User
Pass
2FA

kelesh
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1938
StressTm

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-10-2011 09:35)

Votes: 2

Post Posted: 11-07-2011, 15:52:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cer ca playerul kelesh ori sa achite suma restanta de 90000 de gold pt blood queen crisom chocker sau returnarea itemului astept cooperare din partea administratiei serverului. Sau in cazul in care nu coopereaza playerul cer sa i se baneze caracterul pt trade scam
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 11-07-2011, 15:58:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmeaza modelul asta.

Ai nevoie de dovezi (screenshoturi).

0 0

Back to top
StressTm

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-07-2011, 15:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt dispus sa donez bani pt server ca acest player sa fie banat pe ip
0 0

Back to top
Burny

[Creep]

(since 19-08-2019 14:41)

Votes: 25

Post Posted: 11-07-2011, 17:37:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
sunt dispus sa donez bani pt server ca acest player sa fie banat pe ip

NU EXISTA DONATIE PENTRU ASA CEVA, ITI TREBUIE DOVADA CA A FACUT TRADE SCAM...daca nu ai poti sa taci

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 11-07-2011, 22:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Model-cerere-Ban-READ-BEFORE-POSTING-t29095.html

- Retired -
0 0

Back to top
Timon.si.Pumba

[>>Web Designer]

(since 01-12-2011 22:59)

Votes: 17

Post Posted: 12-07-2011, 05:42:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
cer ca playerul kelesh ori sa achite suma restanta de 90000 de gold pt blood queen crisom chocker sau returnarea itemului astept cooperare din partea administratiei serverului. Sau in cazul in care nu coopereaza playerul cer sa i se baneze caracterul pt trade scam

1 Cu riscul de a-mi lua warn ....credeam ca au disparut demult asa specimene...care cred ca Gm-ii sunt zeii si ca citesc in stele si va completeaza toate idiotzeniile care le spunetzi.

2 Ce fel de server crezi tu ca e acesta ..unu pe care playerii platesc ca alti playeri ca sa ia ban? Pt razbunare exista PVP -

0 0

Back to top
StressTm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2011, 07:50:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, dar nu mi se pare normal ca astfel de playeri sa mai aiba dreptul sa joace, daca nu joaca dupa reguli ca la orice joc exista si reguli din cate imi amintesc, deasemenea imi pare rau ca nu am putut sa fac print screen ca sa am dovezi clare asa pot ruga un gm decat sa verifice logurile de pe caracter din acea zii sa vada ca mi-a picat la q itemul respectiv si sa vada ca nu am primit decat 10k gold din cei 100k care trebuia sa-i primesc. Eu joc dupa reguli nu fac magarii pe serv deci nu stiu de ce nu ar trebui si ceilalti sa se supuna regulilor.
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 12-07-2011, 08:00:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
Nu, dar nu mi se pare normal ca astfel de playeri sa mai aiba dreptul sa joace

nici noua nu ni se pare normal sa acuzi pe cineva fara sa ai dovezi

0 0

Back to top
StressTm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2011, 09:25:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok atunci rog ca administratorul serverului sa verifice logurile de pe caraterul Solbadguy sa vada ca intradevar mi-a picat acel item si ca respectivul player mi-a dat teapa cu 90 k gold ca se inregistreaza si trade screenul (p.s. in mmorpg-uri se inregistreaza mai tot asa ca nu mi-e greu sa-i trimit lu shockeru salvarea sa vada ca e adevarat ce zic eu aici ca daca nu ar fii nu m-as mai bate asa cu pumnu in piept si nu as mai fii dispus sa dau bani din buzunar ati inteles sau mai sunt nelamuriri ?) P.S.: Cum ar fii daca voi v-ati lua teapa asa si pe deasupra sa va fie necesari banii aia pentru alt char si daca voua vi se pare corect asa ... nu stiu ce sa mai spun.
0 0

Back to top
Burny

[Creep]

Post Posted: 12-07-2011, 09:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
Ok atunci rog ca administratorul serverului sa verifice logurile de pe caraterul Solbadguy sa vada ca intradevar mi-a picat acel item si ca respectivul player mi-a dat teapa cu 90 k gold ca se inregistreaza si trade screenul (p.s. in mmorpg-uri se inregistreaza mai tot asa ca nu mi-e greu sa-i trimit lu shockeru salvarea sa vada ca e adevarat ce zic eu aici ca daca nu ar fii nu m-as mai bate asa cu pumnu in piept si nu as mai fii dispus sa dau bani din buzunar ati inteles sau mai sunt nelamuriri ?) P.S.: Cum ar fii daca voi v-ati lua teapa asa si pe deasupra sa va fie necesari banii aia pentru alt char si daca voua vi se pare corect asa ... nu stiu ce sa mai spun.

nu exista log pentru asa ceva...TREBUIE SA ADUCI TU DOVEZI!!!

0 0

Back to top
StressTm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2011, 10:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A deci tu zici sa nu sanctionezi playerii care fac lucruri de genu asta? pei care-i deosebirea intre astfel de playeri si aia care folosesc exploituri sau hackuri, iti zic eu niciuna numai ca astia care fac trade scam mai au mult pana dau de hackuri etc. A si apropo daca nu exista log la itemele pe care le iau in bag cum pot da recover item ? sau daca nu exista astfel de loguri de ce nu luam jocul de la inceput de fiecare data? Vezi tu tovarase nu prea ai dreptate aici exista loguri de asemenea caracter da nu stii tu de ele ... poate ca shockeru (care are cunostiinte in scripiting / programming) stie cum sa dea de ele si tu nu ca nu ai pregatirea necesara. Apropo de ce ii iei tu apararea atat? ca nu inteleg de ce te agiti atata pentru el .

