Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cobrel allmighty !!!
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Lucianelgi
[Banned user]
Status: Offline
(since 30-01-2011 18:45)
,
Topics: 2
Votes
: 2
Posted: 30-01-2011, 20:03:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
``In primul rand te rog sa termini cu "wow blizz player", ma scarbeste replica deja. ``
... cobrel <Gm> se arata scarbit atunci cand cineva scrie ca e jucator de blizzard de 6 ani LOL... ar fi trebuit dupa modul de adresare si dupa formulari sa iti dai seama dragul meu ca te depasesc mult ca IQ . SI probabil ca atunci cand mi-am inceput aventurile in Kalimdor tu nu aveai par la subrat ..nu stiu pe ce criterii numeste Shokerul GM-ii lui si nu e treaba mea .. dar sincer Cobrel ... esti penibil
pt cultura ta generala .. aveam 6 caractere lvl 80 si 6 profesii 450 .. uita-te la achievments si tzi-ai fi dat seama ca e vb de un jucator dedicat
``In al doilea rand vreau sa stii ca absolut toti care ati abuzat, si anume
aveti ban 60 de zile pentru nesimtirea de pe forum si din joc``
e aici tzi-ai aratat limitele ... nu ne poti baga pumnul in gura la toti ...fiecare si-a aratat doleantele in felul lui si cum il duce capul .. ai atitudinea pustiului care are o functie ce il depaseste si actioneaza indus de ego-ul personal (aaaa ...v-ati luat de mine ..stati ca va arat eu ).. eu as fi vrut sa vad punctul de vedere al shokerului nu al tau la ceea ce am postat si asta pentru ca mi-am dat seama ca tu vei fi inversunat si subiectiv atunci cand vei lua o decizie ...ai sarit de la 30 la 60 si dupa postul asta o sa ne dai permanent nu ??
(iti sugerez sa te interesezi despre blizz GM`s sa vezi si tu cat de politicosi sunt si dedicatzi SPIRITULUI jocului)
``Mie cel putin mi se pare absolut normal Disband-ul unei guilde daca guild master-ul exploiteaza tot ce poate. ``
aici gresesti ..am terminat tot contentul si pe normal si pe heroic .. fara nici un exploit nu incerca sa arunci in carca noastra fapte care nu sunt adevarate ..
``Mi-ai furat un zambet. Scarbit, dar am zambit. Daca sunteti asa siguri pe voi ca a fost doar de fun si prostii, de ce ati inceput toti sa dati ALT+F4 cand v-am dat freeze? A, probabil ca urlati toti pe TS "frate, alt+f4 ca a venit prapaditu' de cobrel sa ne dea ban"
iar scarbit? pai ma cobrel .. daca am fi stat ..nu ne mai dadeai ban ?
``Poate voi nu va dati seama, dar ce ati facut a fost destul de grav tinand cont ca absolut toti 19 ati luat emblemele of frost, ati omorat bosii mult mai repede si mai usor decat altii care se chinuie, etc.
Ban-ul ramane, serverul merge inainte si fara voi. Decat mai multi playeri si plin de oameni care profita de cel mai mic bug, mai bine mai putini si cinstiti``
ei bine in sfarsit ai reusit si tu sa ma faci sa rad ... daca 19 insi gs 6200 + vin intr-un run de icc 10 cam care ar fi scopul lor ? ca loot e clar ca nu aveau nevoie .. nu era run de embleme ci un run de dps whores !!! si de recount metter !!!! incercam sa iti spunem asta de 2 zile ori nu intelegi ori te faci ca nu intelegi ... si hai sa iti spun de ce devii tu suspect in cazul asta .... citeste cu mare atentie :
``Tu gandesti? Ce ai inghitit ma, te-am rugat noi sa stai pe serverul asta? Si daca ne jucam si noi, ce? Nu avem voie sa avem play char? Nu am folosit niciodata gm-ul sa ajutam un raid. ``
NU NU AI VOIE SA JOCI DACA ESTI GM !!! pt ca se creeaza conflict de interese !! tu tzii partea guildei tale .. <the preatorians> fiind cea mai numeroasa guilda va bate la ochi .. nu ca suntem noi mare guilda dar dupa toate evenimentele de pe server si disbandurile care sau dat .. faptul ca se da disband guildei noastre te ajuta pe tine sa iti umplii guilda ! noi suntem guilde concurente .. incercam sa fim server first ! ( si eu am fost ajutat de un gm intr-un raid .. nu dau nume ) cu teleporturi cu reset de id la instanta cu reagents !!! deci nu ne vinde noua gogosi ca nu abuzezi de <GM>
cu Programul de GM in fata te simti God .. sper sa citeasca si shockerul .... ca atitudine esti clar subiectiv si e limpede ca ai ceva cu noi ..
Lucian elgi blizzard wow player ony,mc,bwl,aq15,aq40,naxx4 bosses down @60 end game player NEVER GM
0
0
Back to top
SeaGer
[Very Important Person]
(since 13-11-2022 20:08)
,
Topics: 235
Votes
: 387
Posted: 30-01-2011, 20:11:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lucianelgi wrote:
NU NU AI VOIE SA JOCI DACA ESTI GM !!! pt ca se creeaza conflict de interese !!
Asta e o prostie...
