User
Pass
2FA

o ultima sansa va rog :(

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1609
clofn123

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-04-2012 08:40)

Votes: 4

Post Posted: 12-03-2012, 10:58:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: ThUnDeR
IP: 92.85.251.242
Adminul care mi-a dat ban: Striker
Motivul pentru care am primit ban: MultiCont aka ThUnDeR
Data la care am primit ban: acum o luna parca..
Data la care a expirat ban-ul: -
Link catre reclamatie:striker/cabron imi cer scuze pentru toate greselile va rog as dori unban,recunosc am jucat pe vortex si am spus la cativa playeri ca sunt thunder am vrut sa iti spun tie striker sau cabron dar sigur luam ban,dar sa aflat si a zis gangxtaz ca sar putea sa ma lase striker sa joc,dar am incercat azi dim sa intru si imi zice intruna you are banned from this server account ZiGaL.and reason:Multi cont Aka thunder,imi cer scuze promit ca nu voi mai face greseli,am mai scapat si de lag am teste acum il am |35| |40| va rog nu se mai repeta,promit ca o sa fiu fair play si nu o sa fac abuzuri de bug.o ultima sansa va rog frumos?
nu vreau sa joc pe vortex,vreau pe thunder pentru ca pe el am invatat sa joc si altele..va rog mult:( am scapat si de lagul acela,promit ca voi respecta toate regulile si nu mai ma iau de nimeni promit
Am facut pe contul asta cererea pentru ca pe contul thunder nu mai stiu parola,si sunt adevaratul thunder

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 12-03-2012, 16:18:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu in loc sa astepti si sa te ierte ai continuat sa faci ce faceai ca sa primesti ban
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
clofn123

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2012, 18:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kill da ai dreptate dar sunt prea disperat dupa freakz adica mam obisnuit cu playeri si imi place mult,si mam purat mai urat cu tine si alti ca vroiam sa ma dau drept vortex,dar eram sigur ca se va afla asa ca am spus si acum stie toti,imi cer iertare ca l-am facut dar va rog foarte mult o ultima sansa am gresit,promit ca voi fi foarte fairplay voi vobrbi frumos si voi respecta pe admini helperi,imi cer iertare striker/cabron pentru greselile si problemele,va rog foarte mult o ultima sansa?cabron te rog gandeste putin nu mai fi asa grabit si zi marsh,te rog imi cer mii de scuze,iertare,am scapat de lag nu mai sunt bugat,o sa respect tot regulamentul ma jur,si jur daca imi veti da unban,nu o sa regretati si nu o sa mai am ban va rog din tot sufletul,mai bine sa stau pe thunder decat sa va prostec pe vortex,va rog mult o ultima sansa?va rog mult

0 0

Back to top
ionutvd
[Banned user]

Banned

(since 01-04-2012 20:08)

Votes: 45

Post Posted: 12-03-2012, 18:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
:cabron te rog nu am judecat am fost un mare prost nu stiu de ce mia trecut prin minte sunt un simplu jucator care iubesc din inima serverul ma luat valul voarte tare imi cer iertare daca imi dai unban ma poti chinui cu ce vrei tu.imi dai banii pe 0 chiar trebuie sa faci asta te rog nu am judegat ai avut mare dretate nu stiu de ce am facut asta te rog din inima.poate sa rada tot serverul vreau doar sa ma joc linistit.si imi cer iertare pentru injuraturile alea sunt un handicapat *** bou imputit retardat vreau doar sa ma plimb acolo cu masina sa mai vad cum va distrati.cabron te rog?nu stiu de ce am facut aia te rog mult ingenunchiez iartama nu imi pasa daca rade cineva te rog sunt dependent de FREAKZ nu degeaba am donat atat si alea iarta-ma am fost un ametit idiot.te rog ultima oara si gata daca mai fac ceva adio nu mai imi dai unban orice ar fi. te rog

asta ai scris acum cateva sptamani bune cand ai luat unban. Intrebarea este, unde esti acum? In aceasi situatie, poate unpic mai complicata si ca de obicei zibieri pe aici ca iubesti freakz si ca serverul e viata ta. Iti recomand calduros sa iesi cu prietenii la un suc, sa tai cablu de la net eventual sa-ti arunci calculatorul pe geam si esti un om "liber".
Daca tu in viata reala poti sa-ti fraieresti de o gramada de ori prietenii rugandu-te de ei de fiecare data de ei sa iti mai dea o sansa o sa vezi ca la un moment dat o sa te scuipe intre ochi ( la figurat ).Momentan cred ca este o mini-criza de playeri ( din cauza neevoluatilor aia ) asa ca poate sa injura sa-ti dea unban, nu pentru ca esti un preferat de-al lor ci doar pentru ca faci trafic ( asta ar fi ultima sansa a ta ) desigur exista si" Sau nuu.."
bafta -

