User
Pass
2FA

nu am mai vazut asa ceva
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4082
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 02-09-2010, 22:38:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Revox mai am eu alte demo-uri concludente le pun cand ajung acasa,eu bag mana-n foc,pentru ca stiu ca m-a luat de 10 de ori fara sa aiba habar unde sunt fara wall,de n ori a iesit pe mn tragand mergand in walk .
Amice brun uite cum facem:
Eu mai stau 2 zile in italia,mai fac o baie in Adriatica si dupa ma duc in Austria sa ma relaxez 2 zile la munte.
Dupa chiar daca o sa ocolesc vreo 300 km dau o fuga pe la Slatina,te pui si joci si daca nu dai cum stiam eu ca dai si nu-i mai auzi pe toti cu mn langa tn,te bat de vomiti sange o saptamana.Daca te prind cu casti la 10 Roni te bat din prima.
M-am saturat de analizele tuturor pe aici,incercam?

Ce ziceai omule...ca vii acasa si postezi demo-urile celelalte si anume cele de pe de_train_32 si de_kabul_32 nu?? Acum ai venit acasa bine mersi ca tot omu...si te dai lovit ca nu mai ai demo-urile?? faci asa pentru k iti este frica ca o sa reies nevinovat din acele demouri Dosent Matter ...mai ziceai de mine k sunt mincinos si alte chestii....dar tu teai dovedit a fi exact asa - asa ca te rog nush cum faci dar postezi demo-urile pentru k si ion.mzk,revox si dmc vor sa le vada ca sa nu mai fie cearta sau alceva

O seara buna!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 02-09-2010, 22:49:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scz k ma bag !, dar si eu am ramas "baaa adytza ban ,why?-" , Chiar sunt curios si eu ce reiese, daca este vinovat sau nu:-s .
-Fear zicea k nu mai are acele demo`uri , ca a reinstalat fratesu windowsul kt a fost plecat , "sau ce am auzit eu au fost doar unele zvonuri"
-Pe snow am vazut si eu acel demo , nu prea mi`a dat multe de inteles , deoarece , e snow , mapa mica, si dak joci la casti asa cum pretinde adytza, il auzi chiar din baza k vine adversarul.
-In final cum ramane ?:-s , Adytza clean sau wall ?-
-Bft -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zuke

[Champions]

(since 07-04-2016 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 02-09-2010, 22:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haideti frate odata cu demourile alea...

Vrem sa le vedem toti sa stim si noi intradevar ...Ce si Cum -

NU mai facea atatea Topicuri si se zbatea atata dak avea Wall..

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 02-09-2010, 23:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai da saslo dar toti vrem sa le vedem dar nauzi ca nu le mai are? -

Acum e chiar penibil daca stam sa ne gandim,am stat tot timpul asta si ne-am certat ca "prostii" pot spune si acum fearless vine si zice "nu mai am demo'urile" -

Iti vine si sa plangi si sa razi -

0 0

Back to top
wzA

[Cultivator de Vise]

(since 11-02-2018 10:49)

Votes: 98

Post Posted: 02-09-2010, 23:33:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AHAHAHAHA !! Topic nou, chiar ma intrebam cand o sa-l faci... si iata-l -. Adytzza, tu chiar nu poti sa ai rabdare? Daca mai avea demo-urile eu cred ca le posta. Chiar daca ai avea sau nu wall, eu cred ca adminu' tot nu-l vei mai recupera... Astept si eu demo-urile, desi nu cred ca or sa apara -

*** SOCIETY
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 02-09-2010, 23:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wzA wrote:
AHAHAHAHA !! Topic nou, chiar ma intrebam cand o sa-l faci... si iata-l -. Adytzza, tu chiar nu poti sa ai rabdare? Daca mai avea demo-urile eu cred ca le posta. Chiar daca ai avea sau nu wall, eu cred ca adminu' tot nu-l vei mai recupera... Astept si eu demo-urile, desi nu cred ca or sa apara -

Normal ar fi cum am fost dat afara asa sa fiu si primit inapoi - ....dar adminul nu ma intereseaza chiar asa de mult chiar daca am muncit mult sa il obtin...eu vreau doar sa se demonstreze ca nam avut wall si sa fiu lasat sa joc cu nickul adytza,asta vreau wzA -

