User
Pass
2FA

propun event de event: ziua anarhiei
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2089
Padurarul

[Ponyfag]

Status: Offline
(online 3 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 27-04-2013, 20:44:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elgigollo wrote:

i hate pinkipie and all mlp, simt nevoia sa-i varasc un pumn sanatos in bot la poneiu asta roz care manipuleaza fetitele mici

What the *** did you just *** say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and I’ve been involved in numerous secret raids on Al-Quaeda, and I have over 300 confirmed kills. I am trained in gorilla warfare and I’m the top sniper in the entire US armed forces. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the *** out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my *** words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, ***. As we speak I am contacting my secret network of spies across the USA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re *** dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of the United States Marine Corps and I will use it to its full extent to wipe your miserable *** off the face of the continent, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your *** tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re *** dead, kiddo.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 27-04-2013, 20:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elgigollo wrote:
ce are ba? voi nu simtiti nevoia cateodata sa va destindeti psihic, sa va bagati ceva in totu din jur, si va vine sa luati tot la pumni/picioare/injuraturi, sa spargeti, sa distrugeti tot mai ales conducerea/regulile lumii asteia de rahat? in real life nu poti sa faci asa ceva ca nu te sprijina nimeni ca la toti le place sa fie sclavii societatii sa mearga la un servici de kkt pana mor pe bani putini ca asa au facut regulule niste rahati de sus si ei is prosti ca le respecta, dar pe un server mai ales de mmo ar fi ideala o zi a anarhiei !

Si de ce nu "lupti" sa schimbi ceva(in real life), sa ajungi "cineva" si sa faci tu regulile.

0 0

Back to top
Tasquick

[Mentally Stable]

(since 09-06-2015 10:43)

Votes: 9

Post Posted: 27-04-2013, 20:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Eu propun o zi a poneilor pe Freakz , fiecare post sa fie insotit de imaginea unui ponei !

*** do you even triforce ? LOLOLOL

Da da da da dadaaadadada ponei ponei... not

0 0

Back to top
OrangeJuice

[The Nephalem]

(since 24-05-2018 18:12)

Votes: 28

Post Posted: 27-04-2013, 20:45:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt unele momente cand...

Pink Floyd - Comfortably Numb

Pink Floyd - Brain Damage
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 27-04-2013, 20:48:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tasquick wrote:

0 0

Back to top
Tester024

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 16:34)

Votes: 7

Post Posted: 27-04-2013, 20:51:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu propun o zi,ori ce zi e buna in care sa va duceti la psihiatru si tipu care sta prost cu nervii si tipu care e obsedat de ponei
Eu sincer nu crd ca va mai faceti bn never ever,dar totusi ar trb sa va duceti la un doctor -

Cat despre: i hate pinkipie and all mlp, simt nevoia sa-i varasc un pumn sanatos in bot la poneiu asta roz care manipuleaza fetitele mici (si baieteii in cazu tau) sa devina sclavii societatii asteia de rahat condusa de corporatisti si economie, exista scene psihologice ascunse in serialul asta puse cu intentie sa formeze copii de mici sa devina ce vor liderii ordinii mondiale !

E caz urgent de perfuzie in cap -
Pe bune fara baza,glume ar fii cazul sa va duceti sa va vada un doctor s-ar putea sa aveti probleme

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 27-04-2013, 21:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tester024 wrote:
Eu propun o zi,ori ce zi e buna in care sa va duceti la psihiatru si tipu care sta prost cu nervii si tipu care e obsedat de ponei
Eu sincer nu crd ca va mai faceti bn never ever,dar totusi ar trb sa va duceti la un doctor -

Eu nu sufar de nebunie , eu ma bucur in fiecare moment de ea

0 0

Back to top
elgigollo
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2013 07:14)

Votes: 2

Post Posted: 27-04-2013, 21:02:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exorder1337 wrote:
elgigollo wrote:
ce are ba? voi nu simtiti nevoia cateodata sa va destindeti psihic, sa va bagati ceva in totu din jur, si va vine sa luati tot la pumni/picioare/injuraturi, sa spargeti, sa distrugeti tot mai ales conducerea/regulile lumii asteia de rahat? in real life nu poti sa faci asa ceva ca nu te sprijina nimeni ca la toti le place sa fie sclavii societatii sa mearga la un servici de kkt pana mor pe bani putini ca asa au facut regulule niste rahati de sus si ei is prosti ca le respecta, dar pe un server mai ales de mmo ar fi ideala o zi a anarhiei !

