User
Pass
2FA

reclamatie Terrorist in Serie & HERO

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message968
terowf

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2015 00:19)

Votes: 15

Post Posted: 09-12-2014, 12:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Titlu (acesta il treceti la subiect) : Terrorist in Serie & HERO
Nick (al tau): Rookie
Adminul reclamat:Terrorist in Serie & HERO
Harta: dust2
Data si ora evenimentului : 09 12 2014 12:20
Dovada abuzului:
Demo http://www.girlshare.ro/34197694.3
ss http://www.girlshare.ro/34197697.6
IP (al tau): -
Steam ID (al tau):-

Demoul este de la intrarea pe server (timeleft 21 min, iar "actiunea" incepe pe la timeleft 12 min), rog un OWNER sã VIZUALIZEZE demoul COMPLET. Din partea mea puteti sa-i faci pe amandoi GOD.

Bafta, o sa fie nevoie cu astfel de admini -
PS: o sa mai apar pe aici.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Master Alpha

[Mentally Stable]

(since 28-12-2015 16:40)

Votes: 6

Post Posted: 09-12-2014, 13:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da -) nush care e rostul reclamatiei..dar hai sa explicam ce a fost! ai intrat pe sv..si dupa ce te-am luat vreo 2 runde la rand si eu si hero.ai inceput sa ne faci valveri...nu ai voie sa folosesti u@ daca nu ai codati de anuntat! si pur si simplu ne deranjai pe sv si te luai de noi..ne-ai facut si "prafi" ai primit gag 5 min pentru ca nu ne lasai sa jucam..apoi ai continuat non-stop pe u@ si eu ti-am dat ban 2 ore sa te calmezi!! altceva ce mai vrei?
Si din punctul meu de vedere orice admin poate sa vizualizeze demo-ul..pt ca el ne-o facut valveri! deci el o inceput!

Last edited by Master Alpha on 09-12-2014, 13:40:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HEROexecutat

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 21:00)

Votes: 3

Kendapay 
Post Posted: 09-12-2014, 13:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tero daca intri pe server cu alt nume si bati la cap admini clar primesti gag oricine ar fii ti-ar fi dat gag asa ca stai calm ca admin oricum nu mai iei tu.
Lui Linux iam dat kick pentru ca i-am dat deja gag pentru ca nu a auzit de u@.

0 0

Back to top
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 09-12-2014, 14:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hero si Terorist in serie,aveti grija cu limbajul pe server. Daca aveti admin asta nu inseamna ca sunteti ca si un Dumnezeu pentru restul playerilor.
Tero, nu mai cauta si tu anturaj aiurea cu ei.

Astept si parerea celoralti colegi.

GL&HF!

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

0 0

Back to top
terowf

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-12-2014, 14:30:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cine a cautat anturaj aiurea Ruff?? ma dezamagesti sincer - abuzurile astora asupra playerilor sunt sanctionate chiar de nr de useri pe care ii are serverul - in fine, tu stii mai bine, dar in colectivul care era pe respawn, in afara de disputa mea cu beo, nu existau astfel de neintelegeri, de ce ??? pentru nu toti copii cu iq subunitar primeau acces.

Hero asta era admin de 2 ore si schimba harta cand mai erau 15 min left, ii zic sa nu fac asta si cu durere fix in ... da change si asta e doar un exemplu. Gag-uri, kick-uri si alte comenzi executate fara motiv.

De ce nu vezi reclamatii impotriva lu cedry2k, guard sau altii care chiar isi au locul in staff?????

@hero pe langa faptul ca esti limitat dpdv psihic, tin sa te anunt de faptul ca nici nu doresc admin pe un server pe care toti "copii cu nevoi speciale" au acces si abuzeaza de admin precum faceti voi, tandemul minune.

Ramai cu valorosii astia care nici sa identifice un player cu steam nu sunt capabili - hal de staff ce ati creat.

De la mine nu veti mai avea reclamatii pe forum, asta a fost doar asa ca sa intelegi (dar se pare ca nu vrei) comportamentul meu in raport cu astia 2 care ajunsi admini au impresia ca e serveru lor.

Mi-am dorit sa ajut serverul, dar cu astfel de oameni mai bine stau pe langa si ma uit.
Succes !

0 0

Back to top
Master Alpha

[Mentally Stable]

(since 28-12-2015 16:40)

Votes: 6

Post Posted: 09-12-2014, 14:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

faptul ca mi-ai dat ban de 2 ori fara motiv ti se pare ceva normal? - nu cred!
NU noi am cautat anjuraj,,tu ai batut primul apropo-ul ca suntem valveri..! mai uitate pe demo o data!

