User
Pass
2FA

nelamurire legata de verisoara mea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message389
sampist
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-09-2017 16:24)

Post Posted: 09-09-2017, 17:19:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am o verisoara care e in clasa a cincea si e dependenta de fidget spinner si kendama. mi-a spus ca saptamana trecuta cineva cu cativa ani mai mare decat ea a facut o autista. pe motiv ca inca se joaca cu aceste unelte din rulmenti si lemn. imediat dupa a cazut intr o scurta depresie, ba chiar a inceput sa planga si sa strige numele strabunicii care a murit acum 20 de ani inecata fiind de sedimentul unui barbat nelegitimat provenit din madularul sau.

pe mine a inceput deja sa ma sperie, astfel la sfatul meu, parintii ei au dus o la un psiholog apoi la un psihoterapeut. toate in aceeasi zi. a venit acasa, se parea ca oarecum au reusit sa o linisteasca. am ramas singur cu ea in camera si dintr-un neant a scos o kendama si ma lovit cu ea peste fata si striga asa: "mimi, ilie, selly, mikey..." si apoi iar le repeta incontinuu. am fugit, va dati seama, speriat fiind nu am avut alta alternativa. asa ca m am adapostit in wc. va scriu de pe wc si va rog sa nu tratati acest subiect cu nonsalanta. nu stiu efectiv ce sa ii mai fac. parintii ei au plecat in concediu, nu mai am semnal ca wc ul este inconjurat de pereti plini cu armatura metalica si nu stiu ce compozit. noroc ca am prins o linie amarata de wireless ca sa va scriu acest mesaj.

si daca cumva voi avea acces la semnal nu i as suna parintii pentru ca si asa vor intimitate iar daca sun la politie nu ma vor lua in serios. accept orice fel de ajutor! rog seriozitate!

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
superspeed96

[Assasin]

(since 14-03-2020 20:40)

Votes: 102

Post Posted: 09-09-2017, 17:37:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-a*

0 0

Back to top
sampist
[Banned user]

Banned

(since 09-09-2017 16:24)

Post Posted: 09-09-2017, 18:22:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

multumesc pentru promptitudinea raspunsului! dar nu cred ca ma pot descurca cu doar atata! am nevoie de ajutor!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by linke, 09 September 2017 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 02:39:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password