A si uite chiar poarta itemul ce crezi si ce crezi eu inca am 12k gold pe solbadguy si ce crezi trebuia sa am 102 k gold uauuuu..... uite sa te convingi si arata-mi tu de unde are necku (sau explica-mi ca eu sunt mai fraier si m-am uitat la lista de loot si nu figura ..) -http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kelesh
app ieri nu avea neck puteti verifica

0 0

Back to top
Burny

[Creep]

Post Posted: 12-07-2011, 10:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu va primi nici un ban pentru ca NU AI DOVEZI...nu te mai plange atata ca e inutil
0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 12-07-2011, 10:15:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
A deci tu zici sa nu sanctionezi playerii care fac lucruri de genu asta

tu pripeci limbu roman?....se sanctioneaza scam-ul DOAR DACA ai screenshot(proof/dovezi) ca ati stabilit pretul, ai dat trade cu el, ai ramas fara item si gold. altfel nu au cum sa te ajute ca nu esti tu instare sa fi atent.

inchei cu un mic proverb:"Hotu neprins, negustor cinstit"..poate iti dai seama la ce ma refer

0 0

Back to top
StressTm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-07-2011, 11:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo bah si eu acum trebuie sa stau si mai astept sa-mi fac itemul doar pt ca unu mi-a dat teapa explica si mie oamenii seriosi care respecta regulile sunt luati de prosti pe serv asta sau cum ca sa stiu cum fac daca ma pun sa invat cum sa hacuiesc si eu asa ca asta zii ca doar un rasp astept ca dupa te trag pe tn la raspundere daca ma prinde pe mine cu hack or tradescam banati-l pe bugghy ca el m-a indrumat asa. PRICEPI PRIETENE A?

P.S. 1 iti rasp tot cu un proverb " Daca taceai .... filozof ramaneai!"
2 tu incurajezi scamurile si hackurile cu comportamentul/vorbele tale
3 te rog sa nu mai postezi aici ca imi ranesti mintea cu ineptiile care le tastezi aici
4 nu faci parte din personalul administrativ caruia i-am creut ajutorul deci te rog frumos sa te abtii sa mai faci comentarii aiurea

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

Post Posted: 12-07-2011, 11:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

StressTm wrote:
Bravo bah si eu acum trebuie sa stau si mai astept sa-mi fac itemul doar pt ca unu mi-a dat teapa explica si mie oamenii seriosi care respecta regulile sunt luati de prosti pe serv asta sau cum ca sa stiu cum fac daca ma pun sa invat cum sa hacuiesc si eu asa ca asta zii ca doar un rasp astept ca dupa te trag pe tn la raspundere daca ma prinde pe mine cu hack or tradescam banati-l pe bugghy ca el m-a indrumat asa. PRICEPI PRIETENE A?

P.S. 1 iti rasp tot cu un proverb " Daca taceai .... filozof ramaneai!"
2 tu incurajezi scamurile si hackurile cu comportamentul/vorbele tale
3 te rog sa nu mai postezi aici ca imi ranesti mintea cu ineptiile care le tastezi aici

Nu ai inteles nimic din ce ti-am spus...mai explic odata si ultima data

1.NU ai screenshot-uri cu trade-ul
2.NU ai screenshot cand ati stabilit pretul la itemul cutare
4.NU ai screenshot cu itemu in bag
5.NU ai screenshot cu trade-ul
6.Nu ai screenshot cu itemul disparut din bag si fara gold
7.am zis ca tu esti devina pt ca nu ai fost atent
8.NU esti luat de prost..doar nu ai fost atent(casca ochii)
9.NU esti tu in masura sa-i spui unu-i gm ce sa faca cu "banati-l pe bugghy" nu am facut nimic rau ca ti-am zis ca tu esti vinovatul ca ti-o facut scam
10.NU te-am indrumat eu..asta ai inteles tu(ii mare diferenta)
11.proverbul ala nu isi are rostul deoarece nu sunt singuru care ti-o spus asta, diferenta ii ca am zis-o pe un ton mai raspicat
12.NU incurajez nimic..again. doar sa fi atent...si DESCHIDE ochii cand faci trade...numara zero-uriile de la gold babeste, pune degetu pe ecran si numara sa fi sigur
13.postez unde vreau eu,cand vreau eu,ce vreau eu,cui vreau eu cu conditia sa ma inscriu in subiectul deschis.

Am zis-o si o repet nu incurajez trade scamul, si eu am patit-o neavand dovezi nu o mai avut rost sa postez. Asa ca nu mai deduce tampenii din ce scriu eu.

Burny wrote:
nu va primi nici un ban pentru ca NU AI DOVEZI...nu te mai plange atata ca e inutil

exact asta am zis si eu pe alt ton...ai priceput ideea?

P.S.: mai documenteaza-te daca nu crezi..foarte multe topic-uri deschise pe tema asta care nu s-au rezolvat din cauza LIPSEI DOVEZILOR

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 12 July 2011 15:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-02-2025, 13:59:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x