Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie admin
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Col.Keith
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 29-06-2013 21:36)
,
Topics: 2
Votes
: 1
Posted: 03-06-2013, 01:19:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nick: Col.Keith
ip:dinamic
nick admin : nu am retinut bine
data/ora : 2 Iun/12:40
Salut! Joc cs. de putin timp pe acest server,si aveam o impresie buna la inceput dar stiti si voi ca tot timpul exista cate un ''nesimntit''care sa strice buna dispozitie...,da am scris bine cuvantul care nu este jignire ci adevarul pt. ca face poze ( 6 ),
cere el id.de mess si nu intra in timp ce eu astept pe mess 10 min.din timpul meu.
Sa va explic: am intrat pe server ,se juca pe harta: aim_map,erau 5 pers. dintre care unu Daemon, se oftica ca-l ''omoram''
mereu ,dand indicatii adminului ca am wall, sar peste faptul ca joc cs. de ceva timp.....dupa 10 min. adminul imi face poze si zice sa dau id.de mess, am dat id-ul si am iesit din joc sa intru repede pe mess sa nu-l fac sa astepte,deci asta a fost toata intamplarea,
acum sincer vi se pare corect cum a procedat?
Imi cer mii de scuze nu am inteles bine cum sa postez pozele,rog 1 admin sa dea add la id-ul meu de mess:
[email protected]
,
si le voi trimite,ms pt. intelegere!
Posturi unite automat, 03-06-2013, 02:19:28
Col.Keith wrote:
nick: Col.Keith
ip:dinamic
nick admin : nu am retinut bine
data/ora : 2 Iun/12:40
Salut! Joc cs. de putin timp pe acest server,si aveam o impresie buna la inceput dar stiti si voi ca tot timpul exista cate un ''nesimntit''care sa strice buna dispozitie...,da am scris bine cuvantul care nu este jignire ci adevarul pt. ca face poze ( 6 ),
cere el id.de mess si nu intra in timp ce eu astept pe mess 10 min.din timpul meu.
Sa va explic: am intrat pe server ,se juca pe harta: aim_map,erau 5 pers. dintre care unu Daemon, se oftica ca-l ''omoram''
mereu ,dand indicatii adminului ca am wall, sar peste faptul ca joc cs. de ceva timp.....dupa 10 min. adminul imi face poze si zice sa dau id.de mess, am dat id-ul si am iesit din joc sa intru repede pe mess sa nu-l fac sa astepte,deci asta a fost toata intamplarea,
acum sincer vi se pare corect cum a procedat?
Imi cer mii de scuze nu am inteles bine cum sa postez pozele,rog 1 admin sa dea add la id-ul meu de mess:
[email protected]
,
si le voi trimite,ms pt. intelegere!
scz. m-am uitat pe poze si adminul este: -[FrCrew]-WeeD
0
0
Back to top
-=LleGeNDa=-
[Maniac]
(since 28-06-2013 12:57)
,
Topics: 14
Votes
: 10
Posted: 03-06-2013, 09:45:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
el ti`a dat ban ptr faptu k ai iesit... nu se iese... pune pozele aici si daca esti clean,iei unban... mai degraba pare o cerere unban,nu reclamatie admin
Mes Que un Club Blaugrana
Seviyorum anlasana
http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/113487/fcbarcelonamesqueunc_249992.jpg
0
0
Back to top
Col.Keith
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 03-06-2013, 12:33:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
-=LleGeNDa=- wrote:
el ti`a dat ban ptr faptu k ai iesit... nu se iese... pune pozele aici si daca esti clean,iei unban... mai degraba pare o cerere unban,nu reclamatie admin
Ai fost informat gresit,..a cerut id. de mess ( ceea ce este gresit,eu stiu ca adminul trebuie sa-ti dea un id.de mess ),eu i-am dat id-ul si am MINIMALIZAT cs.-ul prietene,si am deschis messu', deci nu este cerere de unban,chestia este ca nu a intrat pe mess
sa ia pozele si eu am asteptat un timp, voi ,unii chiar credeti ca mie-mi place sa fac cont pe forum si sa pierd timpu' ?