[b] Fa o fapta buna si voteaza-l si pe Ionut, iti ia 10 secunde ! VOT AICI
0 0

Back to top
clofn123

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2012, 18:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ionut da mai ies si afara dar cand nu e ceva bun la tv sau nu am ce face afara normal ca vreau sa ma joc si da am mai spus dar nu exista un server mai bun ca freakz pe freakz am invatat sa joc mam obisnuit cu modul,si imi cer iertare ce sa mai fac,am donat odata sa imi scoata BL,vreau si eu sa ma joc ca oricum nu o sa mai fac deranj ca atunci,o sa fiu calm nu mai atac in prostie,si nu o sa mai fiu fitos sau ceva,vreau doar ma plimb cu masina intru intr-o factiune si atat,si na cand ma plict ma uit pe forum alea alea,rog daca mi se da unban sa fiu urmarit daca fac prostii ca sa nu se mai zica ceva,imi cer iertare fata de toti playeri care i-am enervat,eram mai fitos acum nu mai sunt jur,imi pare rau pentru probleme,va rog mult o ultima sansa?va rog ultima ultima
daca ma va ierta cabron/striker voi face alt cont pe forum sa nu fac ceva cu contul lui vortex,nu voi mai face greseli voi respecta toate regulile.

0 0

Back to top
Catal1n

[>The Magnificent]

(since 02-11-2017 13:14)

Votes: 52

Post Posted: 12-03-2012, 19:54:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Striker/cabron si restu admnilor stiu ca voi lua warn dar vreau sa spun si eu ceva!

Thunder e loial pentru server mereu juca a donat mult eu zic ca merita o sansa. Cand avea ban nu se duce pe alte sv si facea reclama ca nus ca sv x e mai smecher ca y...

Ps: Stiu ca merit warn daca il primesc.. stiu ca il merit! dar pentru prieteni fac orice....

0 0

Back to top
clofn123

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2012, 20:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi pare rau pentru spam dar stiu ca pare plict sa cititi dar zic pe scurt:va rog mult unban si nu mai fac nici o greseala daca mai fac o prostie ban pe veci o ultima sansa va rog mult imi cer scuze pentru inca un post

0 0

Back to top
ionutvd
[Banned user]

Banned

(since 01-04-2012 20:08)

Votes: 45

Post Posted: 12-03-2012, 20:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat sacrificu pe voi ma -
ThUnDeR ia dute tu frumos la banca si fa un sacrificiu pentru host, acolo un amarat de 30 lei daca tot esti un loial si jumatate. Gandestete ca macar atat sa primeasca si astia ca suporta toate topicurile si indurarile tale...

[b] Fa o fapta buna si voteaza-l si pe Ionut, iti ia 10 secunde ! VOT AICI
0 0

Back to top
Danii

[Why so Serious?!]

(since 27-03-2020 19:55)

Votes: 36

Post Posted: 12-03-2012, 20:42:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ionute, lasa`i ma ce te bagi in treaba lor ? isi joaca sansa si gata, chiar daca i sa spus de 123812 ori nu.

0 0

Back to top
clofn123

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2012, 20:53:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stii am donat cam mult si astia 2 care vati bagat imi sunteti dusmani e si normal sa nu vreti sa iau unban si nu mai spamati,si da e sacrificiu asta inseamna ca e un prieten adevarat,sau baga mai multi prieteni dar vor lua warn,nu am cerut unban la voi,am cerut la striker,am cerut iertare,nu o sa mai fac prostii..

0 0

Back to top
Danii

[Why so Serious?!]

(since 27-03-2020 19:55)

Votes: 36

Post Posted: 12-03-2012, 20:59:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis eu sa nu`ti dea unban ? daca tie ti-a dat unban de 3 ori, asta inseamna ca o sa trebuiasca sa ii ierte si pe restu nu ? si termina cu chestia cu prieteni/dusmani, e doar un joc, uitate mai bine si o sa vezi ca i-am zis lu ionut sa te lase in pace, salut

0 0

Back to top
clofn123

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2012, 21:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da este doar un joc danii dar eu nu am ce sa fac,cand nu am ce face ma joc aici samp ca e singurul joc de care vreau sa ma tin,si daca iau unban nu fac nimik,intru daca e in factiune si ma joc linistit,imi pare nesups de rau pentru tot ce am facut,dar nu am sa mai repet,imi pare rau nu pot rezista,sa nu fac cerere ..
dar va place sa va uitati cum ma rog,daca ati fi in locu meu ati vedea ce rau ma simt,e doar un joc dar mie imi place na,am gresit din greseli invata omu,nu se mai repeta o ultima sansa as dori din suflet si nu veti regreta,nu voi face deranj imi cer iertare doresc unban va rog foarte mult..moor de plictiseala - va rog nu mai fiti asa cruzi cu mine -

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-03-2012, 21:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba nu mai postati idiotenii si asteptati, Striker te-a banat el iti da unban.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
[Striker]

[Account disabled]

(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 13-03-2012, 01:19:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scos, sa nu te mai prind ca faci tampenii, iar la urmatorul ban permanent asa va ramane.
P.S: Poate te mai prind pe alte conturi cum ai facut si acum cu 'Vortex' ca nu ma mai razgandesc niciodata.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 12 March 2012 23:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-11-2024, 20:33:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x