User
Pass
2FA

legea lui shocker

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1805
Deathsign1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-07-2011 13:15)

Votes: 2

Post Posted: 03-06-2010, 12:45:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Dreathsign
Account name: Mihayl
IP: rutabil
GM responsabil: shockeru
Motiv: il aflati mai jos

pe data de 1 iunie pe la orele 22-23 shocker a marit dropu la acel item in instanta ne-am strans 4 playeri si am mers sa ne incercam norocu ... a picat odata si l-a luat alistar sa terminat high rate-ul si am contiunuam pan am terminat instanta asta fiiind pos heroic ... dupa ce am terminat fiecare am mers pe unde a vrut eu am mers in ogrimmar . unde am facut cateva dueluri cu nijajos si shockeru in final am ramas fara mancare .. poate isi si aduce aminte shockeru a am zis ca plec sa imi iau macare cand am vrut sa imi iau macare dupa 20 de dinalea mi-a zis ''inventory full'' m-am uitat si am vazut ca aveam vre-o 8 iteme titanium brasplate sau nu mia stiu cum ... i-am spus lui wond de bug si am ras amandoi am vrut sa le vand la shop de unde am luat mancare cand am vazut ca nu sunt soulbound si eream sigur 100% ca e itemul pt care am dat pass in instanta am fost la shockeru si i-am aratat itemu si l-am intrebat dc nu e soulbound ca mi-a picat in pos.... la cere el mi raspuns ''asa si?'' .. mah dak tot am avut ''noroc'' hai sa profitam am zis eu i-am dat 2 lui wond si apoi am inceput sa strig pe acolo ca am de vanzare ... am dat 2 asa scurt cu 20k apoi am marit la 50k am mai dat 2 si am mai dat una la auction cu 75 una a ramas una acolo. si mai aveam 2 pe mine si apoi postu facut de cobrel care probabil nu a fost multumit de armura lui de 50k.. a scris in postu ala numai tampeni la fel si cei care au lasat reply .

majoritatea informatilor pe care le are shockeru sunt auzite de le alti si nu de la noi am incercat sa vb cu el pe skype da nu a vrut . zice ca nu are ce discuta ! pan nu avem poza!! am aflat ca alistar paladinu care a afost cu noi in instanta nu avea in bag armura aia . bun poate ca nu a fost cea care a picat la boss da a fost sigur din instanta -->sa format un bug cv la drop datorita high rateul-ui ... shokeru zice ca am duplicat un cest !! in primu rand nimeni din noi nu putea sa il facem acel cest . pt a face acel cest ai nevoie de blacksmithing 450 se poate verifica ca nici unul din noi nu avea la blacksmithing 450 dar asta nu e suficient pt shocker --->nimik AM DUPLICAT UN ITEM PE CARE NIMENI DIN NOI NU IL PUTEA FACE i-am spus lui shocker ca la item nu apare de cine facut deci nu exista fabricantu --> nimik AM DUPLICAT UN ITEM CARE NU A FOST FACUT DE NIMENI

asta e!! legea lui shockeru!! dak a zis cobrel care un fel de pupincurist al lui shockeru un fel de Igor , Alfred al lui ca am duplicat itemele . asa a ramas shocker a pus sentinta item duplicat ban toti 4 !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KentHd

[Mentally Stable]

(since 30-08-2021 09:58)

Votes: 16

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-06-2010, 13:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti chiar asa de batut in cap nu intelegi ca nu se scoate nici un ban
nu mai faceti 6 topicuri aiurea -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Deathsign1

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2010, 13:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bah batut in cap esti tu ca te-a batut tacto cand erea mami tau gravida cu tine ... aste e singurul topic facut de mine dak au mai facut ceilalti mi se pare normal ca sunt si ei nemultumit.... si ma rog cine esti tu ? si cu ce te bucura banu nostru? habar nu am si nici nu ma intereseaza.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 03-06-2010, 14:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce sa-ti povestesc, "s-a format un bug din cauza highrate-ului" si s-a nimerit sa pice un item extrem de bun, non-soulbound pe care voi sa il vindeti la greu. Cum ziceam, screenshot din instanta cand a picat sau no unban

