User
Pass
2FA

Nume rezervat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message736
Daniel leinaD

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2017 13:12)

Post Posted: 27-06-2017, 16:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, mi-am facut un caracter de nivel 110 si am jucat pe el, dar am descoperit ca nu prea imi place si vreaus a imi fac alt caracter CU ACELASI NUME ! tocmai de aceea l-am sters si am vrut sa fac altul fara sa stiu ca o sa rezerveze acel nume pt 30 de zile -
Se poate face ceva ? pt ca am ramas blocat...nici caracterul pe care l-am avut nu il pot juca acum (numai peste 24h cand dau restaureaza) si nici sa imi fac clasa dorita cu acest nume nu pot ...
Se poate ridica aceasta rezervare va rog frumos ? Astept raspuns.
PS: Vreau sa joc neaparat...nu peste 30 de zile...si nici sa donez sa pun alt nume nu vreau - pls help

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 27-06-2017, 16:39:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu. Rezervarea aia e acolo pentru a preveni exploiturile de free renames (delete char, create new char cu acelasi nume, undelete char => free rename)

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Daniel leinaD

[Mentally Stable]

(since 11-07-2017 13:12)

Post Posted: 27-06-2017, 16:50:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Nu. Rezervarea aia e acolo pentru a preveni exploiturile de free renames (delete char, create new char cu acelasi nume, undelete char => free rename)

........ok dar nu prea inteleg cum sa stergi caracterul, dupa creezi altui cu acelasi nume, da-i undelete la celalalt si deobicei iti punea o litera random daca exista alt caracter cu acelasi nume...nu iti dadea free rename :/

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-08-2025, 23:37:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password