User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Lotru

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message936
qTbHua

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-09-2015 19:49)

Post Posted: 14-09-2015, 15:13:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele meu: aLup1GuS
- Numele adminului reclamat : Lotru
- Harta, ora si data faptei reclamate : 14-IX-2015 15:48-15:55
- Motivul / Regula incalcata : Tot primeam kick , kick , kick. Baiatu` era nemultumit de numele meu asa ca mi-a dat ban sub pretextu` ca invers citit inseamna : **** .Nu l-am insultat , nu m-am legat de el , nimic , i-am explicat cu frumosu` ca nu-l schimb. Am jucat multe ore pe acest server cu respectivu` nick si nimeni nu mi-a zis absolut nimic legat de el . Acum daca el este un obsedat cu tenta sexuala , si are grad ,gata se crede "smardoi" .
- Dovada : http://postimg.org/image/kvy4id7yz/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cornelox

[CraCkeD;x]

(since 13-09-2017 15:56)

Votes: 32

Post Posted: 14-09-2015, 16:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am schimbat numele odata,cand nu era lotru pe server.Nici eu nu sunt de acord cu aest nick.WTF,schimba numele ,daca vezi ca ti se interzice sa joci cu numele asta.

0 0

Back to top
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 14-09-2015, 16:32:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serios acum..Nu e vina lui..poat3 nici el nu a stiut ca e o prostie..si in plus numele e decent , daca cineva doreste sa il citeasca invers , nu are decat.

0 0

Back to top
andrei1123

[Mentally Stable]

(since 16-02-2017 21:45)

Votes: 9

Post Posted: 14-09-2015, 18:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul e dat pe merit . Atata timp cat adminul iti schimba numele si tu esti nesimtit si continui

0 0

Back to top
bUghi!

[Creep]

(since 28-08-2017 10:08)

Votes: 20

Post Posted: 14-09-2015, 18:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg ce va deranjeaza la acel nick, e treaba voastra cum il cititi. Normal nu este nimic indecent. Kick, ban si folosirea comenzilor fara rost.

Votati serverul WAR3.FREAKZ.RO !
Concursuri war3.freakz.ro!
0 0

Back to top
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 14-09-2015, 19:04:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:
Nu inteleg ce va deranjeaza la acel nick, e treaba voastra cum il cititi. Normal nu este nimic indecent. Kick, ban si folosirea comenzilor fara rost.

Cred ca nu am dat nimãnui niciodatã dreptate de când sunt pe war3 , ba bughi suntem frați? -)

Staff message (SeaGer):

Ai grijã cã faci offtopic. Data viitoare iei warn.

0 0

Back to top
qTbHua

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-09-2015, 21:24:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stam acum sa cautam "nod in papura" ajungem departe . In prima faza nu mi-am dat nici eu seama ce semnifica acest nick , ba mai mult , atunci cand am intrat pe acest server ,prima data ,n-am avut nici un fel de reactie din partea celorlalti playeri . Tu esti singuru` care "mi-ai batut obrazu" , nimeni altcineva nu s-a plans de "obscenitatea" (care eu n-o vad ) acestui nick obisnuit .
0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 14-09-2015, 22:53:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bobita. wrote:
Serios acum..Nu e vina lui..poat3 nici el nu a stiut ca e o prostie..si in plus numele e decent , daca cineva doreste sa il citeasca invers , nu are decat.

Off-topic=risti sa primesti un warn si sigur vei primii.
Si eu m-am plans,eu unu nu te las.Nu-mi pasa..eu nu te las cu acel nick.Bafta.

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 15-09-2015, 07:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bUghi! wrote:

Ma sincer acum bughi nu-i poti lasa cu nickuri de genu..
Este el care are nickul asta
Si mai este unu cu nickul F*t Chapuc...
Nu stiu daca astea vi se par voua nickuri decente ....
Haideti totusi sa nu ne batem joc .....