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Deathsign1

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2010, 14:57:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mah da nu inteleg am luat ban pt duplicat item . bun ... iar acum imi spui ca am facut eu itemul acela ... cauta u pe www sa vezi dak gasesti vre un hack cv cu care sa faci iteme in wow si apoi mai vb!! singuri care pot face item sunt admini nimeni de pe servarul tau nu cred ca detinea armura ai inainte sa o vand eu dak u imi zici ca exista un hack chats orice care poti sa faci itemu ala implicit pe servaru tau ... asta e atunci nu am cu ce sa ma apar da atat timp cat nu exista asa cv nu ar trebui sa imi dai ban pt asta ... orice server are probleme chiar si cel de la blizzard am facut abuzare de bug nimik altcv nu cred ca meritam ban pe perioada de timp nelimitata.
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 03-06-2010, 15:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
asta e!! legea lui shockeru!! dak a zis cobrel care un fel de pupincurist al lui shockeru un fel de Igor , Alfred al lui ca am duplicat itemele . asa a ramas shocker a pus sentinta item duplicat ban toti 4 !!!

hai ca esti tembel de-a dreptu' amice. Ai vandut un chest cu 25k, ai intrat in bg si mi-ai vandut si mie unu cu 50k. Daca am vazut ca spamai ca le dai cu 50k, de ce sa nu trag si eu o teapa, nu? Pana la urma sunt roman si ciupesc de unde pot. Bun, am vazut chestul la mine si seara am vorbit cu Iinsane despre chestul asta si mi-a atras atentia ca nu are numele crafterului pe el. Tot Iinsane mi-a zis ca si Wond vinde asemenea iteme. Tot ce am facut a fost sa vorbesc cu Wond.

A, si daca tot o dam in d'astea, care e problema domnule Deathsign? De ce ii zici tu sau Wond lui Catalizator sa intre pe mine si sa ma ia cu amenintari in-game? Cand i-am zis sa imi dea id de skype sa vorbim, a dat-o de gard Catalizator. Am vorbit cu Wond pe skype si el a zis ca e multumit daca ia 6 zile ban.

Nu vreau sa fac off-topic sau sa te injur, ca as putea, sincer. Daca a fost bug si te-ai umplut de chesturile alea, postai pe forum, nu le vindeai. Nici tu nici ceilalti! HF

Quote:
... cauta u pe www sa vezi dak gasesti vre un hack cv cu care sa faci iteme in wow si apoi mai vb!

L.E.: http://lmgtfy.com/?q=additem+wow+hack , dar eu sincer cred ca il stiai deja -

0 0

Back to top
Deathsign1

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-06-2010, 16:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mah cobrele alea sunt prosti ce imi arati u si eu pot sa fac o arhiva sa o pun pe net si sa scriu GM-hack ...

sau dak zici u ca merg poate stii mai bine ... dar nu cred ca merg alea pe freakz .. da am abuzat nu zic ca nu am abuzat cred ca multi ar fi facut la fel dak sa-ar trezi in inventoriu cu o comoara cum ai zis u suntem romani .. si eu sunt de acord cu ban nu am zis ca nu sunt de acord... cel mia corecta r fi fost sa imi ia tot goldu si cesturile si ban pe 6 zile, 30 zile, 2 luni da nu asa ...

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 03-06-2010, 16:31:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Ce sa-ti povestesc, "s-a format un bug din cauza highrate-ului" si s-a nimerit sa pice un item extrem de bun, non-soulbound pe care voi sa il vindeti la greu. Cum ziceam, screenshot din instanta cand a picat sau no unban

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 June 2010 14:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-11-2024, 02:52:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x