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 03-09-2010, 04:53:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din partea mea numai bine oricaruia dintre voi 2 . La cat de prastie sunt facut acum si vorbesc basme va zic pe scurt. Prea multe topicuri facute pe o anumita tema,prea mult stres pe capu ownerilor,prea multa bataie de cap, sincer daca le are sau nu fearless dale un raspuns ca iarasi o sa o ia pe aratura astea ca asa sunt ei...Sincer parerea mea e ca fie ca o sa joci pe server fie ca nu cu numele ala putin ma intereseaza pe mine. M-am saturat de atata tam tam ca ai fost codat sau nu,ca ai cod sau nu parerea mea e ca "Ma plictsiti si imi pierd timpul uitandu-ma pe forum"deoarece vad aceleasi subiecte adytza vrea numele inapoi si adminu pur si simplu pe mine nu ma intereseaza soarta ta sau a altuia de pe server,daca ai jucat sau nu codat sa iti fie de bine, Nu VAD rostu acestui topic.Au fost deschise 13123123131235431 de topicuri deschise pe tema asta si sincer eu m-am plictisit de ele,m-am saturat de tine, aduci numai influentza negativa asupra jucatorilor care nu stiu de ce isi bat capu cu tine si admini astea buni la fel. Nu vad sincer 1 admin de pe acest server sa gandeasca rational decat 2-3 restu sunteti planta si va spun si de ce "S-au saturat toti jucatori pentru ca facem o gluma s-a primi gag/kick/ban ,ne-am saturat de indiferenta voastra,ne-am saturat de superioritatea voastra pe care credeti ca o aveti,ne-am saturat de voi eu propun ca sa se schimbe uni admini care sunt degeaba pe acest server. E prea frumos serveru prea multi jucatori buni dar e pacat ca ne strica admini cheful de joc.1 data in viata mea de cand ma joc acest joc nu am vazut un adminoi atat de reclarcitranti cum sunt aici,in viata mea nu am primit gag pentru ca l-am facut "pepene" pe un jucator, in viata mea nu am jucat snow cu 30 de jucatori pe server,in viata mea nu am vazut ca sta un admin 1 harta pentru un ban la un jucator care reiese ca e codat doar stand pe el si uitandu-te 1 minut. In viata mea nu am vazut admini ca aici !

ON: Aditza un sfat prietenesc daca vrei sa dovedesti ca esti nevinovat ia-ti steam si joaca la fel apoi o sa se convinga toti "Admini" ca esti bun . Dar eu cred ca si cu steam si fara tot nu sti CS. Si e ceva suspect la tine ! Numai bafta ne mai auzim pe server GOOD Luck !

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 03-09-2010, 07:50:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai facut 30 de topicuri cu aceeasi problema..nu puteai sa postezi in unul anterior.
chiar daca fearless nu pune demourile decizia ramane neschimbata...si cred ca suntem de acord toti owneri.
oricum joci pe server in fiecare zi cu alt nick..

Last edited by TwisTer on 03-09-2010, 07:54:55; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 03-09-2010, 07:52:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demo-urile au existat,nu sunt mincinos si nu ai primit ban pe demo-urile mele ai primit ban pe demo-ul lui Chmap,demo-urile mele fiind Back-up.
Trebuia sa i le predau lui D3rek prin pm,dar a aparut topicul cu pricina ,cand ai incercat sa induci in eroare si sa ma suspenzi si mi s-a zis ca si-a dat seama de calitatea ta ca om si nu mai este nevoie sa le predau.
Am plecat in vacanta ,iar demo-urile au ramas pe comp in romania,cred ca erau peste 10,doua foarte relevante,unul pe kabul_32 si unul pe train_32.
Cand am ajuns acasa surpriza,HDD-ul formatat,pentru ca fratele meu juca FM2009 pe laptop,iar laptopul fiind la mn,a incercat sa joace pe comp.
Pentru asta ii trebuia DirectX SDK si netframework 3.0,ambele gasindu-se pe site-ul de la microsoft.
Avand un virus care imi bloca accesul la site-urile de antivirus si l-a site-ul de microsoft singura solutie era sa formateze tot.