Si de ce nu "lupti" sa schimbi ceva(in real life), sa ajungi "cineva" si sa faci tu regulile.

pai asta si fac, am fost printre care am iesit in strada la scandal anu trecut sal dam jos pe basescu, dar degeaba am iesit ca din cauza manipularii maselor inrobite de societate nu realizezi nimica daca si restu nu vor sasi deschida ochii, sa vada ca au ajuns marionetele lumii asteia de rahat condusa de economie, care te obliga cu forta sa urmezi aceleasi etape de rahat scoala>faculta>servici la care nu esti platit pt ore suplimentare, la care daca ceri banii te da afara, cum sa nu ii impusti in cap pe toti conducatorii incepand de la sefii de birou pana la ai mai de sus!
Sa vina anarhia !

Last edited by elgigollo on 27-04-2013, 21:07:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
OrangeJuice

[The Nephalem]

(since 24-05-2018 18:12)

Votes: 28

Post Posted: 27-04-2013, 21:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elgigollo wrote:
Exorder1337 wrote:
elgigollo wrote:

pai asta si fac, am fost printre care am iesit in strada la scandal anu trecut sal dam jos pe basescu, dar degeaba am iesit ca din cauza manipularii maselor inrobite de societate nu realizezi nimica daca si restu nu vor sasi deschida ochii, sa vada ca au ajuns marionetele lumii asteia de rahat condusa de economie, care te obliga cu forta sa urmezi aceleasi etape de rahat scoala>faculta>servici la care nu esti platit pt ore suplimentare, la care daca ceri banii te da afara, cum sa nu ii impusti in cap pe toti conducatorii incepand de la sefii de birou pana la aia de sus ai tarii.
Sa vina anarhia !

Pink Floyd - Comfortably Numb

Pink Floyd - Brain Damage
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-04-2013, 21:11:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

we all lav

u just mad

0 0

Back to top
Tasquick

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-04-2013, 21:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Tasquick wrote:

Multumesc pentru increderea acordata!

0 0

Back to top
Tester024

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 16:34)

Votes: 7

Post Posted: 27-04-2013, 21:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elgigollo wrote:
Exorder1337 wrote:
elgigollo wrote:

pai asta si fac, am fost printre care am iesit in strada la scandal anu trecut sal dam jos pe basescu, dar degeaba am iesit ca din cauza manipularii maselor inrobite de societate nu realizezi nimica daca si restu nu vor sasi deschida ochii, sa vada ca au ajuns marionetele lumii asteia de rahat condusa de economie, care te obliga cu forta sa urmezi aceleasi etape de rahat scoala>faculta>servici la care nu esti platit pt ore suplimentare, la care daca ceri banii te da afara, cum sa nu ii impusti in cap pe toti conducatorii incepand de la sefii de birou pana la ai mai de sus!
Sa vina anarhia !

ii impusti in cap pe toti conducatorii incepand de la sefii de birou pana la ai mai de sus.......
Bn bn ii kill-resti pe toti "dupa ce faci,legea junglei" unde drk ajungi asa in Epoca lupilor?
Sa dam foc la tot si dupa?

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 27-04-2013, 21:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elgigollo wrote:

Sa vina anarhia !

De ce sa dai jos bah pa Basescu ? Mie imi place de Base , a scapat tara de mafiotii aia din PSD si de baronii locali . E vina televiziunilor lui Voiculescu care va prostesc cu tot felul de minciuni , Basescu e cel mai bun presedinte pe care il are Romania dupa 90' .
Dupa el o sa vreau sa iasa presedinte Dan Diaconescu si Partidul Poporului , ne da ala 20.000 euroi la fiecare sa ne deschidem afacere , ajungem boieri , cumparam Oltchimu si facem industrie performanta in tarisoara noastra

0 0

Back to top
Tasquick

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-04-2013, 21:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurare, pe tine ce canal Tv sau orice altceva te manipuleaza? Inafara de MLP, normal.
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 weeks ago)

Post Posted: 27-04-2013, 21:47:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tasquick wrote:
Padurare, pe tine ce canal Tv sau orice altceva te manipuleaza? Inafara de MLP, normal.

- Playboy TV ! -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 27 April 2013 20:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 12-01-2025, 13:02:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x