Author |
Message |
Topic: Se poate acelasi spec ? |
Daniel leinaD
Replies: 1
Views: 505
|
Forum: Trash Posted: 01-07-2017, 23:34:12 Subject: Se poate acelasi spec ? |
Salut sunt nou pe legion si as vrea sa ma axez pe pvp dar sa joc si pve din cand in cand.
Am inteles ca acum ilvl-ul si statusurile nu conteaza in pvp deoarece toti primim statusuri si ilvl "def ... |
Topic: Nume rezervat |
Daniel leinaD
Replies: 2
Views: 732
|
Forum: Trash Posted: 27-06-2017, 16:50:14 Subject: Nume rezervat |
[quote ascuns] ........ok dar nu prea inteleg cum sa stergi caracterul, dupa creezi altui cu acelasi nume, da-i undelete la celalalt si deobicei iti punea o litera random daca exista alt caracter cu acelasi nume...nu ... |
Daniel leinaD
Views: 732
|
Forum: Trash Posted: 27-06-2017, 16:35:39 Subject: Nume rezervat |
Salut, mi-am facut un caracter de nivel 110 si am jucat pe el, dar am descoperit ca nu prea imi place si vreaus a imi fac alt caracter CU ACELASI NUME ! tocmai de aceea l-am sters si am vrut sa fac altul fara sa stiu ca o sa rezerveze acel nume pt 30 de zile : ... |
Daniel leinaD
Replies: 0
Views: 354
|
Forum: Trash Posted: 27-06-2017, 16:05:16 Subject: Nume rezervat |
Salut, mi-am facut un caracter de nivel 110 si am jucat pe el, dar am descoperit ca nu prea imi place si vreaus a imi fac alt caracter CU ACELASI NUME ! tocmai de aceea l-am sters si am vrut sa fac altul fara sa stiu ca o sa rezerveze acel nume pt 30 de zile : ... |
Topic: Dual spec |
Daniel leinaD
Replies: 0
Views: 346
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2017, 15:58:37 Subject: Dual spec |
Salut am observat ca acum nu iti mai trebuie dual spec, dar intrebarea mea este, daca vreau sa joc pvp o sa joc cu arma artefact ? si daca da in pve vreau sa joc alt sepc o sa pot lua alta arma artefact sau o sa imi ramana tot aceea ?
scz sunt newbie |
Topic: Launcher disparut |
Daniel leinaD
Replies: 7
Views: 1287
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2017, 11:50:30 Subject: Launcher disparut |
Bun am rezolvat,multumesc, dar cum ramane cu avastul, il pot face sa ignore freakzul ? |
Daniel leinaD
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2017, 11:38:56 Subject: Launcher disparut |
Bun si vreo resolvare exista ? inafara de a descarca tot jocul din nou pt ca dureaza mult, am incercat sa downloadez doar launcherul si sa il bag peste joc cu copy and replace dar se pare ca nu am permisiune O_o chiar daca eu o autorizez
Si cum pot face antiv ... |
Daniel leinaD
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2017, 11:27:38 Subject: Launcher disparut |
[quote ascuns] Am avast si deobicei anunta inainte de a face vreo actiune si nu am vazut sa faca urat...si totusi, launcherul are virus ? |
Daniel leinaD
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2017, 02:00:29 Subject: Launcher disparut |
Am downloadat tot jocul cu ajutorul utorrentului, am intrat am jucat vreo jumatate de ora dupa care l-am inchis si am petrecut ceva ore pe internet, apoi am vrut sa intru din nou in joc ( ii facusem o comanda desktop pt launcherul freakz pe 64 biti) si cand dau dublu click din shorcut imi apare ca nu exista, ma duc in ... |
Topic: WoW Legion sugestie |
Daniel leinaD
Replies: 1
Views: 267
|
Forum: Trash Posted: 21-01-2017, 16:33:58 Subject: WoW Legion sugestie |
Propun MACAR pe realmul de Legion sa fie player count REAL pe site si nu boostat +300/500 cum este pe MOP in momentul de fata, daca intrebati orice player de pe freakz ce ar alege dintre un numar real de jucatori afisat si unul fals cu siguranta toti vor alege numarul real, prefer sa joc pe un server cu 500 playeri dec ... |
Topic: Transmog Contest |
Daniel leinaD
Views: 467
|
Forum: Romanian Posted: 30-11-2016, 13:39:47 Subject: Transmog Contest |
Se vor mai organiza concursuri de transmog ? am vazut ca a existat unu in 2015 dar a fost inchis |
Topic: Un quest buguit |
Daniel leinaD
Replies: 3
Views: 596
|
Forum: Romanian Posted: 07-10-2016, 15:28:13 Subject: Un quest buguit |
[quote ascuns] A functionat, multumesc. |
Topic: Un quest buguit |
Daniel leinaD
Replies: 3
Views: 596
|
Forum: Romanian Posted: 06-10-2016, 23:42:01 Subject: Un quest buguit |
Salut, am si eu o problema cu questul [88] Seeker's Folly (stiu ca acum ceva vreme functiona perfect) nu il pot preda pur si simplu (toata lumea spune ca functioneaza perfect si acum, dar se pare ca nu si la mine ) am incercat si relog si tot nimic...am facut si ticket am strigat si pe global dar nu m-a bagat nimeni in seama, poate am mai mult noroc aici
(ticketul facu ... |
|