0
0
Back to top
MrWeed
[Banned user]
(since 20-02-2014 13:14)
,
Topics: 21
Votes
: 3
Posted: 05-06-2013, 08:50:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Si minciuna e o vb , u nu miai dat niki un id ai inceput sa vb cu mn in nu stiu ce limba si imi zici mie ca miai dat id fugi d aici mah nu stiu cn tia dat unban dar e bun si asa am primit pozele de la Shamerok in ele curat vedem pe viitor
0
0
Back to top
Col.Keith
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 05-06-2013, 22:25:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MrWeed wrote:
Si minciuna e o vb , u nu miai dat niki un id ai inceput sa vb cu mn in nu stiu ce limba si imi zici mie ca miai dat id fugi d aici mah nu stiu cn tia dat unban dar e bun si asa am primit pozele de la Shamerok in ele curat vedem pe viitor
Heheehee,deci culmea tupeului!..nu pot sa ma abtin din ras, pai Mr Weed cum adica vorbeam pe alte limbi? eu vorbesc romaneste si daca chiar vrei sa te faci de ras rog adminii sa verifice logouri-le din data:06/03/2013-0rele: 00:22/00:29,cel mult.
Sigur veti gasi id-ul meu:pganea .pe care eu l-am scris atunci 'say,... dar totusi vreau sa-l intreb pe Weed asta 2 intrebari ca
vad ca este asa sigur pe el......tu chiar vrei sa joci singur pe sv.Freakz.ro?.chiar crezi ca nu mai sunt si alti jucatori buni pt. server?
dupa ce ca sunt putini pe server tu si pe aia ai banezi aiurea?
- pe aceasta cale vreau sa le multumesc adminilor:Viol/Shamerok & Le Bear care au dat dovada de corectitudine si pregatire in ceea ce face pe server!
0
0
Back to top
MrWeed
[Banned user]
,
Votes
Posted: 06-06-2013, 15:42:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sa te fac si pe tn sa intelegi o data pt totdeauna. Eram pe aim_map jucand in team cu damon vs Col.Keith ne rupea prin cutii fara sa miscam fac poze era si Wav3 pe srv cer id de mess si spun ca ai 2 min sa predai pozele imi scri nu stiu ce in habar nam ce limba folosesti dar atunci erai arab cred vad ca akm ai invatat romana si imi spune Wav3 ca ceva din ce ai scris u e injuratura apoi am mai scris o data dak dai id si 6 poze ai 2 min nu ai dat IN FINAL DESTROY + BAN
DAK AM PROCEDAT GRESIT CER SA FIU SANCTIONAT CA ATARE
OFF: nu dau destroy aiurea ca sa intelegi si u omule
T.C.
0
0
Back to top
Col.Keith
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 06-06-2013, 16:28:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MrWeed wrote:
Sa te fac si pe tn sa intelegi o data pt totdeauna. Eram pe aim_map jucand in team cu damon vs Col.Keith ne rupea prin cutii fara sa miscam fac poze era si Wav3 pe srv cer id de mess si spun ca ai 2 min sa predai pozele imi scri nu stiu ce in habar nam ce limba folosesti dar atunci erai arab cred vad ca akm ai invatat romana si imi spune Wav3 ca ceva din ce ai scris u e injuratura apoi am mai scris o data dak dai id si 6 poze ai 2 min nu ai dat IN FINAL DESTROY + BAN
DAK AM PROCEDAT GRESIT CER SA FIU SANCTIONAT CA ATARE
OFF: nu dau destroy aiurea ca sa intelegi si u omule
T.C.
Deci pana la urma ai dat destroy + ban pt ca un tip ti-a zis ca eu te-am injurat sau ca tu nu te-ai deranjat sa intri pe mess sa iei pozele,acum ma faci ca sunt arab,?.. tu nu vezi ma ca nu ai macar bunul simnt sa-ti ceri scuze pt DESTROY-ul +BANUL pe care mi le-ai dat degeaba , deci chiar nu realizezi ca ai fost manipulat de jucatori ? ... si in primul rand ai cerut un id.de mess iar eu ti-am scris id.-iul meu: PGANEA, asta-i injuratura ''dorele''? te rog eu nu mai da reply-uri dastea rasuflate ca nu are rost, banuiesc ca ownerii duc lipsa de admini pe server daca nu te sanctioneaza,si te lasa sa-ti faci de cap, acum pun pozele pe care tu nu te-ai deranjat sa intri pe mess sa le iei:
1.
