Am reusit sa ma uit si eu la demo in sfarsit si nu cred mai deloc faza cu mausu' si sensul' . Am un lachesis acasa si e cam greu sa reusesti ce spui tu acolo indiferent de dpi si sens iar toata treaba asta cu " Deci daca jucam cu aim crezi ca mai deschideam gura sa mai zic ceva ? " mi se pare fumata si nu o zic cu rautate dar mare parte dintre cei ce au jucat cu coduri wall , aim sau alte prostii au sustinut aceeasi chestie " NU AM FOLOSIT NIMIC ! SUNT CURAT ! NU AM FOLOSIT NICIODATA CODURI ! " ma rog ceva p'acolo. Personal eu sunt pentru ban deocamdata dupa ce am vazut demoul oo02 . O sa mai rog 2-3 prieteni ( cu mai multa experienta ) daca au timp astazi sa se uite pe demouri putin si voi revenii cu o decizie finala. Totusi daca voi avea aceleasi raspunsuri si din partea lor , ei bine nu pot sa zic decat ca "Esti si tu in aceeasi oala " cu restu care au jucat codati si au incercat sa isi arate nevinovatia dar au sfarsit prin a lua ban si a decãdea in fata celor ce i'au sustinut / ajutat pe server.
Wanna be famous? Click here ->
http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html
---------------------------------------------
De ce sa spargi geamul , cand bicicleta nu e a ta ??