User
Pass
2FA

pentru cabron.nu e de jigniri sau ceva.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message718
sigey

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-04-2012 15:07)

Votes: 8

Post Posted: 25-01-2012, 19:09:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:ThUnDeR
IP:92.82.255.8
Adminul care mi-a dat ban:Striker
Motivul pentru care am primit ban:idem la cealalta
Data la care am primit ban:nu conteaza ieri
Data la care a expirat ban-ul:nu stiu
Link catre reclamatie:cabron te rog nu am judecat am fost un mare prost nu stiu de ce mia trecut prin minte sunt un simplu jucator care iubesc din inima serverul ma luat valul voarte tare imi cer iertare daca imi dai unban ma poti chinui cu ce vrei tu.imi dai banii pe 0 chiar trebuie sa faci asta te rog nu am judegat ai avut mare dretate nu stiu de ce am facut asta te rog din inima.poate sa rada tot serverul vreau doar sa ma joc linistit.si imi cer iertare pentru injuraturile alea sunt un handicapat *** bou imputit retardat vreau doar sa ma plimb acolo cu masina sa mai vad cum va distrati.cabron te rog?nu stiu de ce am facut aia te rog mult ingenunchiez iartama nu imi pasa daca rade cineva te rog sunt dependent de FREAKZ nu degeaba am donat atat si alea iarta-ma am fost un ametit idiot.te rog ultima oara si gata daca mai fac ceva adio nu mai imi dai unban orice ar fi. te rog

ThUnDeR nu mai joaca samp sunt thekiler de acuma contul va fi la mn el nu mai vrea sa se joace samp .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 25-01-2012, 19:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer mii de scuze ca ma bag,dar nu ma pot abtine.Sincer,eu nu cred ca merita sa te injosesti in halu asta pentru asa ceva,totusi,sa fim seriosi...Mai bine ii dadeai PM sau ceva si il rugai ,dar ca sa ajungi sa zici ca ingenunchezi si sa te injuri singur pentru unban,let's get real.. Oricum nu cred ca-ti da unban decat daca il prinzi in timp ce e cu gagicasa si se simte prea bine sau daca donezi.Poate asa vrea =) !

Damn,warn me dude,dar totusi,e prea de tot...

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
sigey

[Mentally Stable]

(since 07-04-2012 15:07)

Votes: 8

Post Posted: 25-01-2012, 19:33:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da angellz nu imi pasa poate sa rada toti dar as mai dona dar numai am donat prea mult imi doresc o ultima sansa si accept orice chin pe server te rog din nou.serverul asta e special are playeri buni si rai si il iubesc nu pot daia vreau sa ma fac de ras pentru server. te rog cabron..

ThUnDeR nu mai joaca samp sunt thekiler de acuma contul va fi la mn el nu mai vrea sa se joace samp .
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-01-2012, 19:42:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-o deranjat ca ai injurat-o pe mama in toate halurile, un singur cuvant: DISPARI!

EDIT: Fa bine si schimba semnatura si rahaturile alea, ca nu-mi place sa vad pe cineva ca se injoseste pentru ''ceva''.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 25 January 2012 17:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 14:40:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password