Decizia o iau ownerii,daca demo-urile existente sunt irelevante,norocul tau,dar pentru topicul ala nu o sa trec asa usor cu vederea. -

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 03-09-2010, 10:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Demo-urile au existat,nu sunt mincinos si nu ai primit ban pe demo-urile mele ai primit ban pe demo-ul lui Chmap,demo-urile mele fiind Back-up.
Trebuia sa i le predau lui D3rek prin pm,dar a aparut topicul cu pricina ,cand ai incercat sa induci in eroare si sa ma suspenzi si mi s-a zis ca si-a dat seama de calitatea ta ca om si nu mai este nevoie sa le predau.
Am plecat in vacanta ,iar demo-urile au ramas pe comp in romania,cred ca erau peste 10,doua foarte relevante,unul pe kabul_32 si unul pe train_32.
Cand am ajuns acasa surpriza,HDD-ul formatat,pentru ca fratele meu juca FM2009 pe laptop,iar laptopul fiind la mn,a incercat sa joace pe comp.
Pentru asta ii trebuia DirectX SDK si netframework 3.0,ambele gasindu-se pe site-ul de la microsoft.
Avand un virus care imi bloca accesul la site-urile de antivirus si l-a site-ul de microsoft singura solutie era sa formateze tot.

Decizia o iau ownerii,daca demo-urile existente sunt irelevante,norocul tau,dar pentru topicul ala nu o sa trec asa usor cu vederea. -

Pune-te in locul meu,intr-o zi totul e frumos vrei sa intri pe server sa te joci,sa adminezi...si te suna un prieten si iti zice "ba vezi k se vorbeste pe server k cik ai luat ban ptr nush ce", pac intri pe server iti da D3rek *** tu iesi din cs intri pe forum si incerci sa clarifici situatia,faci un topic si lumea iti spune ca ai avut wall la buton desi tu stiai perfect k mereu ai jucat curat,si apoi vin si eu si iti repet de 10 ori toate fazele din demo-uri si iti spun k ai avut wall....cum ai reactiona tu draga prietene??? Eu zic k ai fi incercat sa remediezi problema nu??

Sunt milioane de servere pe care pot juca asta nu e o problema...dar knd am venit pe war4 am zis k fac si eu o treaba,ma abtin sa nu injur,iau slot imi vad d treaba mea poate ajung sa iau si admin....le-am facut pe toate si la nici 2 saptamani de cand mi s-a acordat Champions am primit ban desi eram curat - ....toata faza e k m-am atasat de acest server si de unii jucatori/admini + ca am adus o gramada de lume pe server si am muncit pentru el f mult dar pe nimeni nu intereseaza asta - ....in fine,in viitoru apropiat sper sa va ganditi mai bn si sa mai analizati demo-ul de la Champ si poate va d-ati seama k nam avut nimic -

Si twister am jucat cu alt nick adik cu BarNNey ptr k m-a lasat eM si dak ai observat m-am implicat in continuare la codati...ba kiar am prins 4 si am facut lista -

0 0

Back to top
gRaFiTTy

[JusT LOoKinG aRouND]

(since 08-03-2011 16:28)

Votes: 14

Post Posted: 03-09-2010, 14:45:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pana la urma are voie pe sv?

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 03-09-2010, 15:34:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e treaba lui. Are ip dinamic, poate sa faca ce vrea. Dar ca adytzaa, niciodata...

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 03-09-2010, 17:35:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu sunt curios sa vad demo-urile care au condus la aceasta decizie. Cel care l-am vazut nu m-ar fi determinat sa dau ban nici macar unu jucator care avea dor 10 minute jucate pe server, daramite unuia care a investit timp si nervi in a face ceva pentru serverul asta.
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 06-09-2010, 22:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ety wrote:
Si eu sunt curios sa vad demo-urile care au condus la aceasta decizie. Cel care l-am vazut nu m-ar fi determinat sa dau ban nici macar unu jucator care avea dor 10 minute jucate pe server, daramite unuia care a investit timp si nervi in a face ceva pentru serverul asta.

Mersi Sam -

Deci...se decide ceva sa pot continua si eu pe acest server va rog?? -

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 08-09-2010, 00:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il sustin pe Twister. Motivul: http://forum.wow-freakz.com/view-post-670887.html?#670887
Chiar nu ma intereseaza in ce circumstante ai procedat asa.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 10 September 2010 07:14

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 23-02-2025, 00:19:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password