Author |
Message |
Topic: Discutii server. |
Johnny^
Replies: 5381
Views: 641896
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 31-03-2013, 12:58:38 Subject: Discutii server. |
Mesaj sters. |
Topic: [rezolvat]Unban |
Johnny^
Replies: 8
Views: 2207
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 31-03-2013, 00:44:22 Subject: [rezolvat]Unban |
Secret, oare pe war3 de ce nu m-am pus rau cu adminii ? iti spun eu, acolo nu sunt pusi la zid jucatorii. Degeaba as incerca sa iti explic ca pe o ureche iti intra si pe cealalta iti iese.
Ps: Hai s ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 31-03-2013, 00:35:05 Subject: [rezolvat]Unban |
Secret, daca tot ai venit sa il susti pe colegu` tau, pune toata conversatia, pune si fragmentul cand imi spuneai, "Johnny, vrei sa iti dau motiv de reclamatie"
[quote ascuns] 1: toate banurile au fost d ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 31-03-2013, 00:25:56 Subject: [rezolvat]Unban |
Te-am jignit prin pm ? Ma degraba as spune ca te-am alintat decat sa te jugnesc.
Am o intrebare, daca cineva iti zice taranus pe server ii dai ban permanent pe steamid ?
Ca sa vada si ceilalti cum te-am jugnit prin pm
Mai iesi te rog din casa tar ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 31-03-2013, 00:01:52 Subject: [rezolvat]Unban |
Nick-ul (cu care erai in momentul banari): Johnny^
Data + ora (cand s-a petrecut incidentul): nu stiu
Harta (pe care s-a produs incidentul): nu stiu
Admini online (care erau pe server in acel moment):
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie):
M ... |
Topic: [rezolvat]aim - ban va rog |
Johnny^
Replies: 5
Views: 1116
|
Forum: Ban Request Posted: 27-03-2013, 14:03:48 Subject: [rezolvat]aim - ban va rog |
[quote ascuns] L-am reportat pe page de 5 ori, ai zis ca te ocupi de el , dupa cateva runde ai iesit si n-ai mai intrat, am mai stat 20 de minute pe server si tu n-ai mai intrat. Bine ca minti sfafful. Tine-o tot asa !! |
Topic: [rezolvat]Reclamatie secret. |
Johnny^
Replies: 16
Views: 3653
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 17:38:02 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
Stai fara griji ca nu voi mai intra pe server datorita lui Secret. Cat despre ce ai discutat cu mine, eu zic ca am inteles foarte bine ce mi-ai zis, se poate vedea in reclamatia asta.
Puteam frumos sa ma cert cu el pe server dar am considerat ca e mult mai bine sa ies si sa cer explicatie pentru gag-ul ala dat aiurea ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 15:32:27 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
[quote ascuns] Tu imi ceri imposibilul, las de la mine cand sunt injurat de un player, nu pot sa trec cu vederea cand un admin ma ironizeaza si imi strica buna dispozitie, de ce e pus ca admin ? nu ca sa asigure jucatorilor un joc linistit, fara turbulente. ? Am avut in trecut cateva scapari ( nu grave ) dar cu timpul mi-am dat seama ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 14:45:07 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
Din orice sar la gatul lui ? Una e sa sari la gatul cuiva si alta e sa-i zici cu frumosu sa nu se mai bage in seama cu tine, asa cum tu nu vrei sa vorbesti cu closed pe server nici eu nu vreau sa pot o discutie cu acest "admin" Intelegi ? Din pacate unii sunt prea frustrati si nu intelege de vorba buna si face in asa fel sa strice buna dispozitie.
Ieri cand am intra ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 13:53:55 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
Este ultimul meu post.
Eu te-am provocat ? nu stii cum sa te scoti bazma curata si spui aberatii. Dimineata au cerut 2 playeri xtreme la vot, ti-am zis sa nu bagi acea mapa la vot ca a zis twt sa nu o mai puneti dupa care mi-ai zis "taci am zis" ti-am spus cu frumosu sa iti masori cuvintele ca n-am facut armata impreuna. Porma mi-ai zis, daca mai comentezi imi dau si ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 13:11:17 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
Prietene, zi-mi motivul pentru care am luat gag, nu imi arata tu mie conversatia de acum doua zile, daca tot postezi ce am discutat acum doua zile, posteaza tot, posteaza si restu de conversatie cand ma stresai si ma luai la misto.
Inca astept sa imi zici motivul la gag.
Daca tot ai postat discutia de acum doua zile, hai sa va zic de ce am zis ca ma doare in l de cum adminat ... |
Johnny^
|
Forum: Unban Requests + Complaints Posted: 25-03-2013, 13:00:34 Subject: [rezolvat]Reclamatie secret. |
- Numele tau ShoOot
- Numele adminului reclamat Secret
- Harta, ora si data faptei reclamate 12:40 25-03-2013.
- Motivul / Regula incalcata:Da gag fara motiv, nu e zi sa nu comenteze la adresa mea aiurea.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :
*DEAD* KenSecret : daca altceva nu stie lasa-l sa joace awp:)
chaNel !?! killed KenShoOoT : iar comentezi la adre ... |
Topic: La multi ani, Gufy! |
Johnny^
Replies: 38
Views: 7550
|
Forum: Anniversaries Posted: 25-03-2013, 10:07:07 Subject: La multi ani, Gufy! |
La multi ani! |
Topic: Codatii lui johnny |
Johnny^
Replies: 12
Views: 1995
|
Forum: Cheaters List Posted: 25-03-2013, 10:05:56 Subject: Codatii lui johnny |
Nick: SAHIN.100
Ip: 94.20.212.80
Harta: de_dust2_1337
Motiv: wall+aim
Dovada: |
Topic: Discutii server. |
Johnny^
Replies: 5381
Views: 641896
|
Forum: war4.freakz.ro Posted: 25-03-2013, 00:28:59 Subject: Discutii server. |
Ps:2 Este ora 00:26, in 6 minute am votat de 5 ori, am dat reset la net pana am prins 5 clase diferite, sunt in jur de 10 dar n-am timp sa frec pc-ul ca dimineata trebuie sa fiu la birou. Daca vad ca va implicati eu personal am sa strang peste 25,30 de voturi.
Ieri castigatorul de voturi a primit 9257 de jucatori in 24 de ore, serverul l-a avut mereu full. |
|