Daca scrie unu pe chat "alupigus" .. ar trebui sa-l lasam in pace sau sa-i dam gag ??
Este cam acelasi lucru gandeste ce mesaj iti da el in momentu cand te omoara
Ex: alupigus kiled bughi
In traducere ... Pe langa ca te injura mai face si misto de noi
Parerea mea este ca nu au ce cauta cu nickuri care ne batjocoresc pe noi ca admini
Si pe playerii de pe sv .... Oricum eu am spus ce am avut de spus .. decizia finala va ramane voua sa o luati.. -

0 0

Back to top
Gareth Bale<3

[mSx-]

(since 10-12-2019 15:02)

Votes: 182

Post Posted: 15-09-2015, 07:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clar nu. Hai sa ne punem acum toti injuraturi scrise invers la nume, unde ajungem?
Eu unul nu permit.

0 0

Back to top
qTbHua

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-09-2015, 19:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hiropedis wrote:
bUghi! wrote:

Daca scrie unu pe chat "alupigus" .. ar trebui sa-l lasam in pace sau sa-i dam gag ??
Parerea mea este ca nu au ce cauta cu nickuri care ne batjocoresc pe noi ca admini
Si pe playerii de pe sv .... Oricum eu am spus ce am avut de spus .. decizia finala va ramane voua sa o luati.. -

Cine face misto de voi?
De ce ala cu nicku` "F*tChapuc" n-a primit ban?
In ce sens vã batjocarim , noi astia cu nick-uri "obscene" ?
Frate pararea mea , o spun drept ti-o spun si in fata , este ca sunteti niste admini slabi ... in ce sens? Am vazut admini care dau gag pentru cuvinte gen : pedofil , violat , narcisist si lista continua . Acestia admini ori au un vocabular cu 90-100 de cuvinte ori sunt niste copii de 11-12 ani care nu inteleg sensu` acestor cuvinte .
Suntem o tara in care se dau amezi si pentru ca ai depasit viteza legala cu 1-2km/h , de ce sa fim asa si in cea virtuala?

0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

Post Posted: 15-09-2015, 19:44:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

qTbHua wrote:
hiropedis wrote:
bUghi! wrote:

Cine face misto de voi?
Frate pararea mea , o spun drept ti-o spun si in fata , este ca sunteti niste admini slabi ... in ce sens? Am vazut admini care dau gag pentru cuvinte gen : pedofil , violat , narcisist si lista continua . Acestia admini ori au un vocabular cu 90-100 de cuvinte ori sunt niste copii de 11-12 ani care nu inteleg sensu` acestor cuvinte .
Suntem o tara in care se dau amezi si pentru ca ai depasit viteza legala cu 1-2km/h , de ce sa fim asa si in cea virtuala?

1. Amenzi pentru depasirea vitezei se dau cand ai mai mult cu 10 decat limita vitezei admise pe portiunea de drum.(daca se dau amenzi pentru ca ai depasit cu 1,2 km/h poti face contestatie,vei primii castig de cauza)
2. Parerea ta nu ne intereseaza.
3. Este doar un nick,care da!, are tenta sexuala si este indecent.
4. Poti sa ai alt nick original,nu plagiat ,asta denota cat de matur esti(de,doar ziceai de noi ca suntem slabi si copilasi de 11-12 ani)
5. Acele cuvinte enumerate de tine,nu au nici o legatura cu comanda gag,sunt ferm convins ca nu se da gag pentru asa ceva...
6. Potrivit regulamentului,s-a procedat corect,putin ne pasa ce crezi tu.

Quote:
Nume
Daca un jucator are un nume indecent, batjocoritor la adresa altui jucator, face reclama unui site sau server etc:
(1) Jucatorului i se va schimba numele cu comanda "amx_nick numeinterzis altnume".
(2) Daca acesta va revenii la acelasi sau alt nume care incalca regulamentul, se va folosi "amx_ban jucator 50 schibanumele"

Potrivit DEX-ului (Dicționar explicativ al limbii române )

Code:
INDECÉNT, -Ã, indecenți, -te, adj. Care calcã sau contrazice legile decenței; lipsit de pudoare; necuviincios, nerușinat, impudic, licențios. – Din fr. indécent, lat. indecens, -ntis.

0 0

Back to top
qTbHua

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-09-2015, 21:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cornelox wrote:
qTbHua wrote:
hiropedis wrote:
bUghi! wrote:

Cine face misto de voi?

