Author |
Message |
Topic: Man iti jur ca nu am facut eu |
mitocanie
Replies: 1
Views: 569
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 15:01:34 Subject: Man iti jur ca nu am facut eu |
Man iti jur ca nu am facut eu acele gmn . Eu tot ce iti cer este sa imi scoti banul de pe ip sau macar sa imi dai un ban ip cu un timp ( ex. 80 de zile sau eu stiu ) dar nu permanent . Ti am zis ca nu ... |
Topic: Ok " recunosc " ca " eu am fost " |
mitocanie
Views: 544
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 14:50:02 Subject: Ok " recunosc " ca " eu am fost " |
Vrei sa zic ca eu am fost de vreo 2 luni am probleme cu netul si mi se fura netul . Nu am fost eu dar daca vrei sa zic ca eu am fost eu am fost . Dar te rog eu sa imi scoti ban ip promit ca nu mai fol ... |
Topic: Va rog sa imi scoatei ban ip |
mitocanie
Replies: 5
Views: 1657
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 14:43:33 Subject: Dar te am rugat |
Te am rugat sa imi dai inca o sansa ti am si zis ca nu stiu cum sau dat acele gmn dar nu am fost eu .JUT. nu vreau nici un cont vreau doar sa imi mearga ip . nu mai folosesc speed promit . vreau doar ... |
mitocanie
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 14:37:54 Subject: Si totusi.. |
Si totusi man te am rugat sa imi scoti ban ip nu ma intereseaza caracterul de 80 . vreau sa o iau de al 0 . atata tot nu mai folosesc speed nimika . asta este cerinta mea . banul pe cont paote sa fie ... |
Topic: Imi pare rau dar nu am fost eu |
mitocanie
Views: 464
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 14:31:54 Subject: Imi pare rau dar nu am fost eu |
eu nu am nici un caracter cu bigk pe contul mitocanie. si nu cred ca am reportat eu asa ceva. eu totusi cred ca banul ip este pe nedrept. si daca u il consideri ca este pe drept. atunci imi cer scuze ... |
mitocanie
|
Forum: Trash Posted: 27-02-2010, 14:15:07 Subject: Va rog sa imi scoatei ban ip |
Accont: Mitocanie
Caracter : Toxyn
IP: 195.182.221.246
Gm responsabil : Shocker
Motiv : Speed
Am luat BAN IP si BAN pe cont. Contul nu ma deranjeaza poate sa rama ... |
Topic: Va rog UN raspuns..... |
mitocanie
Views: 598
|
Forum: Trash Posted: 12-02-2010, 22:37:59 Subject: Va rog UN raspuns..... |
Am primit ban cred pe Caracterul Toxyn. Eram la baie si cand ma m intors am vazut disconesct si cand am bagat parola si contul am vazut ca este suspendat . As dori sa vad si eu dc am primit ban sau m ... |
|