User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Rezolvat] Reclamatie Lotru
qTbHua

Replies: 14
Views: 932

PostForum: Archive 2006-2016   Posted: 15-09-2015, 21:49:40   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Lotru
Potrivit DEX-ului (Dicționar explicativ al limbii române )
INDECÉNT, -Ã, indecenți, -te, adj. Care calcã sau contrazice legile decenței; lipsit de pudoare; necuviincios, nerușinat, impudic, licențios. – Din fr. indécent, lat. indecens, -ntis.
1.In localitatea Ciocanesti am fost oprit pentru depasirea limitei de circulatie cu 2km/h , am facut contestatie si nu s-a r ...
qTbHua

PostForum: Archive 2006-2016   Posted: 15-09-2015, 19:17:28   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Lotru
[quote ascuns]

Cine face misto de voi?
De ce ala cu nicku` "F*tChapuc" n-a primit ban?
In ce sens vã batjocarim , noi astia cu nick-uri "obscene" ?
Frate pararea mea , o spun drept ti-o spun si in fata , este ca sunteti niste admini slabi ... in ce sens? Am vazut admini care dau gag pentru cuvinte gen : pedofil , violat , narcisist si lista continua . Acestia admini ori au un vocabular cu 90-100 de cuvinte ori sunt niste copii de 11-12 ani care nu inteleg sensu` acestor cuvinte .
Sun ...
qTbHua

PostForum: Archive 2006-2016   Posted: 14-09-2015, 21:24:53   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Lotru
Daca stam acum sa cautam "nod in papura" ajungem departe . In prima faza nu mi-am dat nici eu seama ce semnifica acest nick , ba mai mult , atunci cand am intrat pe acest server ,prima data ,n-am avut nici un fel de reactie din partea celorlalti playeri . Tu esti singuru` care "mi-ai batut obrazu" , nimeni altcineva nu s-a plans de "obscenitatea" (care eu n-o vad ) acestui nick obisnuit .
qTbHua

PostForum: Archive 2006-2016   Posted: 14-09-2015, 15:13:01   Subject: Reclamatie Lotru
- Numele meu: aLup1GuS
- Numele adminului reclamat : Lotru
- Harta, ora si data faptei reclamate : 14-IX-2015 15:48-15:55
- Motivul / Regula incalcata : Tot primeam kick , kick , kick. Baiatu` era nemultumit de numele meu asa ca mi-a dat ban sub pretextu` ca invers citit inseamna : **** .Nu l-am insultat , nu m-am legat de el , nimic , i-am explicat cu frumosu` ca nu-l schimb. Am jucat multe ore pe acest server cu respectivu` nick si nimeni nu mi-a zis absolut nimic legat de el . Acum daca el este un obsedat cu tenta sexuala , si are grad ,gata se cre ...
  Topic: [Rezolvat] Cerere ban G0ku
qTbHua

Replies: 1
Views: 223

PostForum: Ban Request   Posted: 13-08-2015, 14:25:09   Subject: Cerere ban G0ku
Nick : G0ku
IP: Nu-l stiu ca n-am acces la comanda .
Data ºi ora : Habar n-am , i l-am facut de ceva vreme (3-4 zile) si din cauza unei prob. la reteaua de internet d-abea acum am putut sa-l uploadez.
Mapa : D2x2.
Link : http://www90.zippyshare.com/v/sciEFqQ8/file.html

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 25-02-2025, 21:16:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password