User
Pass
2FA

reclamatie - admin codat
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2843
Florin.Counter
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-10-2011 16:31)

Votes: 2

Post Posted: 18-10-2011, 21:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maryo eu nu am spus ca e gresit sa iti exprimi parerea dar nu imi place ca ma bagati in aceasi oala cu acei derbedei (scz. pt cuv asta dar nu ma-m putut abtine)Deci daca jucam cu aim crezi ca mai deschideam gura sa mai zic ceva ? totusi poti sa vezi si u incearca sa faci kill-uri, in timp ce te misti dintr-o parte in alta si in acelasi timp sa incerci sa i ei pe mai multi sa vezi ca mana se invata a tremura dintr-o parte in alta si ti-o pot demonstra daca sunte-ti deaccord.

Iubesc pentru a fi iubit !
Respect Respawn.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tReNuLetzZz

[GlontzzZ.de.L3mN]

(since 29-03-2012 09:31)

Votes: 8

Post Posted: 18-10-2011, 23:02:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer nu ma asteptam sa apara inca un admin codat,nu mai icnerca sa negi se vede clar cum iti sare tinta si cat ai zice tu ca asa joci nu ai cum..in filehost_re_oo se vede clar,iar maryo are dreptate in legatura cu mousel numai ca la tn erau de vina codurile.In fata mea O_o esti egal cu 0

Cu stima GlOntzzZ.de.L3mN ! -
0 0

Back to top
Krazy

[Unfuckingbelievable]

(since 26-07-2012 14:13)

Votes: 5

Post Posted: 19-10-2011, 00:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reusit sa ma uit si eu la demo in sfarsit si nu cred mai deloc faza cu mausu' si sensul' . Am un lachesis acasa si e cam greu sa reusesti ce spui tu acolo indiferent de dpi si sens iar toata treaba asta cu " Deci daca jucam cu aim crezi ca mai deschideam gura sa mai zic ceva ? " mi se pare fumata si nu o zic cu rautate dar mare parte dintre cei ce au jucat cu coduri wall , aim sau alte prostii au sustinut aceeasi chestie " NU AM FOLOSIT NIMIC ! SUNT CURAT ! NU AM FOLOSIT NICIODATA CODURI ! " ma rog ceva p'acolo. Personal eu sunt pentru ban deocamdata dupa ce am vazut demoul oo02 . O sa mai rog 2-3 prieteni ( cu mai multa experienta ) daca au timp astazi sa se uite pe demouri putin si voi revenii cu o decizie finala. Totusi daca voi avea aceleasi raspunsuri si din partea lor , ei bine nu pot sa zic decat ca "Esti si tu in aceeasi oala " cu restu care au jucat codati si au incercat sa isi arate nevinovatia dar au sfarsit prin a lua ban si a decãdea in fata celor ce i'au sustinut / ajutat pe server.

Wanna be famous? Click here -> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

---------------------------------------------

De ce sa spargi geamul , cand bicicleta nu e a ta ??
0 0

Back to top
Florin.Counter
[Banned user]

Banned

(since 28-10-2011 16:31)

Votes: 2

Post Posted: 19-10-2011, 20:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da nu am putut face rost de steam, la sala unde am fost nu avea asa ceva, Deci nu am putut intra pe srv. Imi pare rau . Daca vreti sa imi dati ban. Asta e oricum eu ma stiu curat - Sper sa aud numai de bine . BAFTA ! Cel putin voi fi activ pe forum daca nu pe srv ca imi place si una si alta;) BAFTA !

Iubesc pentru a fi iubit !
Respect Respawn.freakz.ro
0 0

Back to top
legendarykid

[Mes que un club]

(since 05-12-2018 10:49)

Votes: 3

Post Posted: 19-10-2011, 22:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum , te-ai cam dat de gol la fazele cand toata ziua ma intrebai ce rank am , si imi spuneai mie si altilor ce rank enorm ai , asta ar face doar un copil care a dat de coduri. In fine bfta in continuare -

0 0

Back to top
Krazy

[Unfuckingbelievable]

(since 26-07-2012 14:13)

Votes: 5

Post Posted: 20-10-2011, 00:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o_O dupa ce m'am consultat si cu prophet am ajuns la o concluzie. Vei primi remove la admin si ban pe ip. Stiam totusi ca in ziua de azi salile ramase de jocuri , Net-Caffeurile au CS steam ( cu sau fara user de sala ) pentru ca nu mai suntem in 2004-2005 cand daca aveai steam erai "privit" altfel. Oricum puteai sa stai sa iti iei steamul de la ei de pe site si banuiesc ca se gasea cineva sa iti dea un cont cat sa joci 20 minute cu el. Asta e , multa bafta si "atentie" de acum inainte.

CLOSED

Wanna be famous? Click here -> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

---------------------------------------------

De ce sa spargi geamul , cand bicicleta nu e a ta ??
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Krazy, 20 October 2011 08:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-12-2024, 14:52:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x