If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx
0
0
Back to top
sundaysfantasy
[The Human Equation]
(since 16-10-2018 18:20)
,
Topics: 210
Votes
: 55
Posted: 30-01-2011, 20:16:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lucianelgi wrote:
NU NU AI VOIE SA JOCI DACA ESTI GM !!! pt ca se creeaza conflict de interese !! tu tzii partea guildei tale .. <the preatorians> fiind cea mai numeroasa guilda va bate la ochi .. nu ca suntem noi mare guilda dar dupa toate evenimentele de pe server si disbandurile care sau dat .. faptul ca se da disband guildei noastre te ajuta pe tine sa iti umplii guilda ! noi suntem guilde concurente .. incercam sa fim server first ! ( si eu am fost ajutat de un gm intr-un raid .. nu dau nume ) cu teleporturi cu reset de id la instanta cu reagents !!! deci nu ne vinde noua gogosi ca nu abuzezi de <GM>
aici ai cam dat-o in bara.
nu numai ca momentan cobrel joaca pe celalat realm si nu are absolut nici o treaba cu voi, va cam dati prea mare importanta de spuneti ca vor gmii sa va puna bete in roate.
0
0
Back to top
Lucianelgi
[Banned user]
,
Votes
Posted: 30-01-2011, 20:22:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
SeaGer wrote:
Lucianelgi wrote:
NU NU AI VOIE SA JOCI DACA ESTI GM !!! pt ca se creeaza conflict de interese !!
Asta e o prostie...
daca tu esti gm in guilda x .. si guilda y are mai multi playeri si mai addicted decat cei din guilda ta ...daca vrei ..repet daca vrei poti sa faci ceva cumva sa le dai kick la playeri ? daca vrei da? hai sa iti spun ca 99 .99 % din runurile de POS se termina cu trasul bossului prin perete .. e usor sa pandesti acolo si sa dai jdemii de ban-uri pt exploit ... sa nu imi spui ca nu stiai asta ... revin ... daca vrei !! o poti face??
si daca DA ce garantie am eu ca voi toti gm-ii sunteti toti bine intentionati si aveti maturitatea necesara de a judeca fara subiectivism un caz ca al nostru de exemplu ??
repet mie mi s-a sters raid id ... am luat reagents free si teleporturi de la gm !!!
deci ...ma intreb toate astea pt ca am vazut ca o guilda cu un gm beneficieaza de anumite facilitati ..
Indiferent de ceea ce vetzi spune .. eu stiu ca am dreptate .. voi o sa va batetzi cu caramida in piept ca sunteti exemplu de corectitudine si de onestitate ...
0
0
Back to top
sundaysfantasy
[The Human Equation]
,
Votes
Posted: 30-01-2011, 20:33:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
tu chiar asa crezi ca exista rivalitate intre guilde?
vorbesti de parca activitatea cuiva afecteaza pe cea a altcuiva.
si stai linistit, guilde bune vin si pleaca, asa se intampla mereu, crede-ma ca-s de atat timp pe server incat am vazut guilde ridicandu-se ca fiind cele mai bune si apoi picand la fel de repede.
0
0
Back to top
Lucianelgi
[Banned user]
,
Votes
Posted: 30-01-2011, 20:37:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
sundaysfantasy wrote:
si stai linistit, guilde bune vin si pleaca, asa se intampla mereu, crede-ma ca-s de atat timp pe server incat am vazut guilde ridicandu-se ca fiind cele mai bune si apoi picand la fel de repede.
si nu cumva au ramas ca din intamplare in picioare guildele care aveau gm ????
0
0
Back to top
sundaysfantasy
[The Human Equation]
,
Votes
Posted: 30-01-2011, 20:41:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
care? realness care s-a spart de 3 ori? divide care au facut la fel? onyxia gave us head sa nu mai zic, erau super mega event conquerors.
guilda mea mergea bine si inainte sa fiu gm, si inca de pe atunci era cea mai longeviva.
0
0
Back to top
Lucianelgi
[Banned user]
,
Votes
Posted: 30-01-2011, 20:42:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[quote="Lucianelgi"]
sundaysfantasy wrote:
normal ca exista rivalitate ...altfel cum ai face diferenta intre o guilda noobish si una end game?
toata lumea se intereseaza daca guilda x y a facut un boss pe heroic sau nu ..
activitatea din guilda mea poate atrage jucatori din alte guilde la asta nu te gandesti?
si nu cumva au ramas ca din intamplare in picioare guildele care aveau gm ????
0
0
Back to top
cobrel
[Uitatul]
(since 10-05-2019 21:41)
,
Topics: 214
Votes
: 54
Posted: 30-01-2011, 21:00:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu am stat sa citesc tot ce ati aberat aici, dar stiu ce ati scris.
Rivalitate intre guilde? GM Power?
http://forum.wow-freakz.com/Poze-Stuff-t61165.html
Si iti garantez ca nu e nimic cu gm power. 25 de oameni cu media de 5000 gearscore.
Topic closed, ai gresit topicul. Aici sunt cererile unban.
Posturi unite automat, 30-01-2011, 21:00:51
Quote:
WoW Freakz.ro: dai cu copy paste
WoW Freakz.ro: nu conteaza cine sunteti, cati sunteti sau ca plecati de pe server, ati facut exploit, pa. ban permanent si pe forum cand intra un supermoderator, eu nu pot intra acu
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
cobrel
, 30 January 2011 18:45
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->