User
Pass
2FA

problema fifa 07 fast

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message625
ciurila1

[Account disabled]

Status: Offline
(since 19-08-2015 16:13)

Votes: 2

Post Posted: 12-08-2015, 21:37:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am dat sa intalez fifa, ajung acolo la codu ala il bag bine frumos si urmeaza inca o casuta din aia cu termeni si .... si apoi apare eroarea de mai jos
http://www20.zippyshare.com/v/zGvLhOAy/file.html

cum o pot rezolva?
am instalat directix 11 ultima versiune care mi-o poate permite pe placa video sau ceva de genu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ciurila1

[Account disabled]

(since 19-08-2015 16:13)

Votes: 2

Post Posted: 13-08-2015, 13:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se poate sa ma ajutati? am nevoie cat mai repede sa remediez problema pt ca am meci la fifa in zilele astea
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 13-08-2015, 14:59:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ciurila1:
Rezolvare
1. Se monteaza imagea iso cu FIFA07 cu windows image browser ( click dreapta pe imaginea iso -> open with -> windows ) / cu daemon tools / power iso sau ce program folosesti tu pentru a monta imagini iso.
2. Se deschide RUN (Pentru a deschide run se apasa tastele WINDOWS+R sau se cauta in meniul start/metro RUN. Daca windowsul este in romana se cauta "Executare". O alta metoda pentru search este combinatia de taste WINDOWS+Q).
3. In run se scrie urmatoarea comanda:
Code:
Code:

G:\\autorun.exe -DXInstalled

Unde litera G este locul unde este montata imaginea ISO, la mine a fost G, la tine poate fi orice alta litera.
4. Apasam OK iar instalarea FIFA07 va incepe automat evitand instalarea directx astfel incat jocul se instaleaza fara probleme.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 05-03-2025, 21:56:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x