User
Pass
2FA

Search found 116 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Upgrade?
Lullu

Replies: 8
Views: 1616

PostForum: Romanian   Posted: 11-11-2011, 13:34:36   Subject: Upgrade?
[quote ascuns]
Nici nu ai cum sa termini ! , ai doar 3 bossi in aproape 4 luni de cata din care 1 e super buguit. Nu stiu ce sa cred , dar se misca cam greu evolutia serverului si uni oameni se gandesc si la alte ch ...
  Topic: [REJECTED] Drinking in arena without mage!
Lullu

Replies: 4
Views: 1017

PostForum: Trash   Posted: 11-11-2011, 12:33:44   Subject: [REJECTED] Drinking in arena without mage!
u can drink http://www.wowhead.com/item=58257 and eat mage conjures in arenas if u are out of combat !!!
  Topic: Recrutari
Lullu

Replies: 163
Views: 33142

PostForum: Trash   Posted: 10-11-2011, 07:59:37   Subject: Recrutari
[quote ascuns]
/W Mojii , Lullu in-game
  Topic: Visual bug conquest weapons
Lullu

Views: 1196

PostForum: Trash   Posted: 06-11-2011, 18:17:28   Subject: Visual bug conquest weapons
Wowhead/WoW Freakz Link:https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=61338&name=vicious-gladiator-s-gavel
Descrierea bugului / Bug description: armele mi le arata mult prea scumpe fata decat costa ele normal !
Dovada / Proof: http://i43.tinypic.com/m7yfjb.jpg
  Topic: [REJECTED] Valiona & Theralion
Lullu

Replies: 6
Views: 1210

PostForum: Trash   Posted: 06-11-2011, 15:36:58   Subject: Re: Valiona & Theralion
[quote ascuns]
Ai mare dreptate aici si chiar daca o sa i-mi iau si eu ban trebuie sa zic urmatoarele lucruri:
Degeaba reparati 5000 de questuri de lvl 1-85 (cele mai multe de lvl 40) daca nu se repara o meserie ca si engineering,alchemy sau glyphuri , bagati 1 boss pe luna si ala il faceti OP de nu il face nimeni pe heroic ! Ne ple ...
  Topic: [REJECTED] Vote
Lullu

Views: 756

PostForum: Trash   Posted: 04-11-2011, 09:30:17   Subject: [REJECTED] Vote
Asa am patit si eu in primele 2 zile . Trebuie sa dai tu pe fiecare pagina in parte click si sa votezi corespunzator!
Daca dai vote all o sa ti se deschida toate paginile si acolo e un bug ceva ca degeaba votezi ca nu primesti nimic si daca incerci iar sa votezi o sa zica ca ai votat deja si mai poti vota peste 12 h .
@Shamycow : Da fratzica te cred pe cuvant numai ca mie nu ...
  Topic: Ban Sockeru
Lullu

Replies: 5
Views: 1227

PostForum: Trash   Posted: 03-11-2011, 08:00:57   Subject: Ban Sockeru
Nu am pus toate ss-urile , mai jos imi cere contu si parola , e-mailul si parola ca sa poata sa imi faca contu de gm !
Daca mi-l face azi cand vin acasa ati pus-o -
  Topic: Ban Sockeru
Lullu

Replies: 5
Views: 1227

PostForum: Trash   Posted: 02-11-2011, 21:55:02   Subject: Ban Sockeru
Numele suspectului:Sockeru
Data/ora:se vede in ss
Detalii: key logger , ciorditor de conturi , scursura serverului
Realm:Genesis
Screenshot:
http://i39.tinypic.com/2v86c78.jpg
  Topic: [DUPLICATE] [Guild] Withdraw din GV
Lullu

Replies: 2
Views: 1591

PostForum: Trash   Posted: 02-11-2011, 08:51:17   Subject: [DUPLICATE] [Guild] Withdraw din GV
s-a mai postat acest bug si se stie de el , aproape toate guildele au aceasta problema... nu putem face nimic decat sa asteptam fixul -
  Topic: Mage Arcane PvE Cataclysm Guide
Lullu

Replies: 27
Views: 28023

PostForum: Cataclysm   Posted: 28-10-2011, 21:32:22   Subject: Mage Arcane PvE Cataclysm Guide
Acea sabie care o tot puneti in tutorial nu exista pe HC !
  Topic: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
Lullu

Replies: 21
Views: 5953

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2011, 20:58:22   Subject: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
[quote ascuns]
cocksake nu te mai baga cu mine in seama ca nu e loc de intoarcere . te stie toata lumea de pe server asa ca abtinete cu afirmatiile despre mine ! Eu nu donez pt arme pvp niciodata si daca as face asta ar fi ca sa joace SARACII ca tine pe server intretinut de mine ! Tu la LK 25 Hc ai plans cand a luat Knivez arma de tank asa ca taci te rog - „fa-te mic si dute acasa̶ ...
Lullu

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2011, 17:21:51   Subject: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
[quote ascuns]
Hai ca esti prost de dai in gropi nu are rost sa mai discutam.
Lullu

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2011, 15:28:58   Subject: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
[quote ascuns]
pai da mane eu nu am zis ca nu e exagerat damage , pt ca chiar este am zis ca in plus daca era bagat bwd isi lua si almic pe tancu lui sarac boots trinket si wrist din primi 2 bossi poate si 1 token de manusi ..... ca sunt multi care merg cu albastriciuni pe ei ca nu pica nici din world boss si nici din rep iteme epice pt toate clasele si sloturile ... asta e ultimu meu post aici ca nu are rost sa fac troll degeaba . Oricum stam prost inca la capitolul pve pana se mai baga si bwd si alti bossi !
Lullu

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2011, 14:13:27   Subject: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
[quote ascuns]
nu mai fi retardat copchil de lemn si nu ma face idiot saracule ca aici nu esti pe retail . Imi arati u mie ca a luat ala 45 k si aici iti iei 80 deci clar ceva nu e inregula !
Lullu

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2011, 08:06:22   Subject: [FIXED] Bot: Valiona phisical dmg
Sincer aia e parerea mea si cred ca am dreptate mai mult decat crezi tu !!! Nu stiu cine esti tu nu am auzit de tine in nici o guilda pve de top asa ca nu prea accept ideea care ai spus-o tu ! Eu nu vreau sa fac bossu asta cu globalul dar nu prea poti face fata fara itemele din bwd sunt multe clase care la momentul respectiv au ilevel mic deoarece nu pica nimik de ei in bossi actuali de pe server (rogue) !
Asa ca nu mai veni tu random player sa ne inveti pe noi pve si scripturi ca nu te crede nimeni -
Plus ca am fost si noi aseara la 10 hc cu 3 healeri si pot sa confirm cele spuse de ownerul topicului da mult prea tare , dak ai 1 tank drood il face praf !!!

Page 1 of 8 Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 05-02-2025, 20:54:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x