0 0

Back to top
liviu221994

[Mentally Stable]

(since 28-01-2016 17:33)

Post Posted: 09-12-2014, 14:39:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

terowf tu ai zis primul ca sunt valveri , deci nu inteleg de ce mai comentezi atat, tu esti cel care cauti anturaj cu ei , uitate atent la demoul care l-ai facut si ai sa vezi ca asa e,si mai si zici ca in ce hal a ajuns stafful de pe forum, cu astfel de oameni ca tine ,se vede unde a ajuns
0 0

Back to top
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 09-12-2014, 14:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati toti trei. Daca vreti sa va certati,certati-va afara,facebook,messenger etc. ,dar nu pe forum.

@ Tero , multi sunt inca in formare,nu stiu prea bine admina si altele. Incercam sa scoatem cei mai bun din ei dar mai trebuie sa treaca timp. Nu crede ca nu tin cont de ce face X pe server,tin si inca foarte mult.

Cum am mai spus,terminati cu cearta aici sa nu mai vad post dupa al meu decat posturile colegilor vostri care vor sa-si spuna parerea.

GL&HF!

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

0 0

Back to top
terowf

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-12-2014, 15:31:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta-i problema in Romania, toti neavenitii au pareri. Faptul ca nu stii sa "adminezi" nu inseamna ca trebuie sa fii nesimtit.

Poti sa dai TC oricum deja a inceput sfarsitul -

0 0

Back to top
Empty Z|N|S

[Mentally Stable]

(since 17-02-2015 18:49)

Votes: 2

Post Posted: 09-12-2014, 15:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fiecare are cate o vina , nici tu nu trb sa ii faci valveri , ai primit gag pe nedrept iti vedeai de joc si veneai aici pe forum.
@ Hero nu te mai crede Dumnezeu nu mai da gag pe nedrept , dintr-o singura conversatie , nu ti-a convenit si gata gag-ul .
@ Tero daca , vezi ca , nu ai nimic de scos lasa-l sa vb , fi tu mai destept ca el .

0 0

Back to top
HEROexecutat

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 21:00)

Kendapay 
Post Posted: 09-12-2014, 17:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recunos dau gag cei drept nu pe nedrept ... adevarat ca dau gag si la ce-a mai mica injuratura .... dar alta e cand vb mai vulgar intre noi doar ca sa ne cicalim ca prieteni si alta e sa injuri un player care a intrat pe server sa aiba o perioada de timp mai relaxata.
@Tero mai usor cu injuriile pentru ca tu ai gresit cel mai mult in toate povestea asta, eu sincer nu am nimic cu tine personal, si credema iti doresc si tie sa ajungi la statutul meu social actual.
@Empty si eu te-am prins cu injurii inutile la adresa familiei altor playeri. Si nu ti-am spart capul cu comenturi inutile.
@Ruffneck am inteles. Am gresit o sa fiu mai indulgent.
@liviu valveri nu e o injuratura ci o denumire pentru playeri ce joaca offline fata de steam on. Nu m-am simtit jignit.
@All ma scuzati pentru un coment imens . Imi cer scuze fata de ruffneck pentru ca l-am dezamagit (promit ca imi voi refrofila actiunile fata de playeri mai .... *activi*.

0 0

Back to top
Off .
[Banned user]

Banned

(since 27-12-2014 15:58)

Votes: 27

Post Posted: 09-12-2014, 17:46:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HERO , deja te intinzi , cei ca Empty s-a dat cu parerea , ce nu-ti este bine .

HERO & Tero , nu ați procedat corect , nici unul lasa-ți mai usor fiind serverul "La inceput" ar trbui sa-i luati mai incet !

Cat despre tine HERO , te ti prea mare cocos , te-am vazut si eu din orice fleac spus de X sau Y , incepi sa-ti arati coltii! ( ai facut asta si in postul de mai sus ) .

Am incheiat, Voi trei nu mai postati , faceti spam-zone .

Ruffneck a specificat , "ceilalti admini " .

1 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 09-12-2014, 19:11:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tero, deja tie nu mai am ce sa iti fac, decat sa iti cer sa te potolesti si sa intelegi ca unii nu sunt asa maturi ca tine. Sa mai intelegi si faptul ca de multe ori tu provoci. Fie asa...fie mai exista o singura metoda sa nu mai intrii o perioada si o pot aplica.
Hero, ai 2 warn pentru comportamentul tau, pentru atacarea altui admin pe forum. Daca ai conflicte, ai mess, Fb si alte cai.
Terorist primesti un avertisment verbal si nu as vrea sa se mai repete.
Empty, incearca sa te tii la distanta de astfel de comportamente.
Ruffneck, fii mai autoritar ca asa nu faci nimic.

P.S.: Eu am fost si injurat de morti, de mama si etc. Aseara o ora am suportat un individ pana i-am dat ban 120 de minute. Deci, incercati sa fiti mai relaxati.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Beowulf, 09 December 2014 17:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 00:40:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x