Author |
Message |
Topic: Super admin^^ |
Col.Keith
Replies: 6
Views: 535
|
Forum: Trash Posted: 29-06-2013, 11:17:43 Subject: Super admin^^ |
[quote ascuns] am ip.rutabil ,astept doar permisiunea sa intru pe server,ms. |
Topic: Super admin^^ |
Col.Keith
Replies: 6
Views: 535
|
Forum: Trash Posted: 29-06-2013, 02:48:45 Subject: Super admin^^ |
nik:Col.Keith
ip:dinamic
admin:Davi
motiv: vreau sa vad dovada,pt. ce a dat el ban.
Salut ! ,va zic din nou ,nu stiu cum se face ca de cate ori intru si eu pe server iau ban degeaba dar bine ca am cont la forum^^.
rog sanctionarea acestu ... |
Topic: Reclamatie admin |
Col.Keith
Replies: 8
Views: 884
|
Forum: Trash Posted: 06-06-2013, 20:50:53 Subject: Reclamatie admin |
[quote ascuns] Deci am mai zis,tu esti culmea tupeului:
1. Mare greseala ca un admin sa nu aiba un motiv ( print,demo,poze )atunci cand da destroy,ban, asupra unui player,
denota neprofesionalism si lipsa de bun simnt, si te tot ascunzi dupa ches ... |
Col.Keith
|
Forum: Trash Posted: 06-06-2013, 16:28:37 Subject: Reclamatie admin |
[quote ascuns] Deci pana la urma ai dat destroy + ban pt ca un tip ti-a zis ca eu te-am injurat sau ca tu nu te-ai deranjat sa intri pe mess sa iei pozele,acum ma faci ca sunt arab,?.. tu nu vezi ma ca nu ai macar bunul simnt sa-ti ceri scuze pt DESTROY-ul +BANUL pe care mi le-ai dat degeaba , deci chiar nu realizezi ca ai fost m ... |
Col.Keith
|
Forum: Trash Posted: 05-06-2013, 22:25:21 Subject: Reclamatie admin |
[quote ascuns]
Heheehee,deci culmea tupeului!..nu pot sa ma abtin din ras, pai Mr Weed cum adica vorbeam pe alte limbi? eu vorbesc romaneste si daca chiar vrei sa te faci de ras rog adminii sa verifice logouri-le din data:06/03/2013-0rele: 00:22/00:29,cel mult.
Sigur veti gasi id-ul meu:pganea .pe care eu l-am scris atunci 'say,... dar totusi vreau sa-l intreb pe Weed asta 2 int ... |
Col.Keith
|
Forum: Trash Posted: 03-06-2013, 12:33:37 Subject: Reclamatie admin |
[quote ascuns] Ai fost informat gresit,..a cerut id. de mess ( ceea ce este gresit,eu stiu ca adminul trebuie sa-ti dea un id.de mess ),eu i-am dat id-ul si am MINIMALIZAT cs.-ul prietene,si am deschis messu', deci nu este cerere de unban,chestia este ca nu a intrat pe mess
sa ia pozele si eu am asteptat un timp, voi ,unii chiar credeti ca mie-mi place sa fac cont pe forum si sa pierd timpu' ? |
Col.Keith
|
Forum: Trash Posted: 03-06-2013, 01:19:28 Subject: Reclamatie admin |
nick: Col.Keith
ip:dinamic
nick admin : nu am retinut bine
data/ora : 2 Iun/12:40
Salut! Joc cs. de putin timp pe acest server,si aveam o impresie buna la inceput dar stiti si voi ca tot timpul exista cate un ''nesimntit''care sa strice buna dispozitie...,da am scris bine cuvantul care nu este jignire ci adevarul pt. ca face poze ( 6 ),
cere el id.de mess si nu intra in timp ce eu astept pe mess 10 min.din timpul meu.
Sa va explic: am intrat pe server ,se juca pe harta: aim_map ... |
|