User
Pass
2FA

parere!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message787
LeSDe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-01-2016 08:07)

Votes: 2

Post Posted: 07-10-2014, 16:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ma numesc alin.. joc pe servar cu numele de LeSDe
Eu si cred ca mai multi playeri suntem satui de snow si dust2x2 ..
de ce nu imbunatatiti servaru cu cateva harti noi..
astazi de exemplu am stat cred ca 7 ore pe sv.. si am jucat numai snow si dust 2x2 acum pe seara au intrat admini si au mai schimbat din cand in cand.. dar rezultatu in final tot snow..

Va rog sa ma scuzati daca am postat gresit .. si daca am gresit cu ceva..
dar sincer cand intru cu chef sa ma joc pe servar si dau de snow imi piere tot chefu..
hartile astea sunt de cel putin 16 ani sau mai mult.. sunt atatea harti noi ! de ce nu incercati alt ceva..
Intrebare..?
Va place sa va jucati pe nintendo ..?
Sau pe X-box?
cam asa sunt si cu hartile..!

Eu joc cs de cel putin 10 ani si am avut admine pe multe servare (nu vreau sa ma laud nu intelegeti gresit) vreau doar sa spun ca acum 6 ani am fost moderator .. am fost lasat sa fac ce vreau pe sv.. imi pare rau ca nu am devezi .
harti noi.. lucruri noi pe sv.. Cocluzie.. si playeri noi.. daca cs ar fi ramas tot 1.1 toata lumea s ar fi plictisit de el si nu ar mai juca...
dar el sa imbunatatit de ceva timp..(gen war3/gun-game/zobie , etc) si cu asta au aparut si mai multi playeri.. si apar incontinuare pe masura ce copii invata sa joace.. fara coduri bine inteles..
De ce nu le facem concurenta celorlante servare cu ceva nou.. (ex: sunete )
sau harti de care nimeni nu a prea auzit..
Trebuie schimbat mereu cate ceva , asta ar face playeri sa iubeasca sv.. sa doarma cu el in gand si sa se trezeasca cu mana pe mouse..
eu cel putin cand sunt la munca ma gandesc ca abia astept sa intru pe sv sa ma joc..si ce crezi dau de snow..-

Daca doriti sa adaugati ceva nou pe sv.. pot veni cu imbunatatiri! trebuie doar sa am aprobare de la owner si voi face un topic cu ele!

Daca am postat gresit imi cer scuze rog un moderator sa mute topicu.

Cu stima si respect LeSDe!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 07-10-2014, 21:07:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bien venido a Freakz servar!!!

Nu stiu dc te-ai prezentat , sunt convins ca toti adminii care intra mai des te stiu ( Bunica , Silent , Acer , cei noi - Gsx , B0by ) dar e ok:P

Haide sa iti raspuns la cateva intrebari !

1. Am vorbit de multe ori cu ALecs in legatura cu hartile , acum cateva luni am stat 6 ore sa caut harti , avantaje , dezavantaje , motive psihologice de ce ar sta jucatorii pe server pentru acele harti , le-am postat!

S-au introdus unele!

Acum o sa vina iar niste harti noi , in special fy... si cateva noi , mari , colorate , deschise la culoare... Il astept / asteptam pe Alecs sa le introduca in baza , poate trebuie modificate , nu ma pricep , ma bate acest aspect!!!

Are si el o viata , mai pleaca din tara , munca... Dar o sa vina hartile!!!

2. NU SUNT DE ACORD CU SUNETELE!

Ingreuneaza serverul , lag , loss , choke , ce vrei tu!!!

Plus ca multi joaca la sunet chiar daca e respawn!

Clasic e foarte bun...

3. O sa fie niste schimbari , o sa fie multi , dar foarte multi jucatori dupa Noiembrie acolo , am eu grija de asta!!! Asa ca , cu putina rabdare si foarte multi admini , o sa fie "show" pe server!!!

4. Astept cu drag postul tau , am si cativa admini dragi care abia asteapta !!!

5. Cauta hartile cu link de download , ma uit la poze , le analizez cum trebuie , mai intreb niste persoane , imi iau un cs normal si le testez jucand singur!!!

Toate cele bune in rest! - -

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
LeSDe

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2014, 16:56:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma refeream neaparat ca nu sunt harti ..

