User
Pass
2FA

mail bug?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1152
claudiu82

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-12-2017 00:23)

Votes: 3

Post Posted: 20-11-2010, 14:48:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sal vreau sa stiu si eu de ce dispar mailurile primite cu gold in urma vanzarii diferitelor chestii de la ah. Problema sta astefel : pun la vanzare ceva la ah , primesc mail ca sa vandut , ma duc la mail si am mail in care spune ca mailul respecti ajunge la ora h si ca banii nu sunt trimisi inca, pana aici e bine am mai patit dar problema e ca nu mai ajung niciodata bani si dispar si mailurile, in 2 zile am pierdut circa 50 de mailuri cu aproximativ 150 k gold pe caracterul nomana, as vrea sa stiu eventual ce pot face (daca)mai pot face ceva sa imi recupar goldul si ce se poate face pe viitor sa nu imi mai dispara mailurile. mailurile trimise intre caracterele mele cu iteme si matsuri ajung, se poate face ceva ?

- mersi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 20-11-2010, 17:42:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gold-ul il primesti cand celalalt player deschide mailul cu ce ai pus tu la AH.
Adica el da buyout, dar nu merge direct la mail sa ia "marfa", sa zicem ca o ia peste 1 zi 2, atunci primesti si tu goldul. Intai primesti un mail de confirmare, cum ca a cumparat cineva de la tine, apoi vine si goldul.

Nu am dovezi cum ca ce am scris mai sus este 100% corect, dar asa pare sa se intample.

- Retired -
0 0

Back to top
elax

[Mentally Stable]

(since 19-07-2012 19:06)

Votes: 2

Post Posted: 20-11-2010, 18:54:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da myt,dar problema e ca dispar inainte sa iti vina banii, si eu am patit la fel, 2 pagini jumatate de sold dar inca nu si-au ridicat itemu din mail... am asteptat 2 zile si mi-au disparut.Am facut ticket ingame dar a fost sters de shockeru intr-o zi cand a anuntat ca erau prea multe tickete degeaba si am renuntat sa mai fac altul, deci nu stiu cum poti sa-i recuperezi...
0 0

Back to top
claudiu82

[Mentally Stable]

(since 16-12-2017 00:23)

Votes: 3

Post Posted: 20-11-2010, 19:33:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu este prima oara cand se intampla dar acum a fost o suma mult prea mare ca sa nu observ , si am mai patit si in trecu dar cu sume de max 2k gold si poate nu le-am dat importanta desi era cam suspect dar acum chiar aveam nevoie de gold si le-am urmarit atent ,eu spun ca nu mai vin banii niciodata, nu pot crede ca cineva cumpara iteme de 30 -50 k gold si chiar de 80k gold si asteapta o perioada lunga de timp pana o ridica , voi face o verificare azi si voi urmari cine cumpara si ii voi da wisp sa vad daca a ridicat si daca vin bani , desi eu nu cred treaba asta si am avut caz ca iam dat la unu saronite bar si stiu ca le-a luat dar goldul pauza , Poate se va remedia dar deocamdata nu prea e nimeni interesat sa rezolve chestia asta. oricum am incetat sa mai pun la ah ca probabil le dau moca si nu imi convine sa farmez degeaba, asta pana se va rezolva .
0 0

Back to top
jjkid0

[Mentally Stable]

(since 17-02-2013 20:54)

Votes: 2

Post Posted: 04-01-2011, 22:14:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare! Am patit si eu de cateva ori acelasi lucru. Am pus mai multe iteme la AH, au fost cumparate, am primit mail cu "Sale Pending". Aveam destul de multe iteme puse la AH, deci s-au adunat vreo 5 pagini de mailuri cu mentiunea "Sale Pending", sa zicem 35-40... Urmatoarea data cand am deschis casuta de mail, mai aveam doar 4-5 mailuri. Mi-am format si o teorie despre ce se intampla de fapt, nu stiu cat de adevarata, dar suna cam in felul urmator. Probabil ajung la limita de sus a mailurilor, sa zicem ca pot primi maxim 50 de mailuri. In mod normal, mailurile care trec peste alea 50, ar trebui sa fie memorate undeva si sa intre pe masura ce sterg din mailuri si fac loc in casuta. Probabil aici cand ajung la limita de 50 de mailuri si primesc in continuare mesaje, se sterg alea primele 50 si raman doar cele sosite pe urma. De cand am patit sa-mi pierd mailurile am incercat sa nu mai pun la AH mai mult de 20 de iteme, sa nu trec de limita aia pe care cred eu ca o depasesc... Nu stiu cat de valida e teoria mea si astept o explicatie mai buna. Numai bine!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-08-2025, 08:16:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x