User
Pass
2FA

ma dezamagiti

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message852
Phoebe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2012 20:47)

Votes: 2

Post Posted: 10-04-2011, 14:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru inceput: desi, spre rusiea mea nu postez des pe forum, am simtit ca de data asta, parerea imi este oarecum solicitata impersonal. Nu intra 3000 de oameni pe Freakz doar ca sa sustina tare si clar ca acesta este demn de fecale. Faptu ca se trezeste un player sa se tziganeasca pe global, atunci il acuzi si ai tot dreptul sa iei masuri. In momentul cand cineva este impulsiv si injura mai mult ca sa se exteriorizeze, , si face asta intr-un mediu oarecum constrans, (in cazul nostru ghilda), este iarasi condamnabil, se pedepseste in egala masura, insa mijloacele pentru care s-a ajuns la ban sunt interpretabile. Sunt de acord in totalitate cu politica lui Toni! Are tot dreptul sa faca ce vrea, dar motivul pentru care postez, este de fapt pentru ca nu a dat Toni ban. Cel care a intervenit cu ban-ul suprem in problema Durs - Lou, a fost pur si simplu unealta stimatului Durs. Imagineaza-ti cum a stat si s-a gandit playerul, in urma unei dispute: Bai, cum sa-l fac p'asta? Ah... hai sa-l fac sa dispara". Cei doi se cunosc si au avut atata timp de-a face unul cu celalalt.... si de cele mai multe ori chiar intr-un mod amical. Sunt ferm convinsa ca nu a fost debut sa auzi de la unul din ei: (vezi screenshot). Si daca ar fi avut un dram de decenta, ar fi mers pe principiul “rufele nu se spala in public.” Dar n-au facut asta. Problema celui care a facut ss-ul nu a fost “oh doamne, ce personal am luat faptul ca ai injurat serverul”. Sper din tot sufletul ca abilitatea lui formidabla de a salva un screen shot, sa nu se fi oprit doar in acel moment. Sa nu se afirme doar pe particele, in favoarea lui.
Fac un apel catre cei la putere, care dau ban, cu tot respectul meu de player, sa evite ipocrizia. Nu incerc sa iau apararea nimanui, ii cunosc personal pe amandoi si nici unul nu are nevoie de interventia mea. Serverul este minunat, dar asta nu opreste pe nici unul din cei 3000 de playeri sa nu spuna in momentul asta ca este "de *****". Si nu rezolva nimic... se va intoarce a doua zi, va juca si va investi timp ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, sperand ca, poate cu putin noroc pentru el...nu va exista un alt player cu care sa se certe pe bilete compostate, sa faca post forum. Este doar un adevar. Toni, imi doresc sa citesti asta. Imi asum raspunderea. Nu ma intereseaza ce faci cu ban-ul, nu e problema mea. Nu e sanatos doar sa fiti unealta unor playeri care nu vor decat sa se razbune in mod infantil pe un alt random...dati satisfactia unor ipocriti daca faceti asta.
E interpretabila intentia.
E screenshot in care un player a injurat serveru si se ia ban automat. Sunt de acord. Stiu asta si respect... dar uite cum aparent toti... care avem de impartit dispute cu cineva anume, "spalam in public", in speranta ca se vor lua masuri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 10-04-2011, 15:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
ªi când mã gândesc cã Lou era în QQ Givers, tu erai GuildMaster ºi parcã vã înþelegeaþi bine acolo, în guilda aia de ninjalãi. Ce schimbãtor e românu'..

- Retired -
0 0

Back to top
Phoebe

[Mentally Stable]

(since 21-04-2012 20:47)

Votes: 2

Post Posted: 10-04-2011, 16:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

exact...ironic nu? -) era doar o chestiune de ambianta... btw screenshotu e facut cu mult inainte sa se fi certat... o sa ma duc sa aprind o lumanare la biserica acum, rugandu-ma sa nu imi fi facut Durs screenshot cand calaream cu rogueu un alt player prin boschetii din fatza Orgrimmarului... acum ca l-am suparat, e in stare sa scoata maldarul de screenshoturi de la naftalina.
0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 10-04-2011, 17:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

morala:nu injura serveru/staffu nici de fata cu maicata/taicato/bunicata...nu stii cand ti-o trage,pay up si gata...nu vad de ce este necesar sa fim martori la atata drama
0 0

Back to top
vlad15

[Furios la culme]

(since 14-03-2013 22:53)

Votes: 20

Post Posted: 10-04-2011, 18:45:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

morala2:nu scrie posturi fara sens lungi de 100 de metri ca nu ti le citeste nimeni,respecta modelul de cerere ban daca vrei sa raportezi pe cineva.
0 0

Back to top
Harlequin

[Black And White]

(since 26-03-2014 16:34)

Votes: 6

Post Posted: 10-04-2011, 19:17:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

morala 3:ai grija cu cine esti guilda ca s-ar putea sa fie un kissass razbunator -

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 11-04-2011, 21:46:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phoebe wrote:
ironic nu?

De-a dreptul dramatic ...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 11 April 2011 19:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-02-2025, 07:25:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password