Ma refer la faptul ca adminii cand sunt jucatori putin pun decat snow si dust 2x2..
Ar fi frumos si altceva..! -

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 08-10-2014, 17:12:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trist. Dar astea sunt hartile mici pe care le avem puse, ne mai trebuie cel putin 6, sa avem de unde alege.
aim_map_usp daca va dau la vot si iese, incep 3-4 cu heuri de orc si nu mai intelegeti nimic.
fy_snow ai spus si tu ca te plictisesti de ea
d2x2 la fel
mai ramane fy_dust care nu e considerata harta mica si aim_ak-colt_pool pe care undeadul e in floare, adica mori in baza ca omori un undead.
O sa caut si eu harti mici si o sa vorbesc cu 2moare sa le adune in colectia lui si sa le posteze.

0 0

Back to top
LeSDe

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2014, 18:23:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uite 3 harti care sunt noi.
nume: fy_aztek
Link:

nume : fy_assault_bn
Link: http://fileling.com/txq/fy_assault_bn.zip

poze:

nume: fy_middletower
link: http://fileling.com/txr/fy_middletower.rar

poze:

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 08-10-2014, 20:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fy_aztek si middletower sunt geniale.

Off Topic: Nu mai urcati pozele pe imageshack sau tinypic, urcati-le pe postimage.org . E mai usor de vizionat asa.

0 0

Back to top
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 08-10-2014, 21:02:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt bune hartile...

Vorbesc cu Alecs , de fapt le vede si el pe forum!!!

Rabdare "grasshoppers" , ascultati-ma ca o sa fie bine!!!

0 0

Back to top
LeSDe

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2014, 23:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si cateva jocuri de counter strike interesante.. gen:

counter strike pentru fete!

Fetele au motiv de bucurie pentru ca acum el pot juca o versiune de counter strike 1.6 special creata pentru genul feminin. CS 4 girls aduce un fundal feminim, skinuri de fete iar sunetele sunt tot din aceiasi gama.

Cs-ul este bine realizat, contine boti si multe alte optiuni. Jocul mai contine ultimele update-uri si modificari ale anului 2013 si ofera protectie sporita jucatorilor. Este testata antivirus si functioneaza perfect pe toate sistemele de operare.

Imagini din joc:

[img=http://s29.postimg.org/dvfeecng3/hl_2013_07_24_08_21_00_22.jpg]

[img=http://s28.postimg.org/wmv5hfqzd/hl_2013_07_24_08_24_07_35.jpg]

[img=http://s3.postimg.org/f3t7tpulr/hl_2013_07_24_08_21_33_55.jpg]

Sau:

Counter Strike 1.6 Romania v.3 este un kit de cs 1.6 gratis ce aduce modificari la skinuri, modele, harti, etc

Cs-ul este tradus in proportie de peste 95% iar interfata grafica este bine lucrata.

Modificarile frumoase ale jocului sunt: introducerea imnului Romaniei la inceputul jocului, 8 tipuri de playeri tipic romanesti, radar cu Romania.

In cs se gasesc clase ca mascat, jandarm, bodyguard, agent, manelist, etc.

Imagini din joc, click pe ele pentru marire!

[img=http://s29.postimg.org/dcefzg4hf/cs_romania_1_1.jpg]

[img=http://s27.postimg.org/ha0u9tldr/cs_romania_2.jpg]

[img=http://s27.postimg.org/kyqzsoccf/cs_romania_3.jpg]

Va recomand acest cs 1.6 pentru ca este tradus iar placerea de a juca se se intensfica!

Acest cs contine boti si va puteti juca cu ei la singleplayer, ei au 4 niveluri de dificultate si reactioneaza foarte bine cu playerul!

Pentru a juca acest cs aveti nevoie de un calculator cu minimum de:

Procesor: 1.6 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placa Video: 32 MB
Spatiu pe Hard Disk: 2 GB

si mai sunt multe .. daca va plac le postez pe toate ....
Si bine inteles daca am aprobare de la owner sau moderatori sa postez si linkul de download !

0 0

Back to top
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 08-10-2014, 23:58:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LeSDe, posteaza aici -> https://forum.wow-freakz.com/Kituri-CS-f2547.html
0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 09-10-2014, 19:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LeSDe wrote:

Avem topic special amenajat: https://forum.wow-freakz.com/Lista-cu-Mapele-Serverului-t88878.html

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 09 October 2014 17:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 11:22:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password