http://s23.postimg.org/6ip680udz/aim_map0000.png
2.
http://s18.postimg.org/56onvaz5h/aim_map0001.png
3.
http://s23.postimg.org/k9yp7cpnb/aim_map0002.png
4.
http://s12.postimg.org/j3ay9g7jt/aim_map0003.png
5.
http://s11.postimg.org/7ngxujla7/aim_map0004.png
6.
http://s8.postimg.org/n0sw4p0j5/aim_map0005.png
PS. bine ca mai sunt admini pe serv. care au experienta si bun simnt. rog TC.
0
0
Back to top
MrWeed
[Banned user]
,
Votes
Posted: 06-06-2013, 19:05:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1: Greseala mea e ca nam facut PRINT la ce limba vb in seara banului
2: Servar-ul nu duce lipsa de admini deloc si daca am gresit platesc nu e nici un fel de problema , invata sa minti mai frumos u mie nu miai dat nici un pgnea cum pretinzi .
3: Las Ownerii sa decida ce e de facut in privinta mea daca am gresit suport consecintele DAR u sa intelegi un Lucru nu mor ca iau down sau warn totusi e doar un JOC presupun ca asta iti doresti sa vezi ca iau down sa fi fericit , poate ti se va indeplini dorinta
4: In poze curat ai luat unban deci nu o mai lungi atat asteapta sa vada topic-ul un owner care va lua decizia finala
TRANQUILA omule si fati timp sa mai iesi pe afara cu baietzi la o bere nu mai sta pe forum atata dauneaza
T.C.
0
0
Back to top
Col.Keith
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 06-06-2013, 20:50:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
MrWeed wrote:
1: Greseala mea e ca nam facut PRINT la ce limba vb in seara banului
2: Servar-ul nu duce lipsa de admini deloc si daca am gresit platesc nu e nici un fel de problema , invata sa minti mai frumos u mie nu miai dat nici un pgnea cum pretinzi .
3: Las Ownerii sa decida ce e de facut in privinta mea daca am gresit suport consecintele DAR u sa intelegi un Lucru nu mor ca iau down sau warn totusi e doar un JOC presupun ca asta iti doresti sa vezi ca iau down sa fi fericit , poate ti se va indeplini dorinta
4: In poze curat ai luat unban deci nu o mai lungi atat asteapta sa vada topic-ul un owner care va lua decizia finala
TRANQUILA omule si fati timp sa mai iesi pe afara cu baietzi la o bere nu mai sta pe forum atata dauneaza
T.C.
Deci am mai zis,tu esti culmea tupeului:
1. Mare greseala ca un admin sa nu aiba un motiv ( print,demo,poze )atunci cand da destroy,ban, asupra unui player,
denota neprofesionalism si lipsa de bun simnt, si te tot ascunzi dupa chestia aia ca vorbeam alta limba... voi credeti ca daca vorbeam urat sau alta limba cu el nu facea repede un print sa aiba dovada la ban?...si am mai zis ..un owner sa urmareasca logourile din acea zi si sa vada daca eu nu am scris doar ID-ul meu.
Daca am vorbit pe alta limba de ce nu ai facut print?.nu observati ca el este ala mincinos,ce fel de admin nu face print,nu vedeti ca vrea sa se scoata tot timpul, doar a dat si el un destroy mic +ban^^ asa ca i sa parut lui ca vorbesc pe alta limba in timp ce juca CS.
2. Si da ma simnt bine sa te vad cu un grad mai jos,tu nu te-ai bucurat cand mi-ai dat destroy+ban fara motiv?..de prieteni nu duc lipsa stai linistit! ,treaba e ca mai gasesc unu ca tine care se crede cel mai bun ajutor de admin,ca altfel nu pot sa zic, stii cum vine?..un fel de corcitura (ajutor de caine lup).
PS. Si te rog eu mult nu mai continua cu replyu-ri ca nu ai dreptate de data asta,poate cu alta ocazie,acum ai gresito' hai sa
lasam ownerii sa decida.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 06-08-2025, 21:26:24
Copyright info
Based on phpBB