User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Cobrel allmighty !!!
Lucianelgi

Replies: 8
Views: 935

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2011, 20:42:21   Subject: Cobrel allmighty !!!
[quote="Lucianelgi"]
[quote ascuns]
normal ca exista rivalitate ...altfel cum ai face diferenta intre o guilda noobish si una end game?
toata lumea se intereseaza daca guilda x y a facut un boss pe heroic ...
Lucianelgi

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2011, 20:37:59   Subject: Cobrel allmighty !!!
[quote ascuns]
si nu cumva au ramas ca din intamplare in picioare guildele care aveau gm ????
Lucianelgi

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2011, 20:22:59   Subject: Re: Cobrel allmighty !!!
[quote ascuns]
daca tu esti gm in guilda x .. si guilda y are mai multi playeri si mai addicted decat cei din guilda ta ...daca vrei ..repet daca vrei poti sa faci ceva cumva sa le dai kick la playeri ? daca vrei da? hai sa iti spun ca 99 .99 % din runurile de POS se termina cu trasul bossului prin perete .. e usor sa pandesti acolo si sa dai jdemii de ban-uri pt exploit ... sa nu imi spui ca ...
Lucianelgi

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2011, 20:03:48   Subject: Cobrel allmighty !!!
``In primul rand te rog sa termini cu "wow blizz player", ma scarbeste replica deja. ``
... cobrel <Gm> se arata scarbit atunci cand cineva scrie ca e jucator de blizzard de 6 ani LOL... ar fi trebuit dupa modul de adresare si dupa formulari sa iti dai seama dragul meu ca te depasesc mult ca IQ . SI probabil ca atunci cand mi-am inceput aventurile in Kalimdor tu nu aveai par la subrat ..nu stiu pe ce criterii numeste Sh ...
  Topic: E doar un joc !!!
Lucianelgi

Replies: 15
Views: 2491

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2011, 12:03:51   Subject: E doar un joc !!!
Ma fratilor ..citesc aici si ma minunez ... eu cred ca suntem prea inversunati .. E doar un joc !!
am fost cu <the preatorians> intr-un icc 10 n cu 19 insi .. da am gresit ... am luat ban 30 de zile ..
hai sa vedem consecintele acum : 1... ne-am facut de ras pe tot serverul ca am facut exploitul lu` peste ..2..
30 de persoane ne cautam server unde sa jucam acum ... servere buguite de cataclysm ...(nu o luati ca pe o amenintar ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 09-02-2025, 06:04:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x