1. Amenzi pentru depasirea vitezei se dau cand ai mai mult cu 10 decat limita vitezei admise pe portiunea de drum.(daca se dau amenzi pentru ca ai depasit cu 1,2 km/h poti face contestatie,vei primii castig de cauza)
2. Parerea ta nu ne intereseaza.
3. Este doar un nick,care da!, are tenta sexuala si este indecent.
4. Poti sa ai alt nick original,nu plagiat ,asta denota cat de matur esti(de,doar ziceai de noi ca suntem slabi si copilasi de 11-12 ani)
5. Acele cuvinte enumerate de tine,nu au nici o legatura cu comanda gag,sunt ferm convins ca nu se da gag pentru asa ceva...
6. Potrivit regulamentului,s-a procedat corect,putin ne pasa ce crezi tu.

Quote:
Nume
Daca un jucator are un nume indecent, batjocoritor la adresa altui jucator, face reclama unui site sau server etc:
(1) Jucatorului i se va schimba numele cu comanda "amx_nick numeinterzis altnume".
(2) Daca acesta va revenii la acelasi sau alt nume care incalca regulamentul, se va folosi "amx_ban jucator 50 schibanumele"

Potrivit DEX-ului (Dicționar explicativ al limbii române )

Code:
INDECÉNT, -Ã, indecenți, -te, adj. Care calcã sau contrazice legile decenței; lipsit de pudoare; necuviincios, nerușinat, impudic, licențios. – Din fr. indécent, lat. indecens, -ntis.

1.In localitatea Ciocanesti am fost oprit pentru depasirea limitei de circulatie cu 2km/h , am facut contestatie si nu s-a rezolvat nimic .
2.Nici a ta puiule .
3.Ai cumva cetatenie araba si nu stiam? scuza-ma . si nicku` tau daca-l iau acum invers inseamna altceva (deck arc) , al meu s-a nimerit sa insemne ceva "indecent" . Si daca nu-l citesti de la dreapta la stanga ce are? Iti sta in gat?
4. Scuza-ma domnu` Mr. Original CracKeD
5.Ce rau imi pare ca n-am facut 2-3print-uri . Era un/o admin/a "Cristina" iar un pusti tot cu grad din brigata voastra a intrebat-o cati ani are aceasta i-a raspuns ca are x ani (oricum sub 18) . La care domnu` admin a exclamat "Numai buna ..." (exact asa) . Iar eu i-am raspuns , in gluma, "pedofilule" si hop gag 3 min . Deci astia sunteti .Iar tu te-ai simtit . -
6.Eºti tu sigur?
N-am batjocarit pe nimeni (Daca te-ai simtit asta e )
N-am facut reclama la nici un site /server
Indecent? Daca esti bolnav la cap si il citesti invers ca asa ti s-a rasucit tie paru` de pe piept (daca ai , dar sanse 1-2%)
Decat sa-mi pun nume gen : "Killer , Bestia69 , VadSunete , AudCulor , Cracked , King , Demon , etc". mai bine aLup1GuS si alt server . -

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 15-09-2015, 22:12:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intelege cum Lotru ti-a dat ban ..
si eu si alt admin iti poate da Ban pt acel nick
(dar rezolvarea cea mai buna este sa ti se dea ban pe nick-ul acela)
Rog un owner sa inchida aceasta reclamatie ..
deja vb de reguli de circulatie ...
Va multumesc !

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 15-09-2015, 22:27:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regula de baza:

Quote:
2. Nu aveti voie sa jucati avand un nume mai scurt de 3 caractere, indecent, batjocoritor fata de cineva sau care face reclama unui site sau server.
Riscati: Kick sau Ban 100 de minute.

PS: Nu conteaza ca este citit cap-coada, coada-cap este indicent. Cat despre ban ti-a dat pentru ca nu ai vrut sa il schimbi. Daca doresti sa nu se mai repete ar trebui sa iti cauti un alt nick (cel putin pe acest servar) unul decent.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xD!., 15 September 2015 20:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 25-02-2025, 21:45:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x