User
Pass
2FA

problema steam + messenger

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1776
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-02-2016 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 11-10-2010, 14:33:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu la voi ce se intampla cand folositi meseger si si steam in game...

mie cateodata mi se intampla ca vad oameni pe sus si nu ii pot impusca nici cum.. trebuie sa ma uit pe sus ..ca sa ii vad..
treaba asta tine o secunda sau 2

am aflat si care e faza cu acel om la care i s-o facut poze si a aparut parca de nicaieri un om im mijlocu ecranului tot eroare steam messenger....
am patit ca vedeam ca fug 5 oameni spre mine incep sa trag si miraculos au disparut oamenii....
asta era pe harta de_dust2 pe lung eram in groapa...
mi se intampla asta cand cineva isi schimba statusu deoarece am PC un pic mai slab...
si ecranau face parca s-ar inchide dar defapt nu se inchide ca face parca ar fi bruiat de ceva...

astept raspunsuri ca mi se intampla numai si numai cand folosesc steam + messeger deasta nu sunt pe mess cand cer pozele ca nu pot juca si as putea sa dau un ban degeaba .... mai bine fac demo...

Code:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 11-10-2010, 19:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ii nici de la steam nici de la mess .. ii ceva bug
0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-10-2010, 21:10:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca a observat cineva alceva decat ce am postat eu va rog postati si voi as vrea sa aflu cat mai multe despre aceste buguri.. daca e bug...si nu e de la messenger sau steam... as vrea sa remediez problema ..multumesc

Code:

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 11-10-2010, 21:26:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intra la messenger-preferences -allerts & sounds si pentru primele doua randuri (Allert me when a messenger contact goes online/offline) debifeaza toate optiunile de acolo, iar pentru a nu'ti mai aparea ferestra aia in dreapta jos cand isi schimba cnv sts accesezi options atunci cand apare (gasesti acolo la ea options sau cv de genu si debifezi la toate contactele sa nu'ti mai apara cand schimba sts)
Asta in caz de folosesti Messenger 9! La celelalte nu stiu . -

edit: il poti remedia daca nu iesi din cs sau nu dai alte comenzi care afecteaza jocul (alt+tab) ... ce am scris eu mai sus , te ajuta sa pastrezi fereastra de joc "intacta" fara a mai fi deranjat de persoanele care intra sau iesa de pe mess sau de cele care isi schimba sts regulat....

Last edited by believe. on 11-10-2010, 21:34:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 11-10-2010, 21:30:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-are ma nici o treaba aia, nu e ma de la nici un mess sau steam, problema aia o am si eu si toti care joaca cs. E bug din joc de cand e el de la mama lui, adica de prin 2000, asa ca te poti calma.

btw bugu ala nu ai cum sa-l remediezi.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
^LiGhTnInG^aAa

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-10-2010, 22:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
intra la messenger-preferences -allerts & sounds si pentru primele doua randuri (Allert me when a messenger contact goes online/offline) debifeaza toate optiunile de acolo, iar pentru a nu'ti mai aparea ferestra aia in dreapta jos cand isi schimba cnv sts accesezi options atunci cand apare (gasesti acolo la ea options sau cv de genu si debifezi la toate contactele sa nu'ti mai apara cand schimba sts)
Asta in caz de folosesti Messenger 9! La celelalte nu stiu . -

edit: il poti remedia daca nu iesi din cs sau nu dai alte comenzi care afecteaza jocul (alt+tab) ... ce am scris eu mai sus , te ajuta sa pastrezi fereastra de joc "intacta" fara a mai fi deranjat de persoanele care intra sau iesa de pe mess sau de cele care isi schimba sts regulat....

am rezolvat problema cu online offline mai ramane de vazut daca imi mai apare cand cineva isi schimba statusu mersi oricum ! a fost de folos ce ai zis tu multam! observr ca nu mai e asa deranjant adica nu imi apare cine a venit recent pe mess deci e mai bine cu mult - si nici ecranu nu mai face urat ...
deci mai ramane aia cu statusu numa ca la ora asta nu prea se obosete lumea sa tot schimbe statusu:)))

am rezolvat si statusu multam!!

Posturi unite automat, 11-10-2010, 23:14:17

liq wrote:
N-are ma nici o treaba aia, nu e ma de la nici un mess sau steam, problema aia o am si eu si toti care joaca cs. E bug din joc de cand e el de la mama lui, adica de prin 2000, asa ca te poti calma.

btw bugu ala nu ai cum sa-l remediezi.

da treaba cu oamenii care fug spre mine si trageam in ei e bug.... si si aia cu jucatorii pe sus...
mersi de raspuns credeam ca numa mie imi face asa... -
cand jucam cu valve nu aveam asemenea probleme sau nu am observat Thinking

Code:

0 0

Back to top
nyCK

[Mentally Stable]

(since 06-01-2017 11:54)

Post Posted: 04-11-2010, 18:02:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si mie-mi apar cateodata jucatori pe sus -

DACA VREI SA-L FACI PE DUMNEZEU SA RADA POVESTESTE-I PLANURILE TALE
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 04-12-2024, 00:43:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x