User
Pass
2FA

Man iti jur ca nu am facut eu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message570
mitocanie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-02-2010 13:18)

Votes: 4

Post Posted: 27-02-2010, 15:01:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Man iti jur ca nu am facut eu acele gmn . Eu tot ce iti cer este sa imi scoti banul de pe ip sau macar sa imi dai un ban ip cu un timp ( ex. 80 de zile sau eu stiu ) dar nu permanent . Ti am zis ca nu mai folosesc speed si nici o modalitate de a " trisa ". Ca sa imi scoti ban ip ce trb sa fac ? . Asta este tot ce cer sa imi dai o sansa sau o modalitate de a incerca sa imi scoti ban ip sau o optiune de a ma revansa sa iti dovedesc ca nu mai gresesc .... etc.
Doresc sa o aiu de al 0 ca orice palyer CINSTIT si sa nu ami gresesc. Am gresit si imi pare rau chiar foarte rau . Am incercat sa vb cu in game de la un amic care nu mai joaca si tot nu mi ai dat vreo optiune .Tot ce te rog eu este sa te ami gandesti crezi ca imi place sa stau pe forum sa scriu ca noobul si sa imi cer scuze crezand ca o iau de al capat sau ce. te rog eu sa am ierti. Nu mi am cerut asa scuze in viata mea si chiar as dori sa ma ierti si sa imi scoti acel ban ip . Te rog din inima sa te mai gandesti plizzzzzzz

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 27-02-2010, 15:15:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban permanent si pe forum.

Stiai foarte bine care sunt pedespele inainte sa faci magarii pe server... dar deh, erai unul dintre cei care credeau ca "nu o sa ma prinda tocmai pe mine"

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 27 February 2010 13:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-03-2025, 02:56:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x