dat dovada in fine - , daca eu dau lume afara de pe serv , atunci e clar - , De aia si am gen puteam sa am si eu w odata cu tine , da stii de ce nu am pt ca fac reclamatii deci imi pasa de serv si ma implic si din cauza reclamatiilor pe care leam facut au iesit de cateva ori cearta pe forum , si sa ajuns la concluzia ca "sufar" da nu e asa , tu joci pt functie sunt sigur , eu nu joc pt ea , joc de placere cs , si mi-am facut si prieteni pot spune pe serv .. si ma distrez adminu nu iti da de mancare asa ca nu as avea motiv pt care sa joc pt functie - , in fine ....
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 26-04-2007, 16:14:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dak ti-am lasat impresia k joc pt functie iarta-ma da de suferit suferi!!!Adu-ti aminte atunci knd ti-a dat Alpha kick ce sufereai k ne dai ban k ne nu stiu ce!!Frate eu spre deosebire de tine mai stiu de gluma!!!Si nu dau impresia de "afemeiat",aia ti-ai facut-o u!!!Dak iei apararea unei fete nu esti neaparat afemeiat!!In fine parerea ta!!NU ti-am cerut sa te schimbi...pffff putzin am intereseaza,vb doar de respect pe care u nu il ai!!!Dak u crezi k joc pt functie nu am sa mai intru frate!!U vb k faci plangeri doar k sa fii ridicat in rank asa k...........lasa-ne!!Imi pare rau k ti-am facut impresia asta,poate dak ne-am intalni ar fi altceva!!Si eu am destui prieteni la cs si joc de distractie frate, nu ai vazut eu mereu dau lama si rad de ei,glumesc cu ei,u crezi k joc sa fac scor sau pt functie?pacat...credeam k incepem sa ne intelegem!!............

LorD*Bobby
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

Post Posted: 26-04-2007, 16:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai odata iai luat apararea lu karmen si iai luato degeaba , acuma ce mai vrei ? - ... si faza cu alpha am vb eu cu el pe mess , a facut o gluma prosta si m-am luat eu de el - , ca nu mie frica ca e owner - , iam dat eu kick ca era afk si apoi el mi-a dat 2 kick-uri degeaba - si mai si tacea ... hai ca ma plictisesc sa tot scriu , bft la peste in continuare GL & HF
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 26-04-2007, 16:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum adik bafta la peste???Te-ai plictisit?Ma bucur!!Si asa esti plictisitor!!Frate si karmen credea despre voi ce credea-ti si voi despre ea:"niste nimicuri"!!Sincer nu am chef de tine sa ma enervez pt tine!!Mi-am SPUS PAREREA LIQ NU CRED K TI-AM DAT IN CAP!!OK?!!Da u mereu le iei cum vrei si intelegi ce vrei!!Se pare k nu are rost cu tine!!Am zis k incepem sa ne intelegem si am zis k nu ma mai cert cu tine da se pare k o luam de la 0 !!

AAaaaaa....si dak ti-a dat el kick frate ce tre sa intrii sa ne ameninti k ne dai ban?Eu oricum nu fac glume dastea(cel putzin cu tine k stiu k nu tii la glume si s-a vazut cu alpha)!!

LorD*Bobby
0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 26-04-2007, 16:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

caaaa Bummmm hai sa va zic ceva ! ! !
hai ma gata ca deja vorbim napolitane nu suntem la imperia aici ! sa declaram razboi din 7 in 7 zile ! ! !
ma va rog io pt mine sau pt scumpu asta de server incetati cu certurile si reclamatile acuma m-am gandit si eu si am zis ca pica rau pt server ! ! ! liq fetito mancatear tata - romik care mai aveti scandaluri va rog sa incetati ! trebuie sa fim uniti nu sa ne certam ! ! ! hai va rog eu inca o data incetati

ms anticipat !

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
Fetita

[Mentally Stable]

(since 09-12-2007 17:13)

Post Posted: 26-04-2007, 20:20:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

byllyboy eu zic sa taci din gura .. ptr ca nu sti u daca ma lasa pe mine ai mei sa dorm la cineva aksa sau nu - ok ? tu deocamdata esti un tzaran .. altcumva nu am cum sa te fac ... SINCER ? cred ca locul tau este pe camp .. atata timp cat tu vad ca iti permiti sa vb pe pertu asa .. eu dc nu mi-as perminte ? nu ? - uf .. u & romik tre sa va luatzi de manute - ca va potriviti de minute - la minciuni si la prostii .. - ok ? so .. GURA - Pe cand tu bobby .. imi cer scuze ptr toate neplacerile care le-ai avut .. din cauza mea ... si nu inteleg ce tre sa le dai atatea explicatii unor pusti ? fara minte ? stai in banca ta si nu te mai pune la mintea lor .. - Dovedestele ca esti mai despept ca ei - ok ? kiss u ..

have a nice day - (cei care merita )

+warn atac la persoana si limbaj : -y0y-

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 26 April 2007 21:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 11-01-2025, 18:59:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x