User
Pass
2FA

mare lucru schimbarea unei extensii de mail

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message867
mirelxxl
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-04-2014 20:39)

Votes: 5

Post Posted: 06-11-2013, 14:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci dupa cum v-am zis...am un cont pe care numai pot sa il recuperez... am putut acum ceva timp cu optiunea : "Daca emailul tau e pe Yahoo! (@yahoo.*, @ymail.com, @rocketmail.com) si nu primesti emailul (probabil filtrele anti-spam de la Yahoo) poti folosi formularul de mai jos pentru a-ti reseta parola instant: " care numai merge nici pe main account...

tin sa va explic ca usernameul pe yahoo e unic, nu poti face unu cu alta extensie gen .co.uk sau .it sau .com deci nu are cine sa fie proprietarul acestui e-mail decat EU

cand incerc sa dau recover prin prima varianta nu imi ajunge niciun mail pentru ca extensia este .it si eu mailul l-am pus .com iar daca incerc prin cea de .it imi zice ca nu exista acest mail in baza de date.

rugamintea mea este urmatoarea...daca puteti sa reparati cea de-a 2a varianta prin care se poate reseta direct (care mie nu imi merge pe niciun cont) sau sa schimbati extensia mailului din .it in .com...

mai e ceva...daca incerc sa intru cu [email protected] si pass pe mail.yahoo.com ma logheaza in mail in schimb pe freakz imi zice parola gresita cu aceleasi date

va multumesc anticipat si o sa va trimit prin pm datele necesare daca este nevoie

Casuta : Zohlomg , Shocker , Raster , Nextflame

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/M%C3%A1rshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshl%C3%B3l/

Last edited by mirelxxl on 06-11-2013, 16:25:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 06-11-2013, 15:38:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am avut aceeasi problema pe blizz cu .ro si .com tot la yahoo ... si am facut cerere dinaia la ei sa-mi schimbe mailul am raspuns la intrebarile alea de securitate si nu mai stiu ce m-au mai pus sa fac... e total aiurea cu yahoo asta .
ar fi fain daca s-ar face si la noi la fel ar scuti gmi de o mare bataie de cap

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-11-2013, 17:53:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu mi-am schimbat mailu de pe battle.net , este mul mai usor decat pe freakz , unde este imposibil chiar.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 17-06-2025, 05:30:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password