User
Pass
2FA

mute + ban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message397
Blasphemy

[Creep]

Status: Offline
(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 24-12-2012, 20:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: southwind
Data/ora: 7:59
Detalii: ce inseamna amenintarea aia de 2 lei cu nu mai ai charu de maine? luati masuri in chestiile astea. daca se poate si ban , cateva zile ar fi indicat, daca eram vreun player random/novice , posibil sa se si fi speriat, cand mananca rahatel 1 baietel ca asta, so deci luati masuri in privinta acestor domni care se cred GM!
Screenshot: http://postimage.org/image/nyphq6zff/ http://postimage.org/image/ddsn43iiv/ , a zis ca o sa gaseasca o prosteala sa va zica, in caz ca il super pedepsiti, adica, gm e batjocora lui :/
Realm: genesis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
horatiu

[Mentally Stable]

(since 20-10-2013 15:58)

Votes: 3

Post Posted: 24-12-2012, 20:39:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da imi asum....responsabilitatea pt cele spuse si de asemenea o sa suport consecintiile....desi nu are nici o relavanta.........(inafara de faptul ca am adresat niste cuvinte f. urate cuiva)......
in cazul in care stiam ca se va ajunge la print..... ma asiguram ca sa apara toata conversatia... de la inceput pana la sfarsit.....dar din pacate nu mai pot face nimic...
... in cea ce priveste amenintarea nu zic ca nu e posibila .... dar nu ar trebuii sa se ia in considerare .....doar in cazul in care chiar acest lucru se va intampla...... OMul sincer.,,, o mai ia razna... si rabufneste fiecare ... are momentele lui......iar acest player .....ma provocat.....incontinuu pana in momenutl in care au iesi cuvintele pe "gura"...........Si din cate il stiu.... pt ca ii cunosc comportamenutl in acest joc ... si nu sunt eu singurul ...numai asta stie sa faca ....... sa provoace...si sa astepte cu degetul pe print pt niste cuvinte jignitoare........se poate observa ca de fiecare data cand e activ.... apar cate 1.2 cerei de mute ban...pe zi,.... si cand am zis ca o sa gasesc explicatie .... am gresit... pt ca stiam deja ce am de spus...........
Dupa aplicarea pedepsei ... as avea si eu rugaminte,,,,
ca cererelie acestui player... sa nu se ia prea in serios.....1 pt ca face cereri foarte multe cand e activ+ selecatarea printurile in defavoarea celui vinovat.. (nici numai comentez tot ce a spus mai sus.. cuv prosteala nicimacar nu l am in vocabular...nu stie decat sa instige lumea)
2 .. tr sa existe un semn de intrebare.... oare de ce vb playerii asa urat numai cu el........+ ca sunt unii ca mine care nu stau la fiecare cuvintel sa faca printuri..si posturi
....
in Sfarsit am aparut si eu pt prima in black list

... ms anticipiat..... faceti o treaba buna... abia astept noul patch...... Craciun Fericit!!

la fel si tie Blasphemy..... micule Iuda:))

0 0

Back to top
bybo

[Creep]

(since 09-11-2022 15:24)

Votes: 16

Post Posted: 24-12-2012, 23:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muted

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by bybo, 24 December 2012 21:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-05-2025, 05:24:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password